Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοντά-κοντά οι κρεμάλες για τους αρχισυνωμότες ΓΑΠ - Παπακωνσταντίνου...


Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…

Ένα-ένα θα σκάνε τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού ο μυαλοτσιμενταρισμένος ο οποίος εν λευκώ εξουσιοδότησε τον τριγωνικέφαλο Κοζανίτη βαψομαλλιά, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, να ξεπουλάει την Ελλάδα.

Η Βόμβα από την Κομισιόν σχετικά με το «φουσκωμένο έλλειμμα του 2009» είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ, Αλγκίρντας Σεμέτα αποκάλυψε ότι δεν έγινε με παρότρυνση της Επιτροπής, η συμπερίληψη...

ολόκληρης της έκτασης των οφειλών των νοσοκομείων στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009! Μόνος του ο Παπακωνσταντίνου αύξησε το έλλειμμα του 2009!

Μόνος του τι καθίκι!

Κι αυτό το θλιβερό υποκείμενο, αυτόν τον δεδηλωμένο εχθρό του λαού, για λόγους πολιτικά ανεξήγητους, τον ανέχεται ο Σαμαράς και η ΝΔ και δεν απαιτεί την άμεση απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση Παπαδήμου!

Κύριε Σαμαρά δε μάθατε τίποτα;

Δεν ακούσατε τίποτα;

Κι εσείς λαλίστατε κύριε Μιχελάκη, τι έγινε, το αμίλητο νερό ήπιατε;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Όλοι το ίδιο "κουμάσι" είναι. Ο λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To "μόνος του το αύξησε" μια κουβέντα είναι. Ποιός ξέρει πόσοι το είχαν σχεδιάσει και μετά αυτός εκτέλεσε το σχέδιο. Το θέμα είναι ότι όλοι από το πρόσφατο επιτελείο της συμφοράς και από εκείνο του Σημίτη που έκανε το άλλο μαγείρεμα για το ευρώ θα έπρεπε κανονικά να είναι φυλακή. Αλλά τόση δημοκρατία μας επιτρέπουν να έχουμε και τα ποινικά αδικήματα αγγίζουν όλους εκτός από τους πολιτικούς και κάποιους άλλους που έχουν τη δικαιοσύνη στο τσεπάκι τους. Όλη αυτή την ανομία την έχουμε τόσο συνηθίσει τόσα χρόνια που δεν ξεσηκωνόμαστε να τους ξεκαρφώσουμε από τις θέσεις τους. Αυτό είναι το δράμα και ο φαύλος κύκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ..ΤΙΜΩΡΕΙ, ΟΜΩΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΦΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΚΩΝ....

    ΠΑΠΑΝΔΡ....

    ΠΑΠΑΔΗ....

    ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ......!

    ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΣΩΣΤΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ??

    ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ....ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ " ΠΑΠΑΚΡΕΜΑΛΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε παιδί σου συμμαθητές ήταν οι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε ρομαντικέ Πόντιε...Που έχεις την μεγαλοψυχία , παρ ότι αριστερός να περιμένεις από έναν δεξιό να βγάλει την κόπρο του Αυγεία.. Ακολούθα με ..και θα σας οδηγήσω στην Δόξα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα snipper's rifle ρε παιδιά...

    Είναι ανοιχτή σαιζόν γιά πολιτικούς.

    (Θα κολουθούσαν συνταγές πως να μαγειρέψετε τον πολιτικό σας, αλλά μερικοί ήτε δεν τρώγονται με τίποτα, ήτε είναι δηλητηριώδεις.
    Είναι όμως καλοί γιά ταρίχευση σε όσους αρέσουν τα τελείως κιτς διακοσμητικά.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη τι περιμενης να πουνε οι συνενοχοι;
    Αν ακομη πιστευης οτι οι γαλαζιοι δεν ειναι εξ ισου εφιαλτες,σε λυπαμε!
    Ξυπνα Χαρρυ κλυνν! Ξυπνα!
    Η μηπως εισαι και εσυ ενα απο αυτους που προσπαθουν να πεισουν τα προβατα οτι το πασοκ ΜΟΝΟ του διαλυσε την Ελλαδα;
    Ολοι μας ειμαστε υποπτοι στις μερες μας,και ειδικα αυτοι που ακομη στηριζουν τις στανες, της κοινοβουλευτικης χουντας.ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    Ο διαολος ειναι πνευμα πονηρο και θελει ΜΕΓΑΛΗ προσοχη στις παγιδες του.
    Το Εθνος μιλησε και θελει ΟΛΟΙ τους, (οι 300 επι 11 κυβερνησεων συν τις γλαστρες ) να δικαστουν,διοτι δεν ειναι δυνατον τοσα χρονια να μην ηξεραν.Αλλα και αν μερικοι απο αυτους δεν ηξεραν,ακομη χειροτερα για αυτους,διοτι μας κοροίδευαν οτι ταχα ηξεραν και κυβερνουσαν για το καλο του Εθνους.
    Η με το Εθνος η με αυτους.Δεν υπαρχει αλλος δρομος εδω που μας εφθασαν.
    Ελπιζω να εισαι με εμας και να σταματησης να παρακαλας τον Σαμαρα να κανη κατι!Εκανε...μας προδοσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]