Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατέστρεψαν μία χώρα, κάνοντας μία τρύπα στο... νερό


Φέρανε τα πάνω κάτω, διέλυσαν την πραγματική οικονομία και εξαθλιώνουν μέρα με την μέρα τον κόσμο, για να φέρουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο 10% του ΑΕΠ!

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κυβέρνησης Παπανδρέου, την νέας κυβέρνησης Παπαδήμο και της οικονομικής διαχείρισης Βενιζέλου.

Το νέο στόχο έθεσε στο πρακτορείο Dow Jones Newswires, υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, που είπε ότι το έλλειμμα της Ελλάδας για το 2010 θα κλείσει όχι στο 8,6% που ήταν αρχικά ούτε στο 9% του ΑΕΠ που αναθεωρήθηκε μετέπειτα, αλλά στο 10% του ΑΕΠ.

Όσο για την ύφεση, την βλέπει στο 6% για φέτος, όταν η ίδια η κυβέρνηση την είχε αναθεωρήσει πολλάκις για να καταλήξει στο 5,5%.

Επειδή, όσο γράφουμε τα στοιχεία εξοργιζόμαστε παραπάνω, θα αναφέρουμε μια παγκόσμια ελληνική ΠΑ-Πανδρεϊκή ΠΑ-παδημιακή και Βενιζελική πρωτοτυπία:

Η χώρα θα μπει το 2012 σε ύφεση για 5η συνεχή χρονιά, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ ξανά σε χώρα του αναπτυγμένου κόσμου!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]