Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αθλιότητες πολλαπλών επιπέδων.


  • Γράφει ο Μακεδών
Ο κόσμος αλλάζει, η Ελλάδα φυσικά είναι και αυτή στην τροχιά των αλλαγών. Η χώρα δεν έχει καμιά σχέση με το πώς ήταν ή τουλάχιστον όπως την εμφάνιζε η κυβερνητική προπαγάνδα με αυτή την εικόνα που δίνει σήμερα η ωμή πραγματικότητα.

Η ραγδαία πτώχευση μεγάλων τμημάτων του ελληνικού λαού είναι πλέον ορατή δια γυμνού οφθαλμού, καθώς και η ραγδαία φθορά της εικόνας του πολιτικού κόσμου με τα καμώματά του. Η εντύπωση που έχουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι ότι έχουν να κάνουν με πρωτόγονους ιθαγενείς. Φυσικά σε πολλές περιπτώσεις της καθημερινότητας όπως εκδηλώνεται με τη φυσική παρουσία του πολίτη είναι όχι μόνο απαράδεκτη αλλά ενισχύει και την εντύπωση που προανέφερα.

Η άθλια εμφάνιση των ειδήσεων για την σύλληψη του Εφραίμ και τον όλο χειρισμό της υπόθεσης είναι δείγμα γραφής για το πώς αντιλαμβανόμαστε όλοι την Δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα. Η μόνη ένσταση στην υπόθεση αυτή είναι για τον βίο και πολιτεία συγκεκριμένων πολιτικών που φρόντισαν να αμνηστεύσουν τον εαυτό τους κλείνοντας κατ΄ αρχήν την Βουλή ή και παραγράφοντας τις όποιες εμπλοκές τους. Η αλήθεια είναι ότι η κομπορρημοσύνη του κάθε "τίποτα" καταρρέει μπροστά στην πόρτα του ανακριτή και εισαγγελέα και οι απίστευτες δικονομικές καθυστερήσεις ενισχύουν την εντύπωση της ενοχής.

Η υπόθεση των καταστροφών των δασών μας από τις καταστρεπτικές φωτιές σε διάφορες χρονικές περιόδους και η καταγγελία τότε το 1995 για εμπρησμούς από το παρακράτος της Τουρκίας λοιδορήθηκε άγρια από την αντιπολίτευση ότι η ανικανότητα των κυβερνώντων αποπροσανατολίζει τις έρευνες, ενώ η ΕΥΠ είχε κάνει άριστη δουλειά, κανείς δεν είχε το ανάστημα να το αναδείξει.

Η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας ανεξάρτητα για τον λόγο που τα είπε, ήλθε και επιβεβαίωσε το μπάχαλο που επικρατούσε και επικρατεί στην χώρα, παγιδεύοντας και τις όποιες σοβαρές προσπάθειες θα ήθελαν να κάνουν.

Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι προσπαθούν να κρύψουν όλοι την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και να την στείλουν βαθύτερα στην απελπισία και την απογοήτευση.

Η αντίδραση πρέπει να έλθει άμεσα από όλους τους Έλληνες πατριώτες που πιστεύουν ότι το δικό τους μέλλον και ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση είναι καθαρά ελληνική υπόθεση και όχι επιβολή από ξένα κέντρα αποφάσεων από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Τα βάρη που φόρτωσαν στις πλάτες του λαού μας μέσω των χρεών και των ελλειμμάτων πρέπει να εκμηδενισθούν με την δήμευση όλων των κλεμμένων που έγιναν σε όλα τα επίπεδα δημόσιο και ιδιωτικό, ανώτατων, μεσαίων και μικρών στελεχών.

Αρκετά, φθάνει πια με την υποβάθμιση της ζωής μας. Δεν είναι υπόθεση δεξιού ή αριστερού πολίτη που εντέχνως τους έχουν διαχωρίσει με διάφορα προσχήματα και κρατάνε υποταγμένο ένα λαό βουτηγμένο σε άθλια ψέματα και συκοφαντίες. Η χώρα θέλει ατσάλινο χέρι και σκληρή δουλειά για να καθαρίσει τον κόπρο της υποκρισίας, του φανατισμού και της βλακείας, της πνευματικής αναπηρίας και της εκπαιδευτικής οπισθοχώρησης.

Να βρούμε λοιπόν αυτή την κοινή γλώσσα της συνεννόησης για την αλλαγή πορείας και άμεση σωτηρία για να ελαττωθούν τουλάχιστον σε πρώτη φάση οι αθλιότητες. Δεν νομίζετε επιτέλους, ότι πρέπει να υπάρξει αντίδραση;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να βρεθεί τρΌπος συνενόησης όλων των πατριωτικών δυνάμεων! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]