Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαδήμος πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές;


Το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης υπό τον Λουκά Παπαδήμο και μετά τις εκλογές, συζητιέται έντονα σε κέντρα λήψης αποφάσεων εντός και εκτός Ελλάδας.
Πρόκειται για σενάριο με ισχυρή προοπτική υλοποίησης, εφόσον βεβαίως δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία.

Σύμφωνα με τη σημερινή Real news, το ενδεχόμενο παραμονής του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία, ως επικεφαλής μίας κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και όποιων μικρότερων συμμετάσχουν, συζητείται πλέον όχι μόνο μεταξύ των δανειστών, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στενοί συνεργάτες του δεν επιμένουν πλέον πως αμέσως μετά τη λήξη της θητείας του θα έχει «έτοιμο το εισιτήριο για Βοστώνη», όπου βρίσκεται η επαγγελματική του βάση.

Η παραμονή του στην εξουσία συζητείται θετικά ακόμη και μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εργάζονται για την υπέρβαση στο πολιτικό σκηνικό.

Πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι σε ένα νέο κόμμα μέσω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο κ. Παπαδήμος θα ήταν ιδανικό πρόσωπο για τη θέση του αρχηγού...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]