Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Λουκάς Παπαδήμας Πρωθυπουργός; Μα ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;


Γράφει ο Λόγος

Ο πρώην Πρόεδρος μίας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τράπεζας (της Τράπεζας της Ελλάδος) που ευθύνεται για τη συσσώρευση του τεράστιου χρέους στις πλάτες των πολιτών προτείνεται για Πρωθυπουργός των Ελλήνων.

Καταλάβατε τώρα ΠΟΙΟΣ δημιούργησε αυτό το ψευδοκράτος και ΠΟΙΟΣ το διοικεί πραγματικά;

Μάλλον δύσκολα θα καταλάβετε διότι κανείς δεν ξέρει ΠΟΙΟΙ είναι οι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Είναι όμως αυτοί που μπορούν να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει τα ηνία της χώρας… ΕΡΗΜΗΝ των πολιτών.

Ας ξυπνήσουν και οι “εθνικόφρονες” του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη που έχει λιώσει να θέλει να βάλει στην κεφαλή της Ελλάδας, πρώην πρόεδρο κι αντιπρόσωπο των ξένων τοκογλύφων που τον παρουσιάζουν σαν… «άξιο τεχνοκράτη».

Ο Καρατζαφέρης στη Βουλή, επί Καραμανλή ακόμα είχε πει τα παρακάτω:

«Αυτό το οποίο προτείνω εγώ και είναι συγκεκριμένο είναι να φωνάξουμε τον καλύτερο. Ποιος είναι ο καλύτερος σήμερα; Ποιος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση; Πιστεύω και προτείνω –μπορεί να είναι κάποιος άλλος, μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον άλλο- τον Λουκά Παπαδήμα. Να τον πάρουμε από Υποδιοικητή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, να τον φέρουμε εδώ, να κάνουμε κυβέρνηση, να βάλετε εσείς τους Υπουργούς σας, να βάλει το ΠΑΣΟΚ τους Υπουργούς, να βάλουν και οι άλλοι από έναν και να στηρίξουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να βγούμε από την κρίση.»


Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζουν παράνομα εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ο λυκος πρεπει να φυλαει τα προβατα..ετσι
    μετα την μεθοδο της θεραπιας του ΣΟΚ που μας επεβαλε το σαινι μας ο GAP..η περεταίρω αγωγή του "πειραματοζωου" συνιστά εναν πρωην τραπεζιτη να διαφυλαξει τα καλα & συμφεροντα της παγκοσμιας εταιριοκρατιας το ισχυρο εργαλειο του καπιταλισμου...ετσι ωστε να πεσουν οι μασκες σε αυτο το θεατρο του παραλογου ..που οι πολιτικοι αφου εγιναν υπάλληλοι αυτου του τερατουργηματος ..τωρα παιρνουν & την νομιμοποιηση της διαπιστευσης του ρολου τους...ως αρχηγοι κρατων...μονον που καθε ΔΡΑΣΗ φερνει & ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ αναλογη του μεγεθους..και το συγκεκριμενο μεγεθος ειναι τοσο τεραστιο που μπορει & καταπινει ολοκληρες κοινωνιες..σε μικροτερο χρονο απο οτι στο παρελθον.
    αφου σε Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 18 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η εκχώρηση και της Τραπέζης της Ελλάδος στους ξένους επικυρίαρχους του Έθνους μας τροποποιοντας το αρθρο 14 που αφορα την διασφάλιση της Ελληνικότητας της τράπεζας και διασφάλισης του Εθνικού της ελέγχου..κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗΣ : Δ. Ν. Τ.

    Δ/ΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: Ο ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΣ ΩΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ

    ΠΕΛΑΤΕΣ : ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩ


    Δ/ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιωργάκης ο κατά κόσμον "Χρεοκόπιος"

    ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ: Βουλευτές - πασόκ(ή αλλιώς ΧΡΕΟ-ΣΟΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]