Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εντόπισαν πολυβόλα από ΗΠΑ στο Ελευθέριος Βενιζέλος


Πολυβόλα βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ήδη επικρατεί αναστάτωση στα κεντρικά γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την ανεύρεση του οπλοστασίου στο Αεροδρόμιο που προέρχονταν από τις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε χάρτινα κιβώτια διάφορα τμήματα υποπολυβόλων και πιστολιών 9mm, τα οποία θα έμπαιναν στη χώρα μας παράνομα με εμπορική πτήση. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν με απόλυτη μυστικότητα την πιθανότητα να εμπλέκονται στην εισαγωγή όπλων ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής".

Ήδη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει άτομα από την Ελλάδα, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται σε 2 γυναίκες που εμφανίζονται ως παραλήπτες.

Το φορτίο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο της Cargo που μόλις είχε αφιχθεί στο Αεροδρόμιο προερχόμενη από τις ΗΠΑ. Ως αποστολέας του δέματος εμφανίζεται μία αμερικανική εταιρία και παραλήπτες 2 γυναίκες που διαμένουν στη Γλυφάδα και Καλλιθέα αντίστοιχα.

Αμέσως κλήθηκαν επιτόπου να ελέγξουν τα δέματα οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με κλείστρα, κάννες, και σειρά άλλων υποπολυβόλων. Ανησυχία εκφράζουν πλέον μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Την ωρα που βρισκεις οτι οπλο θελεις στην "αγορα" ,ποιος ο λογος του ρισκου , να τα φερει καποιος απο Αμερικη ;
    Αλλα αν φερνουν οπλα και με πολιτικα αεροπλανα , φαντασου τι μπορει να εχουν περαση ,ολα αυτα τα χρονια της μπουρδελοποιησης της Πατριδος.
    Αλλα εδω περασαν πριν λιγους μηνες , στρατο και αρματα , τα 9αρια και τα υποπολυβολα , ανησυχουν τις "αρχες" ;
    Ο εχθρος δεν ειναι προ των πυλων. Ειναι μεσα.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ναι να φοβόμαστε τους τρομοκράτες. Είναι κακοί.
    Ομως οχι αυτούς που "διαρρέουν" οι μυστικές υπηρεσίες, οχι αυτούς που φωτογραφίζουν τα κανάλια των προδοτών. Τους αληθινούς να φοβάστε, τους τρομοκράτες που άνοιξαν τα σύνορα, που επέτρεψαν σε δυο διαφορετικούς ξενους στρατούς να επιχειρούν στην Ελλάδα, αυτούς που μας πλασάρουν τα μνημόνια για σωτηρία, τους ίδιους δηλαδή που καλύπτουν κάθε σκάνδαλο με "εξεταστικές", που βγάζουν εκατομύρια αφήνωντας τους παπούδες και τις γιαγιάδες μας χωρίς σύνταξη και φάρμακα. Αυτούς να φοβάστε γιατί τωρα που ξύπνησε ο Έλληνας, τωρα που τους κοιτάμε κατάματα γι'αυτό που πραγματικά είναι, άνοιξαν (όπως ο παπούς του ΓΑΠ) τις εξορίες και όποιος μιλάει δυνατά θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τους ιστορικούς τόπους μαρτυρίας των προγόνων μας για οσο καιρό επιθυμούν οι φωτεινοί ηγέτες και οι αντιπρόσωποι μας που τόσο πλουσιοπάροχα θρέψαμε ολα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]