Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αμβρόσιος: «Φερέφωνο ο Παπαδήμος, αβάπτιστος ο Παπανδρέου»


Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος υποστηρίζοντας πως τα ξένα κέντρα εξουσίας τον επέβαλαν στην Ελλάδα, ενώ τον χαρακτήρισε «φερέφωνο».

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του blog ο κ.Αμβρόσιος υποστηρίζει ακόμα πως ο κ.Παπαδήμος θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Από τα πυρά του δεν απουσιάζει ούτε και ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με τον μητροπολίτη να διερωτάται εάν είναι βαπτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος!

Η ανάρτηση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου στο blog του:

«Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου δεν είναι πια Πρωθυπουργός της Χώρας! Εκών ή άκων παρέδωσε την Εξουσία σε ένα άλλο πρόσωπο, τον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Ένα πρόσωπο, επιλεγμένο από τα ξένα Κέντρα Αποφάσεων, τα οποία και τον επέβαλαν στην ταλαίπωρη Χώρα μας.

Φωνή ή μάλλον φερέφωνο των ξένων Αφεντάδων μας στην Ελλάδα είναι τα ευχερώς εξαγοραζόμενα ΜΜΕ (θυμηθείτε το Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο).

Αυτά έκαμαν την σχετική προπαγάνδα, την "σπέκουλα", ώστε ο κ. Παπαδήμος, (αυτό το Στέλεχος των ξένων Διευθυντηρίων, συγχρόνως δε και συνένοχος και συνυπεύθυνος για την σημερινή οικονομική κρίση), να κληθεί από το πουθενά για να κυβερνήσει την Χώρα, αύριο δε ως προκάτ Πρωθυπουργός να διεκδικήσει την Εξουσία και μέσα από τη εκλογική διαδικασία! Αυτό, παρακαλώ, να το θυμάστε.

Ας επανέλθουμε όμως στο κύριο θέμα μας.

Από την ώρα που ο κ. Γ. Παπανδρέου κατέθεσε την Εξουσία, παρατηρείται ένας καταιγισμός ειδήσεων, καταγγελιών και δημοσιευμάτων, τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον κατηγορούν!

Μπορεί να είναι αλήθεια ή ψέματα, όσα τώρα δημοσιεύονται.

Αλλά το ερώτημά μας είναι: Γιατί όλα αυτά να δημοσιεύονται τώρα; Γιατί δεν τα έγραφαν και χθες όσοι προσπαθούν να του προσάψουν ψόγο;

Οι γενναίοι κτυπούν τα καλάμια όταν είναι όρθια! Ο κ. Γ. Παπανδρέου τώρα πια είναι ένα πεσμένο καλάμι!

Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί ο εκ Κρήτης κ. Θ. Ακρ...κης, ο οποίος επί έτη τώρα διά του διαδικτύου καταγγέλλει ότι ο κ. Παπανδρέου είναι αβάπτιστος, δηλ. δεν είναι χριστιανός!

Αλήθεια; Ψέματα; Η καταγγελία προέρχεται από ένα γενναίο Κρητικό και απευθυνόταν στον έως χθες Πρωθυπουργό.

Καλώς ή κακώς ο "Γεώργιος" έγινε και πάλι ο "Γιωργάκης"!

Δεν παίρνουμε θέση! Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση, διότι δεν γνωρίζουμε. Την ευθύνη έχουν όσοι καταγγέλλουν τον τέως Πρωθυπουργό.»



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]