Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πού είναι οι τροϊκανοί ελεγκτές;


  • Γιατί τις τελευταίες ημέρες είναι εμφανής η απουσία των ελεγκτών από τη χώρα;

Είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ημερών, το οποίο δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Την τελευταία εβδομάδα σημειώνεται σχεδόν παντελής απουσία ελεγκτών από τον κρατικό μηχανισμό. Εννοείται, κοινοτικών ελεγκτών, δηλαδή στελεχών της τρόικας.

Όσοι έχουν απομείνει, προτιμούν να κάνουν τη δουλειά τους διακριτικά, χωρίς να …προκαλούν, ενώ πρόκειται κυρίως για μέλη της μόνιμης αντιπροσωπείας που έχει εγκατασταθεί στην χώρα μας το τελευταίο εξάμηνο. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής για την έδρα τους, γεγονός μάλλον ανησυχητικό, αφού κατά κάποιο τρόπο συνιστά κι ένα έμμεσο μήνυμα εγκατάλειψης της προσπάθειας διάσωσης.

Στην πραγματικότητα, πάντως, αυτό το οποίο ισχύει είναι ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, κανείς δεν θέλει να προκαλεί. Οπότε, προτιμούν διακριτικά να απέχουν, μέχρι να ριφθεί ο κύβος και να αποφασισθεί οριστικά τι μέλλει γενέσθαι με τον «φάκελο Ελλάδα».

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Απ την μέρα που μπήκαν οι Τροικανοί ελεγκτές , η Χώρα βούλιαξε! Αυτή ήταν η βοήθεια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]