Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάρτε το μνημόνιο και δρόμο από ‘δω…


Τελικά, πέρασε πολύς καιρός, καταστράφηκε η Ελληνική Οικονομία, ισοπεδώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, η ανεργία βρίσκεται σε ένα άνοδο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι νεκροί από αυτοκτονίες αυξάνονται όπως συμβαίνει όπου πηγαίνει το ΔΝΤ, η Παιδεία, η Υγεία, το Κοινωνικό κράτος… όλα έχουν καταστραφεί προκειμένου να εφαρμοστεί το μεγαλεπήβολο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, αν και με στοιχειώδεις γνώσεις απλής αριθμητικής φαινόταν από την αρχή πως αυτό το «σχέδιο» το μόνο που δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει ήταν το να σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες από την καταστροφή.

Πέρασε πολύς καιρός, έγιναν (και συνεχίζουν να γίνονται) αίσχη κατά του Συντάγματος και κατά πάσης φύσεως πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να κατανοήσουν οι «μεγάλοι» (όχι το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, το οποίο ασκεί καθήκοντα κλητήρα) πως το «σχέδιο διάσωσης» έχει λάθη και πως αυτά τα λάθη κατέστρεψαν και δεν οικοδόμησαν την χώρα.

Δεν θα αναρωτηθούμε καν εάν απέτυχε το σχέδιο, εφόσον εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πως το σχέδιό τους ήταν ακριβώς αυτό που ζούμε σήμερα και τα πολύ χειρότερα που έρχονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Δεν θα αναρωτηθούμε για το ποιος είναι ο πραγματικά υπεύθυνος για τα συσσίτια, για την εξαθλίωση και το τοπίο της καταστροφής.
Δεν θα αναρωτηθούμε για το ποιοι είναι οι λόγοι που συμβαίνουν όλα αυτά στην πατρίδα μας.

Έχουμε κατ’ επανάληψη καταγγείλει το σχέδιο, τον ρόλο και τον σκοπό της επίθεσης που βιώνουμε ως χώρα.
Έχουμε κατ’ επανάληψη καταδείξει τους πραγματικούς υπεύθυνους της καταστροφής της Οικονομίας, της ισοπέδωσης των θεσμών, της κατάργησης του Συντάγματος και της παράδοσης της χώρας σε ξένες δυνάμεις.

Η λύση δεν βρίσκεται σε όσα μας προτείνουν αυτοί που σκοπεύουν στην υποθήκευση και στην υφαρπαγή του πλούτου της Ελλάδας.
Οι λύσεις δεν μπορούν να δοθούν ή να εφαρμοστούν από εκείνους που επί δεκαετίες συνήργησαν (και συνεχίζουν να συνεργούν) στην παράδοση της χώρας μας σε τραπεζίτες και σε τοκογλύφους.
Η λύση στο τεχνητό αδιέξοδο δεν πρόκειται να δοθεί από τους κερδοσκόπους, ούτε από τους σύγχρονους εφιάλτες.

Η λύση μπορεί να δοθεί μόνο από ανθρώπους που νιώθουν αυτή τη χώρα πατρίδα και από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την Δημοκρατία ως πολίτευμα και όχι ως τρόπο εκτόνωσης των πολιτών.
Η λύση θα δοθεί από Έλληνες που μπορούν χωρίς ενοχές να αντιμετωπίσουν το σήμερα και να οραματιστούν και να χτίσουν ένα πολύ καλύτερο αύριο για όλους.
Σύνδεσμος
Η Νέα Ελλάδα, προτείνει τόσο στους συνεργούς, όσο και στους εκπροσώπους της τρόικας, να αποχωρήσουν από την Ελλάδα, να πάρουν το αποτυχημένο τους μνημόνιο και να το χρησιμοποιήσουν καταλλήλως για να καθαρίσουν τις δικές τους ακαθαρσίες και ανομίες εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Το περιβόητο μνημόνιο αποτελεί ένα σχέδιο που αποβλέπει στην υποταγή των πολιτών, στην καταστροφή της πατρίδας μας και στην εξυγίανση των τραπεζών που στις ημέρες μας ασκούν διεθνή οικονομική τρομοκρατία, μεταχειριζόμενες την Ελλάδα ως παράδειγμα εκφοβισμού.

Η Νέα Ελλάδα δεν ξεχνά τον ρόλο συγκεκριμένων Ελλήνων πολιτικών, αλλά και τον ρόλο συγκεκριμένων ανθρώπων που εργάζονται στον πέριξ της πολιτικής χώρο. Οι ευθύνες ενός σημαντικού αριθμού ανθρώπων που όφειλαν να προστατεύσουν την χώρα και τους Έλληνες πολίτες, έχουν καταγραφεί και στην κατάλληλη στιγμή θα αποδοθούν στο μέτρο που αρμόζει στον καθένα από αυτούς, ξεχωριστά.

Η Νέα Ελλάδα εντείνει το κάλεσμά της προς τους πολίτες της χώρας, να πυκνώσουν τις τάξεις της και να διατρανώσουν τα δίκαια πολιτικά, κοινωνικά και ανθρώπινα αιτήματά τους. Οι επερχόμενες εξελίξεις απαιτούν την συσπείρωση και την συντονισμένη και οργανωμένη αντιμετώπιση εκείνων που σκοπεύουν να πλουτίσουν από την φτώχεια και την πείνα που αποφάσισαν να επιβάλουν στην Ελλάδα. Ενωμένοι οι Έλληνες μόνο μπορούμε να αντισταθούμε στην οργανωμένη και καλοσχεδιασμένη καταλήστευση και την επικείμενη απόλυτη εξαθλίωσή μας.

Η Νέα Ελλάδα
δεν αναγνωρίζει κανένα Μνημόνιο, καμία απόφαση και κανέναν νόμο που υπηρετεί συμφέροντα ξένα και όχι Ελληνικά. Η κατάργηση όλων αυτών των αισχρών και αντισυνταγματικών νομοθετημάτων που έγιναν για να στηρίξουν τον βιασμό μίας χώρας, θα παυθούν με ένα νομοσχέδιο. Και με το ίδιο νομοσχέδιο οι υποστηρικτές του Μνημονίου και όλων όσων ακολούθησαν μετά από αυτό, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το νόμο, με το Σύνταγμα το οποίο κατάργησαν…

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. Αυτοί μου φαίνεται πουλάνε αερολογίες για να μπούνε στη βουλή.
    Λένε (στο site τους) για κατάσταση έκτατης ανάγκης και μονομερής ενέργειας λόγω εθνικής κυριαρχίας σχετικά με το χρέος, και στη συνέχεια του ίδιου άρθρου αναφέρονται σε αναδιαπραγμάτευση του χρέους.
    Σε τυχόν μονομερή ενέργεια τα ομόλογά μας δεν θα γίνονται δεκτά από την ΕΚΤ οπότε no money no honey.
    Η οποιαδήποτε αναδιαπραγμάτευση του χρέους με όρους που θα συμφωνούν οι Ευρωπαίοι ώστε να μην κλείσουν την πόρτα της ΕΚΤ θα είναι κάτι σαν τα κουρέματα της 21/7 και 26/10 ή κάτι αντίστοιχο.
    Η μονομερής ενέργεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το εθνικό νόμισμα και την έξοδο από την ευρωζώνη.
    Αφού δεν το ξεκαθαρίζουν, και δεν κάνουν αναφορά καν σε εθνικό νόμισμα μάλλον προβάρουν γραβάτες για την βουλή και τίποτα παραπάνω.
    Άλλωστε κι ο Αντωνάκης για αναδιαπραγμάτευση και άλλο μίγμα πολιτικής μας έλεγε, μέχρι πρόσφατα.

    Η ρήξη με την ευρωζώνη και η μονομερής διαγραφή του χρέους θα είναι πολύ δύσκολος δρόμος, αλλά και η επιλογή κάποιων να μην κάτσουν σαν κότες μπροστά σε κατακτητές στο παρελθόν δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

    Το σημαντικό κατά την γνώμη μου είναι ότι οι πολιτικοί μας δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα ώστε να μπορούν να διαπραγματευτούν από άλλη θέση, γιατί αν έβλεπαν οι άλλοι από την αρχή ότι εσύ έχεις plan b θα σε έπερναν στα σοβαρά. (πχ κίνητρα σε αγρότες για καλλιέργειες βασικών ειδών διατροφής ώστε να ενίσχυες την αυτάρκεια, έστω και αν ήταν αντίθετο με την κοινή αγροτική πολιτική της ΕΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πού διάβασες στο site τους (που δεν μας δίνεις και λινκ σχετικό για να το βρούμε και να το διαβάσουμε κι εμείς) αυτά που λες; Ή μήπως υποθέτεις πως τα εννοούν, αφού δεν τα αναφέρουν; Πάς καλά; Προβοκάρεις ή μου φαίνεται; Πόσο καιρό είχα να διαβάσω τόσες αερολογίες μαζί!!! Σταμάτα να υποθέτεις (εάν υποθέτεις) και διάβασε τι γράφουν. Δεν αναγνωρίζουν χρέος, λένε, εάν αυτό δεν ελεγχθεί. Δεν αναγνωρίζουν υπόγραφές, λένε, εάν αυτές δεν εγκριθούν από τους Έλληνες πολίτες. Δεν αναγνωρίζουν κανένα νόμο, που παραβιάζει το Σύνταγμα, τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Δεν αναγνωρίζουν Μνημόνια και υπογραφές σε άγνωστα κείμενα και συμφωνίες. Τι άλλο θέλεις να σου πούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που έγραψες "μου φαίνεται" και δεν έγραψες ότι είσαι βαλτός... Έλα ρε, τρέχετε να ορμήσετε σε κάτι που είναι μόνο πολίτες. Σας τρελαίνει ότι η Νέα Ελλάδα αποτελείται από πολίτες και δεν έχει ούτε ένα πολιτικό πτώμα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι απαιτεί σήμερα ο εξοργισμένος ελληνικός λαός;

    1) Δικαιοσύνη.

    2) Τιμωρία των υπευθύνων.

    3) Προστασία της εθνικής περιουσίας.

    4) Απαλλαγή από το απεχθές χρέος.

    5) Εθνική άμυνα απέναντι στους ιμπεριαλιστές και τοκογλύφους.

    6) Ηθική αποκατάσταση των κατασυκοφαντημένων Ελλήνων.

    7) Ανάπτυξη.


    …Αυτά απαιτεί ο λαός και τα κόμματα του μέλλοντος πάνω σ' αυτούς τους "άξονες" θα πρέπει να κινούνται.

    Το καθένα από αυτά θα πρέπει να "υπόσχεται" ότι θα μπορεί να τα ικανοποιήσει σε έναν μεγάλο βαθμό.

    Ο λαός θα βλέπει τις "υποσχέσεις" τους και πάνω σ' αυτές θα ψηφίζει. Αθέτηση των υποσχέσεων θα θέτει την κυβέρνηση υπό γενική αμφισβήτηση.

    Στα όποια "κωλύματα", τα οποία θα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, εξαιτίας των παραπάνω "προδιαγραφών", θα διενεργούνται δημοψηφίσματα, ώστε την ευθύνη να τη φέρει πάντα ο εντολοδότης και άρα ο λαός.

    -------------------------------------------
    Το μανιφέστο της Πλατείας

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

    διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ο 4:59
    Δεν είμαι βαλτός, ούτε τρέχω να ορμήσω. http://neaellada.org.gr/joomla/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=63
    Φαντάστηκα ότι το link στο τέλος της ανάρτησης ήταν αρκετό.
    Η Νέα Ελλάδα που δεν τους ξέρω, εμφανίστηκαν στην αρχή με σύνθημα διαγραφή χρέους και εθνικό νόμισμα και στην συνέχεια το εθνικό νόμισμα το έκαναν γαργάρα.
    Πέρα λοιπόν από τους όποιους αφορισμούς περιμένω επιχειρήματα για το ότι
    ! ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε, εκ μέρους της Νέας Ελλάδας σου γράφω υπεύθυνα πως το εθνικό νόμισμα ισχύει. Δεν κάναμε τίποτε γαργάρα. Το είπαμε, το γράψαμε και ισχύει. Απλά, δεν αρεσκόμαστε στο να επαναλαμβάνουμε τις θέσεις μας. Αν παρατήρησες, στα κείμενα που έχουμε θέσει στην δημοσιότητα, είμαστε σαφείς προς την αυτοδιαχείριση της πατρίδας μας, και ενάντιοι σε οποιασδήποτε μορφής "εισαγωγή" διαχειριστών και φυσικά και του νομίσματος. Εξάλλου, είναι γνωστό σε όλους πως μέσα από την κρίση που μας έβαλαν μπορούμε να βγούμε μόνο με εθνικό νόμισμα το οποίο θα διαχειριζόμαστε εμείς. Και, αν θέλεις, η διαγραφή του χρέους, του παράνομου, του ειδεχθούς και απεχθούς, είναι μονόδρομος και σε αυτό έχουμε τ Διεθνές Δίκαιο συνήγορο και συμπαραστάτη. Όλα τα άλλα που εμφανίζονται από επιτήδειους, είναι για να εξασφαλισθεί η κατακρεούργηση της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται να οξύνουμε τους λόγους μας, αν και καταβάλλονται ιδιαίτερα επιμελείς και ειτηδευμένες προσπάθειες να οξύνουμε τις μεταξύ μας σχέσεις οι Έλληνες πολίτες. Βλέπεις, μόνο έτσι μπορούν να μας χειρίζονται και να μας αποσπούν από την λύση που είναι η απομάκρυνση των ανεύθυνων από τις θέσεις ευθύνης που κατέλαβαν (εσχάτως μάλιστα και δια της αναδοχής).

    Ηλίας Μαρκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι έτσι συγνώμη ειλικρινά.
    Θα πρέπει όμως να αναπτύξετε την πολιτική που συνεπάγεται μια μονομερής ενέργειας με την οποία προσωπικά συμφωνώ.
    Είμαι από αυτούς που νομίζω ότι εκεί θα οδηγηθούμε τελικά είτε το θέλουμε είτε όχι.
    Το θέμα είναι ο κόσμος να γνωρίζει, για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ,ξεχασατε και ενα αλλο πολυ ΣΟΒΑΡΟ ζητημα,που απασχολη το Εθνος.
    Τους λαθραιους, απο εποχης Σαμαρα και εντευθεν.
    Αν ειστε Ορθοδοξοι Ελληνες,θα ξερεται ασφαλως οτι το Ρεμπελο,ειναι ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    Ελπιζω να ειστε ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι λαθραίοι θα φύγουν είτε επισήμως είτε λαθραίως... Προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες πολίτες. Για όσους θέλουν να ξεχνάνε, οι Έλληνες εξακολουθούν να ειναι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχόλιό μου δεν το βάλατε... Πολύ φυσικό το βρίσκω, γιατί θα έπρεπε να δώσετε και απάντηση, πράγμα που σας δυσκολεύει και λιγάκι, έτσι δεν είναι; Απο κεί αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο...δημοκρατικοί είστε. Δεν πειράζει, θα αναρτηθεί σε άλλα σάιτ όπου έχετε βάλει το κείμενό σας. Και με μια ωραία καταγγελία του σάιτ σας. Και θα συνεχίσω να σας καταγγέλω, μέχρι που να πάρω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Νέα Ελλάδα έχει σαφές πρόγραμμα και σαφέστατες τοποθετήσεις για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της και μία σχετική μελέτη των θέσεών της είναι η δική μας σύσταση σε όλους θέλουν να μάθουν για τις θέσεις και τις απαντήσεις μας στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα μας.

    (http://neaellada.org.gr/joomla/)

    Ηλίας Μαρκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε ποιό σχόλιο αναφέρεσαι αγαπητέ; Όσα σχόλια γράφτηκαν αναρτήθηκαν. Θα σε παρακαλούσα τα μυστήριά σου να τα λες αλλού. Όπως βλέπεις, ακόμη και την συκοφαντία σου για το ιστολόγιο την αναρτήσαμε. Εδώ δεν δημοσιεύουμε μόνο τα σχόλια που είναι υβριστικά και που μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για να κλείσουν το ιστολόγιο. Κατάλαβες; Και να πας όπου θέλεις, να γράψεις τους μονολόγους σου. Αφού εδώ δεν άφησες ούτε αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aυτό κι αν είναι παθογένεια. Ύστερα από τόσα χρόνια κυβερνήσεων που αποτελούνταν από μαφιόζους που καταλήστευαν το δημόσιο χρήμα και διαπραγματεύονταν τα εθνικά μας συμφέροντα όπου έβρισκαν ευκαιρία, έρχεται ένα κόμμα που δεν έχει στους κόλπους του λαμόγια και διαπραγματευτές της ακεραιότητας της χώρας, και πέφτουν όλοι επάνω του να το φάνε. Αν όλη αυτή η αρνητικότητα και ο αβάσιμος θυμός εναντίον της Νέας Ελλάδας είχε διοχετευτεί εναντίον κάποιων άλλων τόσα χρόνια, δεν θα είχαμε έρθει σε αυτό το τραγικό σημείο. Κι όμως ψηφίστηκαν ξανά και ξανά οι θύτες μας. Μήπως σας χρειάζεται μια γερή δόση ψυχανάλυσης πάνω σ' ένα ντιβάνι του Φρόιντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλαράκο, εσύ που καταγγέλλεις, επειδή εγώ πιστεύω τον Κωνσταντίνο, μήπως θα έκανες καλά να αφήσεις και την περιβόητη ερώτηση; Έτσι, για να την συζητήσουμε βρε αδερφέ. Γιατί, πολύ αόρατη που φαίνεται πως είναι αυτή η ερώτηση, να υποθέσω για ένα κόμμα, αλλά θα καταγγείλεις το ιστολόγιο...! Κάτι σε λασπολόγο σε κόβω παλικάρι. Αν δεν είσαι άσε την ερώτησή σου και μην αφήνεις συκοφαντίες, για να σου απαντήσει όποιος θα είναι αρμόδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχετικά με όσα γράφτηκαν για τους λαθρομετανάστες. Δεν είναι μόνο αυτοί το πρόβλημα. Σοβαρότερο είναι οι παράνομες ελληνοποιήσεις του Σημίτη. Ο Σημίτης βγήκε για δεύτερη τετραετία με τις ψήφους από την πρώην ΣΣ. Οι περισσότεροι από αυτούς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ, είναι τουρκογενείς με τουρκική συνείδηση και έπαιρναν υπηκοότητα μόνο για να ψηφίσουν. Επίσης και για να αυξηθεί το δημόσιο χρέος μας, αφού ο εγγυτής των δανείων των ακινήτων που αγόραζαν είναι το δημόσιο. Περιττό να πούμε ότι στο ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζουν αυτά πολύ καλά, και ότι ο Σημίτης δεν θα έβγαινε για 2η φορά αν δεν τους χορηγούσε υπηκοότητες. Ψάξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]