Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο προϋπολογισμός που φέρνει την ολοσχερή καταστροφή


Βρέθηκαν 258 πρόθυμοι για να εκτελέσουν έναν λαό και μία πατρίδα

Ο προϋπολογισμός που ψήφισαν αλλά που δεν ήθελαν καν να συζητήσουν οι άρχοντες του Κοινοβουλίου και οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι του λαού, έχει καταστρεπτικές συνέπειες για τον Ελληνικό λαό, για την κοινωνία και την οικονομία.

Είναι ένας προϋπολογισμός ο οποίος φροντίζει να πληρωθούν αποκλειστικά τα τοκοχρεολυσία και οι υποχρεώσεις προς τους τραπεζίτες. Πλέον του 60% των εσόδων του προϋπολογισμού αυτού θα διατεθεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Κάποιοι αποφάσισαν με αυτόν τον προϋπολογισμό και εκτίμησαν πως το συμφέρον –τίνος άραγε;- της χώρας είναι εξυπηρέτηση ξένων τραπεζών και όχι των Ελλήνων πολιτών.

Μειώνεται το κοινωνικό κράτος.

Μειώνεται η ιατρική, η νοσηλευτική και η φαρμακευτική δαπάνη.

Μειώνονται οι συντάξεις.

Μειώνεται το εφάπαξ δραματικά, ενώ υπάρχουν σημεία θολά που ίσως υποκρύπτουν κατάργησή του και μέσα στο 2012 προβλέπεται η κατάργηση των επικουρικών συντάξεων όλων των ταμείων.

Επίσης, αναμένεται ψήφιση νέου ασφαλιστικού, με επιδείνωση των προϋποθέσεων για την συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων ΟΛΩΝ των ταμείων, Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, με νέα αύξηση των ορίων ηλικίας και μείωση ποσοστού υπολογισμού συντάξεων.

Ο νέος προϋπολογισμός φέρνει νέους φόρους και εισφορές – χαράτσια και την ίδια στιγμή η πραγματική ανεργία προβλέπεται να σκαρφαλώσει στο 30% του πραγματικού ενεργά πληθυσμού.

Στην Παιδεία πέφτει ταφόπλακα, με τις δαπάνες να μειώνονται εκ νέου κατά 50%.

Στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας θα υπάρξει δραματική μείωση των δαπανών συντήρησης του αξιόμαχου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ασφάλεια στα σύνορα ή στο εσωτερικό της χώρας. Ταυτόχρονα προβλέπεται και μείωση των αποδοχών των υπηρετούντων στην Άμυνα και την Ασφάλεια.

Όλα αυτά σηματοδοτούν την πλήρη και άνευ όρων παράδοση της πατρίδας μας σε ξένα συμφέροντα. Εάν δεν προτάξουμε ουσιαστική αντίσταση, εάν δεν αντιταχθούμε σε αυτή την λογική που μας επιβάλουν, δεν πρόκειται να υπάρξει γυρισμός από το οδυνηρό μέλλον που μας επιφυλάσσουν.

Καλούμαστε -όλοι μας- να ενεργήσουμε πριν να είναι αργά. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απελπιστικά και μετά τον Φεβρουάριο η Ελλάδα μπαίνει σε έναν δρόμο που ίσως να μην υπάρχει επιστροφή για τα επόμενα πενήντα χρόνια.

Ο προϋπολογισμός των ολίγιστων συνεργαζόμενων της κατοχικής κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, της κυβέρνησης που διορίστηκε και δεν εκλέχθηκε, της κυβέρνησης που εκπροσωπεί τους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους και τους οικονομικούς τρομοκράτες μας, είναι ένας προϋπολογισμός – τιμολόγιο καταστροφής της χώρας και πώλησης των πάντων.
Η Νέα Ελλάδα, για μία ακόμη φορά, συναισθανόμενη την ανάγκη να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, αλλά και να τους συσπειρώσει σε μία ουσιαστική πολιτική δυναμική, ικανή να αντισταθεί στην λαίλαπα και να οδηγήσει στην ανακατάληψη της πατρίδας από Έλληνες, καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα και συμπαράταξη όλους όσους νιώθουν ικανοί και έτοιμοι να δώσουν έναν νέο ύστατο αγώνα, στις σύγχρονες Θερμοπύλες.

Εάν εμείς οι πολίτες δεν αναλάβουμε την ευθύνη για την πορεία της πατρίδας μας και για το μέλλον των παιδιών μας, πρέπει να γνωρίζουμε πως η εθνική επερχόμενη καταστροφή θα είναι τέτοιων διαστάσεων που προηγούμενες εθνικές καταστροφές –όπως αυτή του 1922- θα φαντάζουν ως παιδικό όνειρο μπροστά σε εφιάλτη.

Η Νέα Ελλάδα θα προχωρήσει δυνατά, ανυποχώρητα και μαχητικά, μα πάνω από όλα πατριωτικά μαζί με τον λαό, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της πατρίδας.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απουσιάσει στο εθνικό προσκλητήριο για την σωτηρία της πατρίδας. Είναι ώρες ευθύνης και ο καθένας ας αναλάβει το μερίδιο ευθυνών που του αναλογεί.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Δεν πρέπει να χάσουμε την προοπτική ούτε για μια στιγμή. Τι σημαίνουν αυτές οι 258 ψήφοι-μαχαιριές στα πλευρά αυτού του λαού; Σημαίνουν ότι δεν τους καίγεται καρφάκι πια για την πολιτική φθορά τους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για αυτούς τους 258 είναι θέμα χρόνου η πραγμάτωση της "κεντρικής οικονομικής διακυβέρνησης", δηλ. της ανάληψης της οικονομικής (και αργότερα πολιτικής;) διακυβέρνησης από τις Βρυξέλλες. (Aυτό για τις "απείθαρχες" χώρες και τη διάθεση των Βρυξελλών να αποφασίζουν για τα μέτρα λιτότητας που δήλωσε σήμερα ο Ρομπάι ήρθε απλά σαν επιβεβαίωση.) Με ελαφριά την καρδιά, οι 258 υπέγραψαν την παράδοσή μας.

    Δεν πρέπει να ρωτάμε πια πού βαδίζουμε, αλλά προς τα πού μας βαδίζουν. Πού μας πάνε έτσι δεμένους;

    Ποτέ δεν ήταν τόσο επιτακτική η ανάγκη συσπείρωσης των Ελλήνων και η πρόταση της Νέας Ελλάδας ακούγεται σαν μια ειλικρινής και διεξοδική πρόταση.

    Μια παράκληση μόνο. Πυκνώστε τις εκδηλώσεις για να σας γνωρίσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτιά και τσεκούρι στα σιχαμερά προδοτικά σκυλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καντε τον σταυρο σας.
    αστε τους αλλους να προυπολογιζουν.
    παρτε θεση στην [ερυθρα θαλασσα].
    η με τον λαο του Θεου η με τον πανοπλο φαραω.
    . . . σκονακι!
    τα μπρατσάκια δεν σωζουν τον φαραω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα στο ΕΠαΜ, κάτι μπορεί να κάνει η Νέα Ελλάδα. Εκτός ΕΠαΜ τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά Νεα Ελλάδα ρε παιδιά, μας δουλεύουν; Ανύπαρκτοι είναι, ήμουνα στη συγκέντρωση που είχε γίνει απο αυτούς πριν ενα μήνα στο Τιτάνια στην Αθήνα! Κάτι γέροι ήταν εκεί, κάτι άλλοι τυχάρπαστοι τύποι που είχανε λεέι κι αυτοί κόμματα (χωρίς οπαδούς μάλλον γιατι ήταν... μόνοι τους εκεί χαχαχαχα) ο πρόεδρός τους, ένας τύπος που μόνο δεν έσπασε τίτοτα απ τη τσατίλα του που ήταν η συγκέντρωση κάτι σαν παρεούλα καφενείου κι όλοι μαζί δε ξεπερνούσαν τα 60
    άτομα! Κι ούτε ένας νέος εκεί πέρα! Ούτε ένας! Και το καλύτερο της φάσης ήταν οτι παραλίγο ο πρόεδρος με κάποιον αλλον να πιαστούνε και στα χέρια γιατι ο άλλος ήθελε να μιλήσει παραπάνω κι ο πρόεδρος δεν τον άφηνε, ένα τσίρκο μιλάμε! Οχι μόνο έβριζα τον εαυτό μου που πίστεψα οτι μπορεί να υπάρχει κάτι σοβαρό εδώ αλλα εγω πιστεύω οτι κι αυτοί μέρος του συστήματος είναι (αποπροσανατολισμός και τέτοια) ή ο αρχηγός τους (δε θυμάμαι το όνομά του τώρα) το χει καβαλίσει το καλαμάκι και νομίζει τον εαυτό του Μέ
    γα
    Ναπολέοντα ή εθνοσωτήρα της κλωτσιάς! Ρε κανας σοβαρός υπάρχει σ΄αυτόν τον τόπο ή θα πρέπει όλοι μας να φουντάρουμε πουθενά; Κι επειδη απο ότι βλέπω, τους παιζει πολύ ο Κωνσταντίνος εδω πέρα, ας μας πεί αυτός το τι γίνεται, αν βέβαια βάλει και το σχόλιό μου. Εγώ πάντως κατάθεσα αυτό που είδα κι έζησα, ούτε προβοκάτορας είμαι ούτε οπαδός κανενός. Το ΕΠΑΜ δε ξέρω πού το πάει, αν και εκτιμώ πολύ τον Καζάκη. Μακάρι να κάνει κόμμα ή δική του κίνηση ο Καμένος! Αυτός μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει εγγύηση. Πάντως ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα, γιατι μας βλέπω όλους τέζα απ τη πείνα. Εγω πάντως μέχρι στιγμής ζω απ τους γονείς μου γιατι είμαι άνεργος εδώ και δυό μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωνσταντίνε δεν βλέπω οργάνωση από πλευράς "Νέας Ελλάδας"... Πολύ λίγα πράγματα... Δεν βλέπω να τραβάει επικοινωνιακά... Αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπω προοπτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρχικά, δε νομίζω πως η Νέα Ελλάδα έχει κάποια σχέση με το ΕΠαΜ. Δεν χρησιμοποιεί τρικ και κυρίως δεν "σπρώχνεται" από τα ΜΜΕ (τους λόγους φαντασθείτε τους). Κατά δεύτερον, η επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Ελλάδας δεν είναι επαγγελματική. Δεν ρέουν κεφάλαια, ούτε υπάρχουν σπόνσορες πίσω από αυτήν. Καταβάλλονται σημαντικότατες προσπάθειες για να μπορέσει να βγει προς τα έξω, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι φρόντισαν (και συνεχίζουν να φροντίζουν) οι απόψεις, οι θέσεις και οι προτάσεις της Νέας Ελλάδας είτε να σπιλώνονται από προβοκατόρικες ενέργειες είτε να κουκουλώνονται επιτήδεια.
    Είναι επιλογή της Νέας Ελλάδας να μην έχει πολιτικούς στις τάξεις της. Είναι επιλογή των ανθρώπων αυτών να παλέψουν με το θηρίο του σημερινού συστήματος. Κάποιοι άλλοι, πολίτες, προτιμούν τα ηχηρά ονόματα, προτιμούν αυτούς που προωθούνται μέσα από τα ΜΜΕ, προτιμούν τις λύσεις που προτείνει το σύστημα που τους έχει καταδικάσει.
    Στην τελευταία συγκέντρωση της Νέας Ελλάδας έγιναν παράδοξα γεγονότα. Το παραδοξότερο (αλλά αναμενόμενο) ήταν η διασπορά ψευδών ειδήσεων περί ανάμιξης γνωστών πολιτικών προσώπων στη Νέα Ελλάδα. Και αυτό έγινε πριν την συγκέντρωση και λειτούργησε αρνητικότατα.
    Το σύστημα ξέρει πότε και πως να χτυπάει εκείνους που στέκονται απέναντί του, ενώ ξέρει και πως να χαϊδεύει εκείνους που είναι του χεριού του.
    Δυστυχώς, οι προσπάθειες σπίλωσης μίας άδολης προσπάθειας πολιτών που κινούνται μέσα από τον κινηματικό πολιτικό φορέα της Νέας Ελλάδας, αντιμετωπίζονται με καχυποψία, ενώ γνωστά ονόματα εμπλεκόμενα με ξένες υπηρεσίες, με την Μασονία ή με το παρελθόν και παρόν πολιτικό σύστημα βρίσκουν εύφορο έδαφος στους Έλληνες πολίτες.
    Οι επιλογές είναι δικές μας. Εμείς αποφασίζουμε τι μέλλον θέλουμε για τους εαυτούς μας και για τα παιδιά μας. Προσωπικά, προβάλω τη Νέα Ελλάδα επειδή αποφάσισα να φύγω από τα μαντριά και από τους επαγγελματίες τσομπαναρέους. Προτιμώ τον δύσκολο δρόμο που έχει προοπτική, παρά τις άνετες λεωφόρους που οδηγούν στα ίδια και χειρότερα. Στην δύσκολη αυτή πορεία η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντώ είναι από ανθρώπους που ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ τον πατριωτισμό και τον χρησιμοποιούν ως δόλωμα που οδηγεί μακριά από λύσεις. Αρνήθηκα εδώ και πολύ καιρό να συμμετέχω σε βλαπτικές διαδικασίες για την πατρίδα μου. Και εμμένω να δίνω έναν αγώνα κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στο σύστημα, κόντρα σε αυτά που με καταστρέφουν. Τουλάχιστον, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, στο τέλος θα νιώθω πως έκανα κάτι που δεν τους βόλευε, αγωνίστηκα για κάτι κατά πολύ ωραιότερο και ηθικότερο από αυτό που μας ετοιμάζουν. Αρνήθηκα να γίνω γουρούνι στο σακί και είναι δική μου επιλογή. Νιώθω ήσυχος με τον εαυτό μου, επειδή έχω αποφασίσει να αντιστέκομαι. Και θα αντιστέκομαι επειδή δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ετούτη η γη, ετούτη η πατρίδα είναι πολύ μικρή για υποχωρήσεις. Και έχει γίνει ακόμη μικρότερη από τις υποχωρήσεις άλλων. Την μιά σπιθαμή αξιοπρέπειας που μου ανήκει, δεν προτίθεμαι να την χαρίσω σε κανέναν άλλο, παρά μόνο σε εκείνον που θα με πείσει πως κι εκείνος νοιάζεται και πολεμά περήφανα για την ίδια σπιθαμή ηθικής.
    Τελευταία, η μεγαλύτερη πίκρα μου ήταν η διαπίστωσή μου για την απάθεια των νέων. Τους προβοκάτορες τους περίμενα, αυτή είναι η δουλειά τους. Όμως, την αποστασιωποίηση των νέων από το δικαίωμα (και την υποχρέωσή τους) να παλέψουν και να κερδίσουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για την ζωή τους, δεν την περίμενα.
    Το παρόν σύστημα έχει κατορθώσει το μεγαλύτερο δυνατό χτύπημα σε ετούτη τη χώρα. Την έχει κάνει ξένη για (σχεδόν) όλους εκείνους που αύριο θα κληθούν να την υπηρετήσουν. Και οι νέοι δεν έχουν καταλάβει πως όταν υπηρετείς την πατρίδα σου, τότε υπηρετείς τα συμφέροντα και τα δίκαιά σου. Όταν όμως εξυπηρετείς τους διορισμένους άρχοντές της, τότε υπηρετείς τα συμφέροντα εκείνων που τους διόρισαν. Και αυτά τα συμφέροντα ΠΟΤΕ δεν συμβαδίζουν με τα συμφέροντα των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι μιλάνε οι Έλληνες. Όσο για την απάθεια των νέων, που είναι γεγονός, είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας να την αναιρέσουμε. Έχουμε τρόπους, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι ο καθένας από εμάς δεν είναι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τη χώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Κωνσταντίνε!

    Ήμουν σίγουρος ότι είσαι στάνταρ άσσος και απέναντι!

    Συμφωνώ ότι περίμενες πολύ, πιστεύω όμως ότι έθφασε ο καιρός που το δίκαιο των λόγων σου θα ακμάσει και θα υψωθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]