Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άκρως απόρρητη διαταγή καταστολής όχλου στον Ελληνικό Στρατό;


  • Άκρως απόρρητη» διαταγή καταστολής όχλου στον Ελληνικό Στράτο
Δύο φοβερές αποκαλύψεις, αναμένεται να προκαλέσουν θύελλα και εξηγούν εν πολλοίς την "σφαγή" που έγινε εχτές στο στράτευμα
Χτες βράδυ, με έναν εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, καρατομήθηκε όλη η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού! Είχε προηγηθεί πριν δύο εβδομάδες, η αιφνιδιαστική και πρόωρη καρατόμηση της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Φαίνεται ότι οι κύριοι Παπουτσής και Μπεγλίτης, δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις ένοπλες και ένστολες δυνάμεις της χώρας! Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για δήθεν «τιμωρίες» για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, και ούτε καν επικοινωνιακά δεν μπορούν να σταθούν!

Στην ουσία, πρόκειται για ένα σχέδιο απόλυτης απογύμνωσης των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, προφανώς διότι η «σχολή Σικάγου» τις φοβάται! Όχι απλά δεν τις εμπιστεύεται αλλά τις φοβάται! Φοβάται από την πρώτη στιγμή που πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ, είπε στο CNN (πριν έξι μήνες) ότι στην Ελλάδα θα γίνει πραξικόπημα!

Ο φόβος αυτός εντάθηκε τον μήνα που μας πέρασε! Ειδικά μετά το καλοκαίρι όταν οι αναφορές για πραξικόπημα στην Ελλάδα άρχισαν να έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Παρακάτω, παραθέτουμε ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης του Βοb Chapman στην εκπομπή του Alex Jones (INFOWARS) όπου πολύ πρώιμα καταγγέλλει ότι υπάρχουν πληροφορίες για πραξικόπημα κατά της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Κοιτάξτε την ημερομηνία κάτω δεξιά στο βίντεο για να δείτε από πότε άρχισαν τέτοιες συζητήσεις στο Εξωτερικό:



Εκτός λοιπόν της συνομοσιολογικής πλοκής που έβλεπε παντού η Κυβέρνηση, Παπουτσής και Μπεγλίτης, όταν αντιλήφθηκαν ότι είτε θα γίνουν εκλογές είτε θα σχηματιστεί νέα Κυβέρνηση ή ακόμη και ένας μεγάλος ανασχηματισμός, φρόντισαν να εξοβελίσουν όλους αυτούς που είχαν εκφράσει ακόμη και μικρές ενστάσεις!

Στο Στρατό π.χ., όποιος είχε πει έστω και το ελάχιστο αρνητικό για την νέα διάταξη του Στρατού, πετάχτηκε στο πυρ το εξώτερον!


Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η ιστορία όμως που αποκαλύπτουμε σήμερα, ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας, είχε ήδη επηρεαστεί από τα διεθνή σενάρια που εξύφαιναν ιστορίες πραξικοπημάτων στην Ελλάδα!

Και παρά του ότι είχαν αρχίσει πολύ πριν οι συζητήσεις για το αν θα πρέπει να γίνει «Παρμενίωνας» ή όχι, τελικά έγινε παρά του ότι η πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Αμυνας ήταν διχασμένη πάνω σ αυτό το ζήτημα!

Τελικά ο Παρμενίωνας έγινε αλλά λίγοι, ελάχιστοι, πρόσεξαν μια πρωτοφανή μεταβολή που έγινε στον προγραμματισμό του!

Και από εδώ ξεκινάμε σήμερα τις αποκαλύψεις!

Ένα σενάριο που σχεδιάστηκε και προκάλεσε την οργή πολλών Στρατιωτικών κύκλων, ειδικά της αεροπορίας Στρατού αλλά και του ΓΕΑ, αφορούσε στο εξής:

Μια μονάδα ειδικών αποστολών (στη διάθεσή μας είναι όλα τα στοιχεία της μονάδας και του σεναρίου) επιβιβάζεται σε τέσσερα ελικόπτερα Super Puma. Προορισμός το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι ειδικές δυνάμεις κατεβαίνουν με σκοινιά στο Κοινοβούλιο, πραγματοποιούν αποκλεισμό της περιοχής και με βαρύτατο εξοπλισμό αποκλείουν την πρόσβαση σε αυτή. Ακολούθως, επιβιβάζουν πολιτικούς και προσωπικό σε ελικόπτερα και αυτά απογειώνονται με προορισμό στρατιωτικό αεροδρόμιο!

Το παραπάνω σενάριο είναι πραγματικό, και έχει «παιχτεί» τον Σεπτέμβριο του 2010 στον Παρμενίωνα!

Η πρώτη ερώτηση λοιπόν που προκύπτει προς τον υπουργό Άμυνας, έχει εξόχως πολιτικό χαρακτήρα, αλλά εκπορεύεται από το Σύνταγμά μας, τον θεμελιώδη νόμο της χώρας μας!

Με ποιο σκεπτικό, πραγματοποίησε ο Ελληνικός Στρατός τέτοια άσκηση;
Ποιος έδωσε το σενάριο για ανάπτυξη;
Στρατιωτικός ή πολιτικός του Υπουργείου;
Προβλέπεται από πουθενά, από κάποια Συνταγματική Θεώρηση έστω, η υλοποίηση ασκήσεων του Στρατού , με σενάρια που αφορούν στο Κοινοβούλιο;
Τι εξυπηρετούσε η εκπαίδευση Στρατιωτών σε θέματα διάσωσης πολιτικών;
Γιατί χρησιμοποιήθηκε η Βουλή σε μια τέτοια άσκηση;

Απ όσο ΟΛΟΙ γνωρίζουμε, ο Στρατός στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται για «πολιτικές» αποστολές, μόνο σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου, ή όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο!!!

Αυτό λοιπόν το γεγονός, από μόνο του, αποτελεί ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα!

Ο συνδυασμός του όμως με ένα άλλο γεγονός που συνέβη μόλις πριν δύο μήνες δίνει στα γεγονότα μια δραματική τροπή!


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως είναι γνωστό, εφέτος, λόγω περικοπών, δεν πραγματοποιήθηκε η διακλαδική άσκηση «Παρμενίωνας».

Συνέβη όμως κάτι άλλο.

Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2011, ανοίχτηκε μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ διαταγή του ΓΕΕΘΑ!

Ο Φάκελος έγραφε απ έξω «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ»

Σε μια σύσκεψη των ανώτερων στελεχών του στρατού ο φάκελος αυτός με την διαταγή... ανοίχτηκε!

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ελάχιστοι επιτελείς, οι οποίοι όταν διάβασαν την διαταγή, στην κυριολεξία «γούρλωσαν» τα μάτια τους !

Η Διαταγή αφορούσε Διοικητές, Υποδιοικητές και ΔΥΠ (Διευθυντές Υποστήριξης) !

Μετά την πρώτη παγωμάρα, κάποιοι άρχισαν να «κινούνται» για την διαδικασία αποστολής της διαταγής αυτής σε όσους ο πίνακας αποδεκτών ανέφερε ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να αρθρώσουν κουβέντα!

Σήμερα, δεν θα σας αναφέρουμε το περιεχόμενο της διαταγής παρά μόνο τον τίτλο της. Αλλωστε , δε νομίζω ότι χρειάζεται γιατί θα καταλάβετε πολλά!

Ο τίτλος λοιπόν της Διαταγής του ΓΕΕΘΑ, ήταν:

Προς Δ/κτες
Υπ/κτες
ΔΥΠ

ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ...

Αισθάνομαι λοιπόν ότι για σήμερα πρέπει να σταματήσω εδώ, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην διαταγή και το περιεχόμενό της!

Αντιλαμβάνεστε ότι το άνοιγμα και μόνο μιας τέτοιας διαταγής, προκαλεί ιδρώτα σε κάθε δημοκράτη στρατιωτικό! Όπως και προκάλεσε στους περισσότερους από τους αποδέκτες που την διάβασαν!

Και το ερώτημα που έρχεται αυτή τη στιγμή απ ευθείας στο μυαλό του καθενός αφορά στον σημερινό Υπουργό Πάνο Μπεγλίτη αλλά και στον προκάτοχό του κ. Βενιζέλο:

Ήταν η άρνηση πολλών αξιωματικών του Στρατεύματος να «υιοθετήσουν» έστω μια τέτοια διαταγή , ο λόγος που ξηλώσατε ολάκερη την ηγεσία με συνοπτικές διαδικασίες εχτές κ. Μπεγλίτη;

Ποιος διέταξε το άνοιγμα αυτής της Διαταγής κ. Μπεγλίτη τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και γιατί;

Αρνήθηκαν ή όχι και οι τρεις Αρχηγοί στην ουσία να την εκτελέσουν με αποτέλεσμα να εξοργιστείτε κ. Μπεγλίτη;
Υπήρξε ναι ή όχι εσωτερική διαμάχη στο ΓΕΕΘΑ σχετικά με την εκτέλεση αυτής της διαταγής;

Από πέρσι , όταν εφαρμόστηκε το σενάριο του «Παρμενίωνα», που αποκαλύψαμε προηγουμένως, υπήρξε σωρεία αντιδράσεων σε υψηλό επίπεδο στο Στράτευμα κ. Μπεγλίτη;

Οι περιβόητες διαφωνίες που είχατε με επιτελείς του Στρατού και της Αεροπορίας κυρίως, αφορούσαν στην δομή του Στρατού και στην εκπαίδευσή του κατά πολιτών ναι ή όχι;

Ήταν αυτό ένα μόνιμο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Υπουργείου Αμυνας και του ΓΕΣ και ΓΕΑ ναι ή όχι κύριε Μπεγλίτη;

Συνδέεται άμεσα αυτή η διαταγή με προηγούμενες αποκαλύψεις μας για το νέο ρόλο και αποστολή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας μετά την άσκηση «Καλλίμαχος» στη Νέα Σάντα Κιλκίς;

Συνδέονται όλα αυτά με το νέο ρόλο που επιδιώκεται να δοθεί στο στράτευμα, με τον οποίο διαφωνούν όλοι, αφού πλέον, εκπαιδεύονται κατόπιν διαταγών , σε σενάρια καταστολής όχλου όπως τα ονομάζετε;

Δεν έχω την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι κάποιος από τους πολιτικούς ταγούς του Υπουργείου Αμυνας, θα τολμήσει έστω και να ψελλίσει την παραμικρή απάντηση!

Γνωρίζουμε όλοι εδώ στους AegeanTimes, ότι η ιστορία θα δικαιώσει τις αποκαλύψεις μας!!!

Και μάλιστα πολύ σύντομα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Δεν φτάνει η οργή.

    Γνώση απαιτείται.
    Τη γνώση των λαών φοβάται πάντα η εξουσία και όχι την οργή τους. Την οργή εύκολα την εκτονώνει, είτε σε πολέμους είτε σε εμφύλιες συγκρούσεις.

    Την οργή εύκολα τη μετατρέπει σε κλάμα και απελπισία.

    Μόνο τη γνώση φοβάται το σύστημα και αυτήν τη γνώση επιχειρούμε σήμερα να δώσουμε στους Έλληνες …

    Σε όλους τους Έλληνες, οι οποίοι σήμερα δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τη μεγάλη μάχη …όχι μόνον για τους εαυτούς τους, αλλά και για τα παιδιά τους.


    Οι Έλληνες πρέπει ν' αγωνιστούν μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό, το οποίο αγωνιά και το ίδιο για την επιβίωσή του. Δεν είναι οι μόνοι που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, αλλά είναι οι μόνοι που δέχονται τέτοιο απάνθρωπο "σφυροκόπημα".

    Αυτό έχει την εξήγησή του. Είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και αυτό προκαλεί τον φόβο του συστήματος γι' αυτούς.
    Γι' αυτόν τον λόγο το σύστημα δεν τους αφήνει ούτε για μια στιγμή χαλαρούς. Γι' αυτόν τον λόγο δοκιμάζει εναντίον τους όλες τις τακτικές και όλα τα "όπλα".

    Τώρα φτάσαμε κοντά στην τελική φάση αυτής της μάχης.

    Όλος ο κόσμος περιμένει να δει το αποτέλεσμα της μεγάλης μάχης των Ελλήνων. Αν χάσουν οι Έλληνες τη μάχη, το κόστος της ήττας θα το γευτούν όλοι οι λαοί.

    Αν όμως νικήσουν οι Έλληνες την Νέα Τάξη, θα νικήσουν και οι λαοί μαζί τους.
    Αν νικήσουν οι Έλληνες τη μεγάλη σημερινή μάχη, θα είναι η αρχή του τέλους της Νέας Τάξης.

    Αν νικήσουν οι σημερινοί Έλληνες, θα αγοράσουν "πίστωση" στην παγκόσμια ιστορία για άλλα δύο χιλιάδες χρόνια ...τουλάχιστον.

    ----------------------------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Το κείμενο αυτό είναι το δώρο του συγγραφέα
    για τους εξοργισμένους των Πλατειών.
    …Ένας "μπούσουλας" για τους εξοργισμένους πολίτες.
    Το μανιφέστο της Πλατείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαστε μακριά από το φαινόμενο της Λιβύης.
    Ήδη βλέπουμε τα αρχικά συμπτώματα μιας τέτοιας πάθησης.

    Ήδη, όταν διαφωνούμε με τις παρανομίες του Μπόμπολα, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ και τις αστυνομικές δυνάμεις.
    Όταν ερχόμαστε δηλαδή σε σύγκρουση με έναν παράνομο ιδιώτη, ερχόμαστε σε σύγκρουση με την κρατική καταστολή.
    Στα διόδια ή στην Κερατέα κάποιοι νιώθουν στο πετσί τους πώς αισθάνονται οι Λίβυοι.

    Τι θα γίνει όμως αν έρθουμε σε σύγκρουση με όλους αυτούς τους ιδιώτες μαζί; …

    Με όλους τους Μπόμπολες της χώρας; …
    Με το κατεστημένο; …

    Με το "κανταφικό" καθεστώς της χώρας;
    Θα βάλουν τον στρατό να μας αιματοκυλίσει;

    Μήπως θα μας αφήσουν κι "ασφαλείς" διεξόδους να διαφύγουμε υπό την προϋπόθεση ότι θ' "αναγνωρίσουμε" ότι όλοι οι εξεγερμένοι ήταν ναρκομανείς και τρομοκράτες;

    Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;
    Σήμερα ανεχόμαστε τη διαπλοκή να παίζει με τους νόμους και το κράτος, που ακόμα είναι αδύναμη.
    Τι θα γίνει αν αυτή η διαπλοκή γίνει ο μεγαλύτερος εργοδότης της κοινωνίας;
    Πόσες δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλων έχει η ΔΕΗ;
    Πόσες χιλιάδες εργαζομένων έχει ο ΟΤΕ;
    Αν σ' αυτούς προσθέσεις τους εργαζομένους των διυλιστηρίων, των εθνικών οδών, των δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης κλπ., ποιο είναι το αποτέλεσμα;

    Αυτός είναι ένας τεράστιος ιδιωτικός στρατός.

    Ένας στρατός, ο οποίος θα πληρώνεται από τη διαπλοκή και θα την έχει ανάγκη. Πιστός όσο πιστός είναι και ο "στρατός" της Motor Oil στους Βαρδινογιάννηδες.

    Ένας στρατός, ο οποίος μαζί με τους κρατικούς υπαλλήλους θα μπορεί ν' απειλεί την κοινωνία ολόκληρη.

    Αν σήμερα δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε όλους αυτούς, θα τους ελέγχουμε όταν θ' αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο μεγάλου ποσοστού της ελληνικής κοινωνίας;

    Σήμερα δεν τους ελέγχουμε, που έχουμε μερικές ψωροφυλάδες και μερικές μπουλντόζες και θα τους ελέγξουμε όταν θα πάρουν στα χέρια τους όλους τους "διακόπτες" της χώρας; …

    Όταν ο Βαρδινογιάννης από την τουαλέτα του σπιτιού τους θα μας απειλεί με black out; …

    Όταν μερικές οικογένειες θα γίνουν ισχυρές όσο η οικογένεια του Καντάφι στη Λιβύη ή η αυτοκρατορική οικογένεια στην Ιαπωνία.

    -------------------------------------------------
    Λιβύη και Ιαπωνία είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    ΕΑΜ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ο μπομπ τα ιδια ελεγε και περισυ και ελεγε βλακειες... για να δουμε ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γιωργάκης πριν αποδράσει...και εφόσον προλάβει, ρίχνει την τελευταία τουφεκιά στην Ελλάδα..μετατρέποντας την ΑΟΖ του Αιγαίου σε διαφιλονικούμενο χώρο δίχως κατάλληλους στρατιωτικούς ηγέτες και με άγνωστη τελική έκβαση.

    Οι τούρκοι μόλις εκκίνησαν για τα εδάφη......
    ...εν αρχή ήτο ο στολίσκος της "ελευθερίας" στην Λωρίδα της Γάζας... και στο τέλος ...ήτο το πλοιάριο της "ελευθερίας" πάλι για την Λωρίδα της Γάζας συνοδευόμενο απο πολεμικά πλοία μόνο που θα κάνει και μερικές στάσεις ή αλλαγές στο δρομολόγιό του
    (ειρηνικά-συνοδευτικά θα τα ονομάσουν).

    Η συνέχεια.....στο CNN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 1992 ήμουν στο 71ο σύνταγμα πεζικού στη Νέα Σάντα Κιλκίς, είχε έρθει διαταγή ότι θα μετατραπούμε σε 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς. ενδεχομένως έχω χάσει επεισόδια αλλά με μια πρώτη ανάγνωση θεωρώ ότι το πιο φυσιολογικό πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι μετά το τέλος της άσκησης << Καλλίμαχος >> η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία να πάει στη Νέα Σάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα απ΄οτι μπορει να φανταστη καποιος.
    Ετσι ομως ειναι και τοσο ζωντανο μπροστα μας,αυτο που ειπε ο Γεροντα Παίσιος.
    Χειροτερη πεινα του χειμωνα του '41,αλλα για μερικους μονο μηνες.Οι προσευχες των Αγιων μας,ακουστηκαν απο τον Θεο.
    Μερικους μηνες θα παρη για να καταλαβη ο Ελληνας, οτι εγινε σκλαβος των παθων του και αρνηθηκε,χλευασε και αφησε τους αθεους και ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ εχθρους, να ποδοπατησουν τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ και να αποπλανησουν,βιασουν και σκλαβωσουν τα παιδια μας.Αφου ομως πρωτα βιασαν εμας...τους γονεις,τους υπερηφανους δημοκρατες τεμπελιδες.

    Καλη δυναμη και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ λέω να αφησουμε όλοι τισ επιστημονικές εξηγήσεις για τα πάντα και να κοιταξουμε τα πράγματα πιο απλά....γιατί δεν μας λεει ο συντακτης Κωσταντίνος που βρηκε αυτά τα στοιχεία, με τι ασχολείτε και αν ειναι απο αυτούς που ειναι ενάντια στισ λεηλασίες και τις καταστροφές που κανουν καμια κατοσταρια καφροι καθε φορα σε καθε πορεια?
    Αν μου τα πει αυτά και φανεί οτι δέν εχει καποιο συμφέρων η οτι αυτα που γράφει δεν αποσκοπούν στο να ξεσηκωνουν τους απλούς νομοταγεις πολίτες εγω μαζι του με χίλια.... Απλοσ πολίτης Δημήτρης Θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ αναγνώστη, μου ζητάς βιογραφικό; Κατ' αρχήν ΔΕΝ είμαι ο συντάκτης, πράγμα που ΔΕΝ πρόσεξες. Κατά δεύτερον, αν χρειάζεσαι το βιογραφικό μου, μάλλον πρέπει να αφήσεις τις αστυνομικού τύπου προσεγγίσεις. Τρίτον, ΦΥΣΙΚΑ είναι κατά όσων καταστρέφουν στις διαδηλώσεις και στην πραγματικότητα καταστρέφουν τις διαδηλώσεις. Πιστεύεις πως θέλω να ξεσηκώσω νομοταγείς πολίτες; Τότε λανθάνεις οικτρά. Απλός πολίτης είμαι, όπως κι εσύ. Ελπίζω να σε κάλυψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οκ εχεισ δικιο δεν εισαι ο συντάκτης... ΤΟ Ξανακοιταξα αλλα ακομα δεν εχω βρει πιος να εγραψε αυτό το κειμενο.. Οπως καταλαβαίνεις δέν ασχολούμε πολύ με τα blogs αλλα παω να σκάσω γιατι αρκετοί φίλοι ενημερώνοντε μόνο απο εδώ και βλέπω οτι είναι αρνητικοί σε όλα, μα σε όλα ομως.Και όταν τους λέω προτείντε κάτι που θα μπορούσε να ειναι ομως πραγματοποιησιμο,,,τοτε κολάνε και αρχιζουν τις βλακίες... Εμένα δέν θα με πέιραζε πάντως άμα κάνει οργανομένα ντού στη βουλή καπια ομάδα ανθρωπων να φυγαδέψει ο στρατός τουσ πολιτικούς για να δωθει σε όλους τους Ελληνες πολίτες η ευκαιρία στις εκλογές που θα γίνουν, όταν γίνουν, να ψηφίσουν όπιον θεωρουν ικανότερο να τους κυβερνήσει. Γιατί αν Θέλουμε να αφήσουμε να λυντσάρπυν τους πολιτικούς και μάλιστα μέσα στην βουλή,,πιστέυω οτι θα εξαφανιστούμε και απτο χάρτη σε λιγα χρόνια.... Αλλα μετα θα λέμε τι εκανε η αστυνομία και που ηταν το κράτος και τέτοια..Μαλλον δεν ξερουμε τι θελουμε λέω εγώ, και αυτό θα το βρούμε μονο αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και λίγο απο μόνοι μας και οχι οι άλλοι για μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν, τα μπλογκς έχουν πρόταση. Πρόταση σαφή και ακέραιη. Ο Έλληνας πρέπει να οργανωθεί, έξω από το κατεστημένο και σαθρό πολιτικό σύστημα. Πρέπει να βρει πολιτική έκφραση σε πολιτικούς φορείς που υπάρχουν. Να εγκολπωθεί και να αγωνιστεί για να φύγει το καθεστώς των βολεμένων και διεφθαρμένων ενόχων που είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας μας. Μου ζητάς πρόταση, στην δίνω. Αλλά η έρευνα πρέπει να γίνει από τον καθένα ξεχωριστά. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε το πολιτικό μας κριτήριο, να αφήσουμε τον οπαδισμό μας λαι τα μικροσυμφέροντά μας στην άκρη και να εργαστούμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Αν ο τόπος πάει καλά, αν η πατρίδα σταθεί στα πόδια της (που θα σταθεί όσο και αν δημιουργούν προσκόματα) τότε και οι πολίτες θα επανακάμψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]