Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοπρίτες που συνειδητά πλέον καταστρέφουν την Ελλάδα


Η μονή κατηγορία ελλήνων που είναι υπέρ του ευρώ συνειδητά, είναι οι κοπρίτες. Αυτή η κατηγορία είναι οι όλοι αυτοί που έφαγαν τα 4 ΚΠΣ και ένα σωρό αλλά ευρωπαϊκά προγράμματα χωρίς να φταίξουν μια παραγωγική βάση της προκοπής, αλλά και διαλύοντας την υπάρχουσα καθώς μεταβλήθηκαν σε τροφίμους του ευρώ.

Μιλάμε για πολιτικούς, μεγαλοεργολάβους, τραπεζίτες, εργολήπτες δημοσίων έργων, κρατικοδιάιτους, βιομηχάνους, επιχειρηματίες, λαμόγια με θαλασσοδάνεια και επιχειρηματίας σε χώρες εκτός ευρώ. Διότι ο ελληνικό επιχειρηματικός κόσμο είναι είτε στα Βαλκάνια εκτός ευρώ είτε κρατικοδίαιτος. Μιλάμε ακόμη για αυτούς που έφαγαν τις επιδοτήσεις με τα και τριπλό διπλοζυγισματα για του πολιτικούς που εξαγόρασαν με ευρωπαϊκά χρήματα τις ψήφους διορίζοντας το σόι τους το Δημόσιο.

Όλοι αυτοί αφού έφαγαν τα πάντα τέλειωσαν τα λεφτά και χρεωκόπησαν την χώρα φιλοδοξούν σήμερα να τους ταΐζει εσαεί η Γερμάνια και η ευρωζωνη. Όμως συνεχίζουν ν φοοροδιαφεύγουν να κλέβουν ότι μπορούν και βάζουν να πληρώσει ο κόσμος το λογαριασμό.

Πιέζουν για νέα μέτρα επιβάλουν λιτότητες στο λαό μας και περιμένουν να περάσει η μπόρα ώστε να αρχίσει να ρέει ένα 5 ΚΠΣ και ευρωπαϊκά προγράμματα για να αρχίσουν να τρώνε πάλι. Μόνο αυτοί.

Πληρώνουμε εμείς για να τρώνε αυτοί.

Καθοδηγούν μάλιστα τα παιδιά μας στην μετανάστευση με ψέματα ότι υπάρχουν δουλειές εκεί έξω και το κάνουν για να μην εξεγερθούν και ορμήσουν στις καρωτίδες τους. Όλοι αυτοί συνειδητά πλέον καταστρέφουν την Ελλάδα για ίδιων όφελος

Από κάτω μόνιμο θύμα όλων αυτών εδώ και δεκαετίες ένας τρομοκρατημένος λαός που ακούει διάφορα για επιστροφή στην παλιά δραχμή και φοβάται.

Και μιλάμε για μια γκάμα φοβιών που καλλιεργείται και ξεκινά από τον κίνδυνο εξ ανατολής, την διεθνή απομόνωση, διαπερνά την ύπαρξη τη δημοκρατίας και φτάνει κάπου στο 1941. Αν ειναι δυνατόν 190 χώρες είναι εκτός ευρώ ελάχιστες χρεοκοπημένες και καμία δεν στέλνει τα παιδια της μετανάστες αλλά παρακαλούν να επιστρέψουν επιστήμονες για να δουέψουν στην πατρίδα τους. Κατι που κάναμε και εμείς τα προγούμενα χρόνια.

Κάνεις σοβαρός άνθρωπος όμως δεν μιλά για επιστροφή στην παλιά δραχμή αλλά για νέο εθνικό νόμισμα-εργαλείο. Ένα νόμισμα το οποίο σε συνδυασμό με εθνική διαχείριση του χρέους θα δώσει πνοή και μέλλον στην χώρα εκεί που σήμερα χάσκει ξέπνοη και σβήνει. Οποιαδήποτε κουβέντα για επιστροφη στην παλια δραχμή είναι για να καλιεργείται ο φόβος.

Η μονή κατηγορία ελλήνων που είναι υπέρ του ευρώ συνειδητά, είναι οι κοπρίτες και οποιοσδοίποτε δημιουργικός δραστήριος έλληνας με όρεξη για δουλειά δεν εχει να φοβάται τίποτα.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Παρακολουθησα ενα διημερο σεμιναριο στις 14 και 15 Δεκεμβριου,για τα ολοημερα πιλοτικα σχολεια.Εκει να δεις κωφωση...Να τους λες οτι στο σχολειο σου δεν εχεις μελανι για το φωτοτυπικο και οτι οι δασκαλοι βαζουν συνεχεια απο την τσεπη τους για τα βασικα,οτι οι διευθυντες πηραν ενα αδειο βιβλιαριο τραπεζης με την υποσχεση οτι θα τους βαλουν 500 ευρω για ολο τον χρονο,να τους λες οτι τα παιδια εχουν σοβαρα προβληματα επιβιωσης , οτι η πιστωση για το φωταεριο τελειωσε και εκεινοι να σε βαζουν να φτιαχνεις διδακτικα σεναρια για να μη χρησιμοποιεις σχολικο εγχειριδιο ως βαση.Απο ολο αυτο καποιοι θα ξαναγινουν σχολικοι συμβουλοι και φυσικα οι παραπανω επιμορφωτες αμειφθηκαν αναλογα.Και επειτα ο κοσμακης περιμενει να μαθουν γραμματα τα παιδια.Αν δεν αλλαξει κατι στην εκπαιδευση, ο σκοταδισμος με την επιφαση του εκσυγχρονισμου ειναι προ των πυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 16 Δεκεμβρίου 2011 4:46 μ.μ.

    Σε άλλο πρόγραμμα επιμόρφωσης μια από τις δραστηριότητες ήταν να βρούμε τρόπους να "στηρίξουμε" τους μαθητές μας για να εκτονώσουμε την ένταση που έχει σαν αποτέλεσμα η κρίση στην ελληνική οικογένεια.
    Μαθητές δεν έχουν κολατσιό στο σχολείο, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το σπίτι τους γιατί δεν έχουν πλέον τηλέφωνο, τους παρακινούμε να χρησιμοποιούν τα παλιά τους τετράδια αν έχουν κενές σελίδες, στο Λύκειο οι εντάσεις μεταξύ μαθητών είναι καθημερινές και βίαιες, πρώτη χρονιά φέτος αρκετές μαθήτριες αντιμετωπίζουν προβλήματα από έλλειψη σιδήρου.
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]