Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Εθνική αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία είναι ο μοναδικός μας στόχος


Ο Πρόεδρος του κινήματος πολιτών και του κόμματος της Νέας Ελλάδας, Ηλίας Μαρκόπουλος, δήλωσε σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την απόπειρα εγκλωβισμού της Ελλάδας από το ένοχο παρόν πολιτικό σύστημα, τους τραπεζίτες και την «ηγεσία» της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Το παρόν πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει και έχει αυτοκαθαιρεθεί. Η ανυπαρξία ικανής πολιτικής ηγεσίας της χώρας, είναι ένα γεγονός το οποίο δεν πρέπει να παραβλέπουμε. Αυτή η «ανικανότητα» έχει δημιουργήσει πλείστους όσους κινδύνους για την χώρα και σήμερα μέσω ψευτοδιλημάτων αποπειράται να εκμαιεύσει από τον Ελληνικό λαό την απόλυτη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της πατρίδας μας. Το υπάρχον πολιτικό σύστημα καταρρέει και δεν πρέπει να επιτραπεί η ταυτόχρονη κατάρρευση της χώρας. Δεν πρέπει οι ασθένειες και η παθογένεια ενός διαβρωμένου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος – καθεστώτος να επιβαρύνουν την πορεία της πατρίδας μας και να την σύρουν στην καταστροφή.

Η Νέα Ελλάδα θέλει να καταστήσει σαφές πως οι μονόδρομοι δεν υφίστανται στις δημοκρατίες και πως υπάρχει λύση απεγκλωβισμού για την πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας. Η λύση αυτή βρίσκεται στην άσκηση βέτο και την καταγγελία των Ευρωπαϊκών οργάνων που λειτουργούν ως τοκογλύφοι αλλά και εξυπηρετούν άνομα συμφέροντα τρίτων. Η λύση βρίσκεται στην άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, στην άμεση κλήση των ενδιαφερομένων για τον Ελληνικό ορυκτό υποθαλάσσιο πλούτο και στην έκδοση ομολόγου 1,5 – 2 τρισ. σε όποιον ενδιαφέρεται να επενδύσει στην χώρα.

Η εγκληματική πολιτική των προηγούμενων ετών και δεκαετιών, έχει απογυμνώσει την πατρίδα μας από τις άμυνές της, αλλά σήμερα οι Έλληνες μπορούν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να επιβάλουν στους επιβουλείς της Ελλάδας το δίκαιό τους. Ο δρόμος για την σωτηρία της χώρας έχει στενέψει και οι πολιτικές αποφάσεις του παρελθόντος τον έχουν σχεδόν αποκρύψει από την Ελληνική κοινωνία. Οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν από τον Ελληνικό λαό, μέσα από τις κάλπες και χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στα πολιτικά κόμματα που εργάστηκαν, συνεργάστηκαν ή συμμετείχαν δια της σιωπής στα κατά συρροή εγκλήματα που διεπράχθησαν μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα.

Δεν επικυρώνουμε συμβάσεις για άγνωστα και μη ελεγχθέντα χρέη. Δεν επικυρώνουμε και δεν νομιμοποιούμε αποφάσεις που έχουν καταστρατηγήσει το Σύνταγμα της χώρας. Ο Ελληνικός λαός δεν θα γίνει αυτόχειρας και μιμητής εκείνων που καταπάτησαν τους νόμους. Παράνομες κυβερνήσεις δεν μπορούν να υπογράφουν και να συμφωνούν τίποτε. Αν η κυρία Μέρκελ ή ο κύριος Σαρκοζί λειτουργούν έτσι στις δικές τους χώρες, εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε σε φασίζουσες πρακτικές.

Οι Έλληνες καλούμαστε σήμερα να αποκαλύψουμε τους στυγνούς κοσμοκράτορες που πειραματίζονται στην πατρίδα μας και στον Ελληνικό λαό. Το πείραμά τους έχει σχεδιασθεί να αποτύχει για να λειτουργήσει ως φόβητρο κατά των υπολοίπων λαών, ιδιαίτερα των λαών της Ευρώπης. Η αυτοδιαχείριση της χώρας μας αποτελεί σήμερα ύψιστο καθήκον, απαραίτητη προϋπόθεση και ουσιαστική λύση. Ας δείξουμε, λοιπόν, στους επιτελείς του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης, πως οι Έλληνες ξέρουμε να σαρώνουμε τα ανδρείκελα και ξέρουμε να χτίζουμε εκεί που άλλοι γκρεμίζουν.

Δεν είναι ζήτημα αν μπορούμε ή θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Είναι επιτακτική ανάγκη συνέχισης της επιβίωσής μας ως ελεύθερου λαού, ως ανθρώπων με δικαιώματα. Όλοι αυτοί οι «γραμματιζούμενοι» μας αναφέρουν συνέχεια τις υποχρεώσεις μας, αλλά ξεχνούν επιμελημένα να αναφερθούν στα δικαιώματά μας. Ε, λοιπόν, ας τους τα θυμίσουμε. Με τον τρόπο που ξέρουμε, με τον τρόπο που δικαιούμαστε, με τον τρόπο των Ελλήνων.


Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Νομίζω οτι στην αρχή είχαν μιλήσει για εθνικό νόμισμα, ενώ τώρα το έχουν κάνει γαργάρα.
    Ψάχνοντας στο site τους δεν υπάρχει λέξη.
    Οχι άλλο κάρβουνο please.

    *Ασχετο: δεν είδα καμμία αναφορά από το site kostasxan στον Σαμαρά και την χθεσινή κολοτούμπα όπου αποδέχτηκε την δανειακή σύμβαση καινούργια και προηγούμενη και μας είπε ότι πρέπει να κυρωθεί από την παρούσα βουλή μην τυχόν και προηγηθούν εκλογές,γιατί μπορεί και να μην βρούν ούτε τα δικά τους ψηφουλάκια μέσα στη κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]