Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπλόφα και ξεκάθαρος εκβιασμός του Παπανδρέου προς την Ελληνική Βουλή;

  • Με 150 το ΠΑΣΟΚ μετά την παραίτηση της Καϊλή;
Ενώ η κυβέρνηση πέφτει έπειτα από την δήλωση περί δημοψηφίσματος του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ οι βουλευτές φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο από τον πολιτικό «Τιτανικό» που βυθίζει τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά συμπαρασύρει μαζί του μία ολόκληρη χώρα, ενώ οι εξελίξεις στο Χρηματιστήριο δείχνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση έχει ήδη περάσει στο παρελθόν, ο ίδιος ο πρωθυπουργός φέρεται να είναι κλεισμένος στο Καστρί, απομονωμένος από όλους και από όλα, βλέποντας το αύριο να έρχεται προς τα πάνω του με πολύ άγριες διαθέσεις.

Άραγε η αρχή του ενός ανδρός, η «αυτοκρατορία» Παπανδρέου έχει φτάσει στο τέλος της μέσω ενός τρισάθλιου εκβιασμού που τόλμησε να θέσει προς τους Έλληνες πολίτες ο ΓΑΠ ή μήπως πρέπει να περιμένουμε κάποια κίνηση επανάκαμψης του πρωθυπουργού μέσω μίας προσωπικής πολιτικής υποχώρησής του;

Είναι βέβαιο πως οι επόμενες ημέρες και ώρες θα λειτουργήσουν καταλυτικά για την Ελλάδα, ενώ πρέπει να θεωρείται απολύτως βέβαιο πως μέσα από το εκβιαστικό δίλημμα, ο Γιώργος Παπανδρέου ουσιαστικά εκβιάζει πλέον ανοιχτά όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για συμπόρευση μαζί του μέσω μίας συγκυβέρνησης ή μέσω ψήφισης των οποιονδήποτε νομοσχεδίων προωθήσει στη Βουλή η κυβέρνησή του.

Φυσικά, ο εκβιασμός που έθεσε (κινώντας τους κατάλληλους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς) ο Γιώργος Παπανδρέου προς τους Έλληνες πολίτες, πρέπει να καταγραφεί ως μία ακόμη προσφορά του στην επιβολή του χάους σε μία χώρα που ο ίδιος κατόρθωσε να φέρει στο χείριστο σημείο σε δύο μόλις χρόνια.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Το 2013 θα μπορέσω να κοιτάξω τους Έλληνες πολίτες στα μάτια» είπε .

    Μάλλον θα είστε μόνιμος κάτοικος άλλης χώρες τότε, λέμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το λέει διότι νομίζει πώς θα είναι με την πλευρά του νικητή....

    Τις χώρες που δεν θα λάβουν μέρος στο "Παγκόσμιο Νόμισμα" τις ρώτησε ?

    ή ...μήπως ξέχασε να ρωτήσει τους βουλευτές του εάν δέχονται να θυσιαστούν στην θέση του ?

    γιατί όπως το βλέπω...με εκλογές σώζει το τομάρι του και τα φορτώνει αλλού....ενώ με κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας χάνει το κεφάλι του ...και διατηρούν το δικό τους οι περισσότεροι εκ των βουλευτών του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το καταλάβαμε οι βλάκες. Χάλασε το ελικόπτερο διαφυγής και περιμένουν το ανταλλακτικό εξάρτημα.

    Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της μπλόφας και του ξεκάθαρου εκβιασμού του Παπανδρέου προς την ‘Ελληνική’ τάχατες Βουλή. Βλάκες που είμαστε όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην μασατε Ελληνες.
    Ολα αυτα ειναι μερος του σχεδιου.Αυτος νομιζει οτι θα φυγη,με δις ααπο την χρεοκοπια.
    Θ αναλαβουν οι αλλοι να τον φυγαδεψουν.Εννοω τα μαντρια.
    Ας ειναι καλα τα προβατα, που νομιζουν οτι μονο του το πασοκ, καταφερε και σκλαβωσε την Πατριδα.
    Δεν κανει εντυπωση,ηθελα να ξερω,που ενω ολοι μας ξερουμε οτι ο αλητης ο εβραιοαμερικανος,καταργησε συνταγμα και δημοκρατια και ΟΛΑ τα μαντρια μεσα στο σκυλοβουλιο εκαναν την παπια;
    Το γεγονος οτι μολις ειδαν τον λαο να λεει ενα μεγαλο ΟΧΙ στην προδοσια ΤΟΥΣ,αμεσως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ειδαν Εθνικους κινδυνους και ταχα ταχα ουρλιαζουν για εκλογες,διοτι η χωρα ειναι ακυβερνητη!!!!!!!!!!!!
    Που εισασταν τοσο καιρο γραικυλοι;
    Απλα ειναι τα πραγματα.Ειναι η ωρα να τους καλυψουν.Να φυγουν παμπλουτοι.Οσο για αυτους που μενουν....εχει η Ελλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]