Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπλόκο στην εντιμότητα


Εμείς οι παλαιότεροι, όταν λέγαμε «μπλόκο» εννοούσαμε το «μπλόκο της Κοκκινιάς» και τα ανάλογα σε όλη την Ελλάδα, όπου Γερμανοί και ταγματασφαλίτες εκτελούσαν Έλληνες πατριώτες…

Σήμερα το μπλόκο εκτός από την παραδοσιακή έννοια του αστυνομικού ελέγχου σημαίνει και κάτι άλλο: ΜΠΛΟΚΟ στην έντιμη ενημέρωση από σύγχρονους ταγματασφαλίτες του διαδικτύου, από υπαλληλάκους καναλαρχών και έγκλειστων κακοποιών.

Πίσω από την κουκούλα της διαδικτυακής ανωνυμίας δίνουν στην Γκεστάπο της σπιλώσεως υπολήψεων και προσωπικοτήτων όποιον ξεχωρίζει από τον μηντιακό πολτό που σερβίρουν τα αφεντικά τους, όποιον αρνείται να συμμορφωθεί με τα κελεύσματα των ποικίλλων άνομων συμφερόντων που υπηρετούν.

Για να κάμουν καλύτερα την βρώμικη δουλειά τους δεν δίστασαν να εμπλέξουν και τις οικογένειες τους. Ο ένας «αστυνομικός ρεπόρτερ» σε κανάλι που προμαχεί στην ενημέρωση του κ@λου, ο άλλος γνωστός «μακελάρης» της τηλεοράσεως που σερβίρει… «λαγούμια που σκάβει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή για να διαφύγει» γλύφοντας κατουρημένες ποδιές διόρισαν τις γυναίκες τους εκεί ακριβώς που χύνουν την χολή τους στην ΕΥΠ, που οι υπουργοί της «αμυντικής αστυνομίας» από κεντρικό βραχίονα της ασφάλειας της χώρας μετέτρεψαν σε καφενείο «αναλυτών» και ρουσφετιών προς εξυπηρέτηση «υποχρεώσεων».

Έτσι απέκτησαν –ή έτσι νομίζουν, μπερδεύοντας την πληροφορία με το κουτσομπολιό στα ασανσέρ– «εσωτερική πληροφόρηση»!

Αυτοί λοιπόν οι τυφλοπόντικες, αυτές οι ύαινες που τρέφονται από καταβολής ιδιωτικής τηλεοράσεως με τα ψοφίμια των διαρροών, των υπονοουμένων και των «ρεπορτάζ» τύπου «πως σας φαινόταν ο τρομοκράτης; περπατούσε στο πεζοδρόμιο; αγόραζε ψωμί η κρουασάν για πρωιν;» έχουν λυσσάξει.

Γιατί; Άγνωστο.
Μάλλον επειδή έφθασε στ’ αυτιά τους το βουητό από το γκρέμισμα των «ενημερωτάδικων», από την πλήρη απαξίωση των Μέσων Μαζικής Εξηλιθιώσεως, όπου κάθε βράδυ στις οκτώ με ύφος δώδεκα καρδιναλίων και χιλίων πιθήκων παπαγάλιζαν ό,τι τους έδιναν οι συνομιλητές τους στις υπηρεσίες, κινδυνολογούσαν δωρεάν με «επιτροπές ληστευμένων» και πλάσαραν τα φαβορί τους για τις επόμενες κρίσεις στην ΓΑΔΑ…

Έτσι τώρα στο παραπέντε, θέλουν να πάρουν μαζί τους ό,τι απέμεινε σ’ αυτήν την χώρα. Μια χούφτα στρατιώτες που φυλούν Θερμοπύλες, στην αντιπληροφορία, στην αντιτρομοκρατία, στο ποινικό έγκλημα, στο οικονομικό και ηλεκτρονικό έγκλημα, παντού όπου καραδοκούν αυτοί που θα μας πάρουν τα σώβρακα μετά την οικονομική μας συντριβή.

Πράκτορες λοιπόν οι ηγέτες της ΕΥΠ, πράκτορες στο Μαξίμου, των Άγγλων, των Βρετανών, ποιών ρε παιδιά;

Αποφασίστε, πείτε και σε εμάς τα κορόιδα να ξέρουμε τι γίνεται…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]