Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταστρέφουν επειδή δεν ξέρουν και δεν θέλουν να δημιουργήσουν


Σύρουν τη χώρα στην καταστροφή

Είναι επικίνδυνοι. Διαλύουν το κράτος και καταστρέφουν την χώρα σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Οι (δια)κυβερνώντες υπάλληλοι των τραπεζιτών, αγνοούν εσκεμμένα την διαφορά μεταξύ αύξηση της παραγωγικότητας του κράτους και αύξηση της εξοικονόμησης του κράτους.

Ακολουθώντας την εύκολη και μη δημιουργική οδό της αύξησης εξοικονόμησης χρημάτων, επέλεξαν να δολοφονήσουν την χώρα και τους πολίτες της αργά, βασανιστικά και υπό το καθεστώς συνεχόμενων εκβιασμών. Χωρίς ενδοιασμούς επέλεξαν να στραγγαλίσουν τόσο την οικονομία, όσο και την κοινωνία, προκειμένου να φτάσουν στους στόχους εκείνους που ούτε μαθηματικά δεν μπορούν να αγγίξουν.

Οι άρχοντες βασανιστές, σκοπεύοντας στην κάλυψη εκείνων των απαιτήσεων που θέτουν οι «δάνειες δυνάμεις» (στην πραγματικότητα πρόκειται για διεθνείς τοκογλύφους αισχίστου είδους) και με το προκάλυμμα της διάσωσης της χώρας, θέλουν να αγνοούν πεισματικά το γεγονός πως στην πραγματικότητα δολοφονούν την χώρα και εξαθλιώνουν τους πολίτες της. Καταπατούν το Σύνταγμα, που προστατεύει τους πολίτες και αδίστακτα και θρασύτατα ταυτόχρονα το επικαλούνται!!! Δεν πρόκειται για τραγική ειρωνεία, αλλά για στυγνή μαζική δολοφονία.

Αυτοί που κυβερνούσαν χθες και που συνεχίζουν να κυβερνούν σήμερα, είναι εχθροί της χώρας. Είναι υπάνθρωποι που εργάζονται αφειδώς προκειμένου να παραδώσουν πισθάγκωνα δεμένο έναν λαό στους τραπεζίτες. Λειτουργούν βασιζόμενοι σε στατιστικά στοιχεία τα οποία συνεχώς τους διαψεύδουν και εμμένουν να συνεχίζουν σε μία αδιέξοδη καταστροφική για την χώρα πορεία.

Ανίκανοι να δημιουργήσουν και θα θέσουν τις βάσεις μίας γρήγορης εξόδου της πατρίδας μας (όχι απαραίτητα και δικής τους πατρίδας), επέλεξαν να εκποιήσουν μία χώρα που δεν τους ανήκει. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες πολίτες. Οι προσωρινοί διαχειριστές της δεν νομιμοποιούνται να δημιουργούν συνθήκες διάλυσης. Η Ελλάδα είναι χώρα, είναι κράτος και δεν είναι επιχείρηση. Τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και το Διεθνές Δίκαιο είναι εναντία σε οτιδήποτε σήμερα συμβαίνει.

Οι καταστροφείς της πατρίδας μας δεν έχουν ούτε μία δικαιολογία για την καταστροφική και ισοπεδωτική τους ανικανότητα. Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει σύσσωμο το σημερινό πολιτικό σύστημα που είτε πρωταγωνιστεί είτε σαν θεατής αρκείται σε επιφωνήματα στην μαζική καταστροφή που ζούμε. Ο νέος χρόνος που έρχεται θα είναι κατά πολύ χειρότερος από τον προηγούμενο. Οι καταστροφείς δεν έχουν καμία διάθεση να εγκαταλείψουν το «έργο» που ξεκίνησαν. Όλα θα σταματήσουν μόνο εάν όλοι εμείς, τα θύματά τους, οι Έλληνες πολίτες, συσπειρωθούμε και τους εξαναγκάσουμε να εγκαταλείψουν την εξουσία που παράνομα κατέλαβαν.

Πολύ σύντομα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υποθηκεύσουν τα πάντα στους τοκογλύφους.
Πολύ σύντομα, οποιαδήποτε πηγή παραγωγής πλούτου της Ελλάδας, θα παραδοθεί στα χέρια του άτυπου κατακτητή, των τραπεζιτών και των δάνειων δυνάμεων.
Πολύ σύντομα, με τις υπογραφές τους οι σύγχρονοι εφιάλτες θα παραδώσουν γη και ύδωρ (και οτιδήποτε υπάρχει κάτω από τη γη και τη θάλασσα) στους διεθνείς κλεπτοκράτες.

Πατριώτες, Έλληνες, η Νέα Ελλάδα σας προσκαλεί και σας προκαλεί να συμπορευτείτε μαζί της σε έναν αγώνα αποτίναξης της χούντας των τραπεζιτών και των λακέδων τους που σήμερα απομυζούν την πατρίδα μας.
Ελάτε, συμπαραταχθείτε μαζί μας για να μπορέσουμε να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, την εθνική μας ανεξαρτησία, την εθνική μας υπερηφάνεια.
Χρέος όλων μας είναι να είμαστε αφέντες στα σπίτια μας, καθήκον και χρέος όλων μας είναι να γίνουμε αφέντες στην πατρίδα μας.
Χρέος όλων μας είναι να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους λακέδες και τους εφιάλτες και να παραδώσουμε στα παιδιά μας, στους Έλληνες που έρχονται, μία πατρίδα περήφανη, μία πατρίδα ελεύθερη, μία πατρίδα ανεξάρτητη.

Το ζητούμενο δεν είναι αν αυτό μπορεί να γίνει. Η ισχύς του λαού είναι πάντοτε μεγαλύτερη. Το ζητούμενο είναι να το θελήσουμε πραγματικά και να πάψουμε να ακούμε τις «σειρήνες» και τα μίσθαρνα όργανα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας που μέχρι σήμερα μας έχουν καθηλώσει και μας έχουν καταστήσει ανενεργούς πολίτες, τραγικούς και βουβούς θεατές της καταστροφής μας.

Η Νέα Ελλάδα, γνωρίζοντας πως τα χειρότερα έρχονται, για μία ακόμη φορά δεσμεύεται πως κανένας τους δεν θα μείνει ατιμώρητος, κανένας τους δεν θα διαφύγει από τον τόπο που εγκλημάτισε, κανένας τους δεν θα γλιτώσει από την Νέμεση. Όλοι, θα εισπράξουν ό,τι τους αξίζει. Επιτέλους, ας αγωνιστούμε πραγματικά, για να επιστρέψει η Δημοκρατία στην χώρα που γεννήθηκε.

Ηλίας Μαρκόπουλος
Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Έξι φορές εμφανίζεται η λέξη “πολίτες” μέσα στο κείμενο τούτο. Μα αυτό δεν είναι το μεγάλο θείο ψέμα του ΠαΣοΚ;

    Ο επιθετικός προσδιορισμός ‘θείο’ δεν κάνει το ψέμα λιγότερο ψέμα θα έλεγε ο Κ. Καστοριάδης. Με τέτοια ψέματα επί 6 θα σώσουμε την Ελλάδα κύριε Πρόεδρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια κουβέντα περιμένω:
    Θα διώξεις ΟΛΟΥΣ τους λαθρο;;;

    Καρύδης Αυγερινος
    Πλοιαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν η χρήση της λέξης "πολίτες" αποτελεί έγκλημα, τότε εσυ αγαπητέ μπορείς να τους αποκαλείς κατά πως σου γουστάρει, αλλά εμείς είμαστε πολίτες. Η σύγχυσή σου και η αυθαιρεσία σου να μπλέξεις τα εδώ γραφόμενα με το ΠΑΣΟΚ, μάλλον σε κατατάσσει ή στους μπερδεμένους ή στους βαλτούς. Οι άνθρωποι μας λένε αλήθειες, αλλά εμείς μάθαμε σαν γκομενίτσες να πιστεύουμε στα ψέματα. Θέλεις τα ψέματα, μείνε εκεί. Αλλά σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για την δική σου αρρωστημένη (ή ύποπτη) φαντασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καπετάνιε, η Νέα Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχθεί ΚΑΝΕΝΑΝ λαθρομετανάστη. Και θα ελεγχθούν και όλες οι άδειες παραμονής που δόθηκαν, όπως επίσης θα ελεγχθούν και όλες οι ιθαγένειες που μοιράστηκαν - χαρίστηκαν. Η πόρτα της εξόδου τους περιμένει για να πάνε στους προορισμούς που ονειρεύονται. Γερμανία, Γαλλία, σκανδιναβία... οπουδήποτε, για να γνωρίσουν τον ανθρωπισμό των "ανώτερων", για να ζήσουν το όνειρό τους. Στην Ελλάδα σήμερα χωράνε μόνο Έλληνες. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, έχει πολλά προβλήματα το σπίτι μας... Πρώτα θα δούμε το μέλλον των δικών μας παιδιών. Οι λαθρομετανάστες θα φύγουν με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Εάν χρειαστεί ακόμη και με παράδοση στις πρεσβείες των χωρών τους. Καλός ο ανθρωπισμός, αλλά δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε στους Έλληνες σαν ζώα, σαν ξένους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, για να καλύψουμε τον ψευτο-ανθρωπισμό των δυτικών φίλων μας. Εξάλλου, αυτοί τους βομβάρδισαν, αυτοί να τους αποκαταστήσουν. Είναι άνθρωποι και είναι σαφές πως στην Ελλάδα δεν θα βρούνε το καλύτερο που ελπίζουν. Εμείς θα τους ανοίξουμε τα σύνορα (χωρίς επιστροφή) για να βρούνε το όνειρό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]