Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εγκληματίες προφυλακίζουν τους αθώους


Η διαταγή προφυλάκισης του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, αποτελεί απόδειξη της αναλγησίας της κυβέρνησης και των υπηρετών της. Επιδιώκουν οι υπάλληλοι των τραπεζιτών να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να ικανοποιήσουν τις σκοτεινές πολιτικές σκοπιμότητές τους και οδηγούν στην φυλακή έναν άνθρωπο για ένα (υποτιθέμενο) έγκλημα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι μετέχοντες του "εγκλήματος" κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφού γι αυτούς το έγκλημα έχει παραγραφεί.

Η διεθνής αλλά και η παλλαϊκή κατακραυγή αποκαλύπτει την αυταρχικότητα, την φασίζουσα νοοτροπία και την μοναξιά όλων εκείνων που συμμετείχαν (επισήμως ή κρυμμένοι πίσω από την αδιαφάνεια που αποτελεί την μόνιμη κατοικία τους) στην απόπειρα σπίλωσης ενός ηγουμένου, αλλά –κυρίως- στην απόπειρα ενοχοποίησης της Ορθοδοξίας.

Η Νέα Ελλάδα εγκαλεί τους απερίγραπτους ανεγκέφαλους συμμετέχοντες –πολιτικούς και μη- στην προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ. Κάποιοι ίσως νιώσουν «θιγμένοι» επειδή η Νέα Ελλάδα εκφράζεται κατά της προφυλάκισης του ηγουμένου Εφραίμ. Σε αυτούς απαντάμε πως ως Έλληνες συμμαχούμε και συμπαρατασσόμαστε με το δίκιο, απέναντι στην σκοπούμενη αδικία. Και ως Έλληνες θα συνεχίσουμε τον δρόμο που μας έμαθε η ιστορία μας και οι πρόγονοί μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ως Ελληνες θα επρεπε να ειχατε παλουκωσει χριστιανοταλιμπανικα υποκειμενα σαν τον Βασίλειο Κουτσού εδω και δεκαετιες και μαζι με αυτον ολοκληρη την εβραιοχριστιανικη λεπρα

    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ το σχολιο που μολις εστειλα δεν δημοσιευθει, θα κανω κοπυ-παιηστ και θα αναρτω το κειμενο σου με τα σχολια μου εκει που τα αναρτουν

    κακα στους ευρεωχριστιανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]