Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σημίτης διεκδικεί την προσωπική του παραλία!!!


Αναγνωριστική αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, κατέθεσε πρόσφατα ο πρώην προθυπουργός κ. Κ. Σημότης ώστε τελικά να του αναγνωρισθεί ως δική του ιδιοκτησία το μέρος του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά από το πολυτελές εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους.

Το θέμα αποκάλυψε με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας», το οποίο αναφέρει ότι αρχικώς το αίτημα του Κώστα Σημίτη δεν έγινε δεκτό, αφού η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στο δημόσιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός μη αποδεχόμενος τους λόγους που δεν έγινε δεκτό το αίτημά του, αποφάσισε να περιφράξει ένα μεγάλο μέρος του αιγιαλού χωρίς να διαθέτει φυσικά τα απαιτούμενα χαρτιά αδειοδότησης.

Ακολούθως κατέθεσε την αναγνωριστική αγωγή και «παρέστη δια» του νομικού του συμβούλου πριν 10 μέρες στην κατάθεση της αγωγής στην Κορινθία, ενώ η απόφαση αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δύο τινά παίζουν. Ή ο αιγιαλός έχει πυθμένα με ενδιαφέρον υπέδαφος ή ο Τάπερμαν κάνει φανατικά γυμνισμό κρυφά από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλαζών και θρασύς όπως όλοι! Επίσης γνωρίζει πως να εκβιάζει δικαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, τώρα, δεν του χρειάζονται προσωπικοί, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και βρισίδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]