Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό αεροσκάφος


Ο Ιρανικός στρατός κατέρριψε αμερικάνικο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν, επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές.

«Ο στρατός του Ιράν κατέρριψε ένα Αμερικάνικο RQ-170 στα ανατολικά της χώρας» αναφέρει το κανάλι Αλ Αλάμ, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

«Το κατασκοπευτικό αεροσκάφος, το οποίο καταρρίφθηκε με μικρές ζημιές, κατασχέθηκε από τις δυνάμεις του Ιράν» μετέδωσε το ίδιο κανάλι.

Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου, αποτελούν μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά των ΗΠΑ τελευταίας τεχνολογία, ενώ τουλάχιστον ένα απο αυτά είχε πάρει μέρος στην επιχείρηση για την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Το Ιράν χτύπησε το αμερικανικό αεροσκάφος κατά την διάρκεια των ταραχών στην Βρετανική πρεσβεία στο Ιράν, λίγο μετά την ανακοίνωση του Λονδίνου ότι θα επιβάλει κυρώσεις στην κεντρική τράπεζα της χώρας αλλά και για το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου των Ιρανών.

Στρατιωτική πηγή του Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι η απάντηση της χώρας του στην παραβίαση του εναέριου της χώρου δεν θα περιοριστεί μόνο στα όρια του Ιράν.

Πλέον μετά και τα τελευταία γεγονότα είναι πιο έντονοι οι φόβοι για πυροδότηση έντασης με τη Δύση.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]