Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αίμα ζητάνε οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων

  • Του Χάρρυ Κλυνν
Αίμα ζητάνε κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα τα ερπετά της Τρόικας! Ψυχές παίρνουν οι καριολοσαδιστοχαμουροξεκѠλιάρηδες!

Μιλάει αυτό το Δανέζικο γουρούνι ο Π. Τόμσεν και τα αίμα στάζει από τα χείλη του! Τελεσίγραφο με σκληρούς όρους έθεσε ο αξιωματούχος των τοκογλύφων στην ελληνική κυβέρνηση-ανέκδοτο, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα εντός του Ιανουαρίου και να υπογραφεί η σύμβαση για...
το νέο πακέτο χρηματοδότησης της χώρας. Πακέτο που, όπως λένε στην τρόικα, «δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο».

Επιθετικό κλείσιμο δημόσιων φορέων, σχολείων, νοσοκομείων, μείωση φαρμακευτικών δαπανών και δαπανών περίθαλψης και 40.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ζητά μεταξύ άλλων η τρόικα!

Έτοιμοι να κατεβάσουν ξανά τα παντελόνια τα ανδρείκελα, που το «ΟΧΙ» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους…

Η συνέχεια είναι γνωστή, τα 10 δις εξτρά που ζητάνε οι οι τοκογλυφονταβατζήδες δε μαζεύονται ούτε με σφαίρες, οπότε ξαναρχίζει το μαρτύριο της σταγόνας με την 7η δόση, την 8η δόση κοκ… μέχρι να μας καταντήσουνε πακιστανούς της Ευρώπης με 350 € βασικό μισθό!!!

Όλοι στο κόλπο της εξαφάνισης της Ελλάδας… Το δε κάθαρμα ο Καρατζαφύρερ μας λέει να δεχτούμε ακόμη και την εκπόρνευση των παιδιών μας αν μας το ζητήσει η Τρόικα! Τα δικά σου παιδιά να δώσεις προς εκπόρνευση ρε γελοίο φασιστοειδές… Ούστ φασιστόκοπρε…

Όσο για σένα A. Σαμαρά, που εξακολουθείς να το παίζεις εντός, εκτός και επί τα αυτά μέρη, έτσι και υπογράψεις τα μέτρα που τελεσίδικα θα καταδικάσουν τον ελληνικό λαό να ζήσει στην αθλιότητα της φτώχειας για πόσες ποιος ξέρει γενεές… Μη διανοηθείς να πατήσεις το πόδι σου στη Θεσσαλονίκη… Ο πρώτος που θα σε κράξει και θα σε γιαουρτώσει, θα είμαι εγώ!

Από harryklynn μοντάζ Γρέκι



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Σε κάθε χώρα που χτυπάει το ΔΝΤ, Χάρρυ, στέλλει και μερικά "γουρούνια", όπως λες, για να κάνουν την δυσάρεστη δουλειά. Αυτό που μας πονάει πιο πολύ είναι ότι τα ξένα γουρούνια συνεννούνται μια χαρά με τα ντόπια γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Χάρρυ , ακόμη πιστεύεις πως αυτό το κωλόπαιδο ο Σαμαράς, δεν είναι στο κόλπο? Με ποιανού ψήφο ενεργεί ο Παπα-δήμιος? Με την δικιά σου μήπως? Και στο λέω εγώ, ένας παλιός οννεδίτης..Και γιατί μόνο γιαούρτι? Τις κρεμάλες τις ξέχασες? Δηλαδή το πιο πονηρό γουρουνάκι το αθωώνουμε?

    - Όσο για το Βρωμόσκυλο τον Καρατζαφέρη, πρώτα θα κρεμάσουμε αυτόν και μετά τον ΓΑΠ..Γιατί στο κάτω κάτω εκείνος έχει και το ελαφρυντικό της ειλικρίνειας. Σχεδόν μας το έλεγε ότι.. στ αρχίδια του το Ελληνικό Έθνος και οι Έλληνες..ενώ αυτός πήγε να πας το παίξει και Έλληνας Πατριώτης..το αρχιδορουφιανάκι!
    Ένας Δεξιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόφτε τις μλκς, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    Δεν μας φταίνε οι ΔΑΝΙΣΤΕΣ, μας φταίει το οτι είμαστε ΛΑΜΟΓΙΑ και ψηφίζουμε σαν ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πότε ψηφίσαμε Παπαδήμο ρε φίλε και δεν το θυμάμαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ είναι δανειστές μας ρε ..ύποπτε..ανώνυμε 5.02 Από που κι ως που δανειστές? Διεθνείς παπατζήδες είναι που ποντάρισαν σε μετοχές, ομόλογα, CDS και παράγωγα και όλα τα τοιαύτα τζογαδόρικα! Εμένα που πήρα την Εθνική στα 50 ευρώ όταν πήγα να την εξαργυρώσω με είπανε πάρε τα αρχίδια μας και 2 ευρώ! Αυτούς γιατί ντέ και καλά πρέπει να τους πληρώσει ο Ελληνικός Λαός τα ρισκαρίσματα που έκαναν στην ρουλέτα των Ομολόγων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ
    Επί σκοπόν. Πυρ!!!
    ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ .
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.



    FOX3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακομη μερικοι γελωτοποιοι ελπιζουν στον καθε σαμαρα ;

    Εμεις ΔΕΝ ψηφισαμε παπαδημου, αλλα ψηφισαμε αυτους που τον εβαλαν στο σβερκο μας. Γι αυτον που δεν θυματε ποτε δωσαμε το οκ, να μας ξεσκισουν.

    Δεν θα φυγη ευκολα, αλλα με αιμα.Διοτι απλα τον θελουν οι τσελιγκες εφιαλτες των μαντριων.

    Ο αλλος λεει θα πεταξη γιαουρτη και θα τον κραξη,αν παει ο γελοιος σαμαρας στην Θεσσαλονικη!
    Δηλαδη την υποταγη στα ρεμαλια τους τοκογλυφους που εστειλε και γραμμα μαλιστα, για να το ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ο μαγκας ο χαρρυ, δεν το ειδε;
    ΟΥΣΤ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]