Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φθάσαμε πολύ γρήγορα στην κορύφωση του δράματος!

Φτιάξαμε μία, προκαταβολικά, ανύπαρκτη κυβέρνηση που διαθέτει πολλές ονομασίες όπως κυβέρνηση μεταβατική, κυβέρνηση εθνικής ενότητος, κυβέρνηση συνεργασίας, συνεννόησης κ.ά.

Ο αυριανός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δηλώνει ευθαρσώς –προς τιμήν του– κατά την πρώτη δημόσια εμφάνισή του: “Δεν είμαι Πολιτικός“!

Η ομολογία αυτή προαναγγέλλει την βέβαιη και αναπόδραστη αποτυχία του μεικτού πολιτικο-ερασιτεχνικού αυτού εγχειρήματος.

Αν ο Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι Πολιτικός, τότε τι είναι;

Αν δεν είναι Πολιτικός, σημαίνει ότι δεν αισθάνεται ότι διαθέτει την απαραίτητη πολιτική αντίληψη, σκέψη και συγκρότηση. Και αν είναι έτσι, τότε γιατί δέχεται να επωμισθεί ευθύνες τις οποίες δεν μπορεί να ανθέξει; Γιατί αποδέχεται “να σώσει την Ελλάδα” χωρίς, αντικειμενικά να πληροί στοιχειώδεις πολιτικές προϋποθέσεις ;

Είναι κοινός τόπος πλέον, ότι το πολιτικό μας σύστημα ευρίσκεται σε διαδικασία προϊούσας κατάρρευσης. Τι αναμένουν οι πολιτικοί μας αρχηγοί (Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) από το “πείραμα” Παπαδήμου, το οποίο στηρίζουν;

Αν το “πείραμα” επιτύχει, που είναι εξαιρετικά αμφίβολο, τότε θα έχουν ξεπερασθεί από τις εξελίξεις! Δεν θα υπάρχει πιά ζωτικός χώρος γι αυτούς στην “Νέα Εποχή”…

Αν το “πείραμα” αποτύχει , που είναι και το πλέον πιθανό, τότε η λαϊκή οργή και αγανάκτηση που θα έχει δημιουργηθεί , θα παρασύρει και αυτούς στην γενικευμένη καταστροφή που θα προηγηθεί της όποιας μελλοντικής αναγέννησης!

Ειδικός Συνεργάτης


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Απο την στιγμη που δεν αισθανεται πολιτικος,τοτε δεν θα αποδεχθει πολιτικες ευθυνες σε περιπτωση που θα πανε ολα κατα διαολου!!
    Αλλα επειδη θα πανε ολα κατα διαολου,προλαβαινει να αποποιηθει των-πολιτικων- ευθυνων του για να μην αποδεχθει και ποινικες!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]