Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και όμως, οι κλέφτες μας κυβερνούν

  • Οι συνταξιούχοι θα την πληρώσουν πάλι
  • Την ευθανασία μόνο δεν έχουν ακόμα σκεφτεί
Ο Αινείας, όταν κλήθηκε να διασώσει ό,τι πολυτιμότερο μπορούσε από την κατεστραμμένη Τροία, χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξε να πάρει στους ώμους του τον γέροντα πατέρα του.

Στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε μεγαλύτερη ντροπή, μεγαλύτερη καταισχύνη, από την ασέβεια και την αναλγησία απέναντι στον γέροντα.

Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα με το ασφαλιστικό, οι συνταξιούχοι θα την πληρώσουν πάλι. Μόνο την ευθανασία δεν έχουν ακόμα σκεφτεί.

Και μιλάμε για πληρωμένα δικά τους λεφτά, που τα καταφάγανε και τώρα λεν δεν έχω δεν σου δίνω!!!

Και μόνο που τα βάλατε με τους γέροντές μας θα καείτε!!!

Άνανδροι, αναίσχυντοι, προδότες!!

Σ.Λ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. -"Μόνο την ευθανασία δεν έχουν ακόμα σκεφτεί".
    Δυστυχώς κάνεις λάθος: οι ηλικιωμένοι έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από ιατρική περίθαλψη και η διάλυση/ιδιωτικοποίηση των ήδη ανεπαρκών δημόσιων νοσοκομείων σε συνδυασμό με την αποδόμηση των ασφαλιστικών ταμείων θα έχει σαν θύματα κυρίως γέρους, άτομα με προβλήματα υγείας και όσους θα έχουν την ατυχία να αρρωστήσουν κατά τη διάρκεια της κατοχής. Είναι γνωστά φαινόμενα από άλλες χώρες όπου επιβληθήκαν πρακτικές ΔΝΤ, σε κάποιες μάλιστα μειώθηκε αισθητά ο συνολικός πληθυσμός σε μικρο χρονικό διάστημα.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]