Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου: Φταίνε τα συμφέροντα και... η Μέρκελ

  • Προφανώς ο άνθρωπος ήταν πρωθυπουργός στην Μποτσουάνα ή στο Εκουαδόρ και δεν συμμετείχε σε καμία απόφαση της Ελληνικής (λέμε τώρα...) κυβέρνησης στα τελευταία δύο χρόνια...

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρωτολογία του, κατά τη συνεδρίαση του, με διευρυμένη σύνθεση, Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. O Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για μετάβαση, ήταν ασαφής ως προς το πως και πότε θα γίνει αυτό”.

Στην πρωτολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, επέρριψε τις ευθύνες για την οικονομία στα συμφέροντα και στην Άνγκελα Μέρκελ, και άφησε ανοιχτό για τη συνέχεια της συνεδρίασης το θέμα της δικής του αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ.

Αν και αναμενόταν να ανακοινώσει την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, ο κ. Παπανδρέου, στην εισηγήσή του, τουλάχιστον, και πριν πάρουν το λόγο τα στελέχη, περιορίστηκε σε μια ανασκόπηση του έργου της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε να γίνει νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στις αρχές του 2012 και σήμερα να γίνει μόνο μια γενική συζήτηση…

Πάντως, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα το παίζει "κινέζος" μέχρι να εξασφαλίσει τις υπογραφές του Παπαδήμου στο ξεπούλημα της χώρας και μέχρις ότου εξασφαλίσει την χωρίς προβλήματα έξοδό του. Για το τελευταίο, ακούγεται πως υπήρξε πρόθυμος κάποιος με "βαρύ" πολιτικό εκτόπισμα, ο οποίος προθυμοποιήθηκε (εάν του δοθεί το "δαχτυλίδι") να κλείσει τον "φάκελο" Παπανδρέου και να εργαστεί προς την κατεύθυνση απομάκρυνσης του Ειδικού Δικαστηρίου από τον βραβευμένο σκεπτόμενο!

Μήπως, όμως, ο "βαρύς" πολιτικός θα έπρεπε πρώτα να σκεφτεί την προσωπική του διάσωση, σε περίπτωση που αρχίσει ο χορός των Ειδικών Δικαστηρίων; Δεν έχει κατανοήσει πως ήρθε ο καιρός του "ο σώζων εαυτόν σωθήτω";

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το εχουν καταλαβει παρα πολυ καλα οτι τωρα...σωζων ευτον σωθητω.
    Αλλα ελπιζουν οτι τα αφεντικα θα σωσουν τις μαριονετες!
    Θα αιματοκυλησουν την χωρα , αν τους αφησουμε .
    Ειναι ψυχροι εκτελεστες και μαλλον τσιπαρισμενοι.
    Δεν μπορει αλλιως καποιος να εξηγηση την στασι τους , πριν τον αφανισμο τους.
    Μια μονο ελπιδα ειχαν . Να ζητησουν γοναστοι , μπροστα στο Ορθοδοξο Εθνος μας συγχωρεση για το κακο που εκαναν.
    Δεν το εκαναν.
    Τωρα θα μιλησουν οι δημιοι.Και οχι μονο για την πρασινη λαιλαπα , αλλα για ΟΛΟΥΣ τους κοινοβουλευτικους αλητες . Αν τα αλλα μαντρια δεν ηταν στο κολπο , τα πρασινα μικροβια δεν θα μπορουσαν να κανουν ΤΙΠΟΤΑ.
    Το ξερουν ΟΛΟΙ τους και το ΞΕΡΟΥΜΕ και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ , οι προδομενοι.
    Κακο του κεφαλιου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]