Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρέμουν τον Λαό και τ’ αποκαλυπτήρια της Πτώσης


Όλοι οι λύκοι αλυχτούν, μέσα κι έξω απ΄ την Πατρίδα. Η πέμπτη Φάλαγγα της υποταγής, οι ίδιοι που προχθές, πιστεύοντας πως ο Παπανδρέου θα ανατραπεί, τον λοιδορούσαν και του έκαναν μνημόσυνο, σήμερα έχουν πιάσει εργολαβία εκβιασμών κατά του Αρχηγού της Ν.Δ. Η ίδια ομοχειρία, που ενάμιση χρόνο τώρα προσπαθούσε λυσσαλέα να μας πείσει για την σωτηρία μας με το Μνημόνιο κι εκβίαζε την συνενοχή του Αντώνη, τώρα ξανάπιασε το πηλοφόρι και το μυστρί.

Για την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τι να πει κανείς; Τι να πεις για την διαστρέβλωση του Συντάγματος και την παρωδία των δημοκρατικών θεσμών; Η φυλή μαζεύτηκε και του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, όχι για να κυβερνήσει αλλά για να…φύγει, όπως υποσχέθηκε. Αυτός όμως μένει και να δείτε που θα προσπαθήσει να ρίξει και τον Ιζνοκούντ. Παραμύθι στο Λαό, παραμύθι και στους συνενόχους.

Για να μην το πάμε γύρω – γύρω, ας πούμε ωμά και ντρέτα την αλήθεια. Στο ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονται το πορτοφόλι τους, την νομή της εξουσίας και τα εξ αυτής ωφελήματα. Δεν κοκκινίζουν, γλύφουν εκεί που έφτυναν και κάνουν συναλλαγές και συμφωνίες μεταξύ τους, που καμία σχέση δεν έχουν με την Πατρίδα, το Λαό και τα συμφέροντα του, το Σύνταγμα. Νυν υπέρ πάντων η πασοκάρα κι ας καεί το σύμπαν.

Όλοι αυτοί οι ηρωικοί αμφισβητίες, που βρυχώνταν ανησυχούντες στα παράθυρα και τους κοινοβουλευτικούς διαδρόμους, κατάπιαν αμάσητη την απίστευτη τυχοδιωκτική αθλιότητα του δημοψηφίσματος κι ύστερα σήκωσαν το χεράκι τους, ψέλλισαν ναι και στρογγυλοκάθισαν στο αυγό τους. Κότες πράσινες λειράτες. Διότι αν είχαν λίγη τσίπα, θα τον έστελναν σπίτι του, θα εξέλεγαν άλλο αρχηγό κι αφού έπαιρνε αυτός ψήφο εμπιστοσύνης θα οδηγούσε ταχέως την χώρα σε εκλογές, ενώ παράλληλα θα δέχονταν ό,τι επίμονα προτείνει ο Αντώνης για την κύρωση της συμφωνίας της 26/10 και την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Έτσι θα προκύψει νέα κυβέρνηση με καθαρή εντολή που θα μπορέσει να δώσει τον αγώνα για τα εφαρμοστικά μέτρα, την αλλαγή της συνταγής που μας οδήγησε σε οικονομική και κοινωνική ασφυξία, να κάνει αυτό που δεν έκανε ο τύπος που φεύγει για να μείνει: να διαπραγματευτεί.

Ο μνημονιακός τουρίστας του Μαξίμου, αφού προκάλεσε τη θύελλα με την τυχοδιωκτική γκέλα του περί δημοψηφίσματος, τώρα θέλει να μας σώσει από το θηρίο που έφερε στην αυλή μας κι αλυχτάει μπρος στα μούτρα μας. Η αλήθεια είναι πως τρέμει τον Λαό. Προλαβαίναμε να κάνουμε δημοψήφισμα με διχαστικό κι αυτοκτονικό ερώτημα αλλά δεν προλαβαίνουμε, δεν πρέπει, τάχα, να γίνουν εκλογές. Ξέρετε γιατί; Γιατί το ΠΑΣΟΚ θα πάρει το πολύ 15%. Γιατί θα φύγουν από τα Υπουργεία κι όσους φακέλους κι αν κάψουν, η αλήθεια των πεπραγμένων τους θα μας τραβάει απ’ το μανίκι. Κι είπαμε, το Γουδί δουλεύει υπό έκτακτες συνθήκες, αλλά ο Κορυδαλλός είναι πάντα εκεί. Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια, φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει καθαρό βλέμμα κι αυτό τρομάζει αυτούς που έχουν μάθει στον αμοραλισμό και την κυνική αρπακτικότητα. Ο Αντώνης δεν μετείχε στο πάρτυ της μεταπολιτευτικής παράγκας. Παρά την ρήση του Μπιθικώτση, «όλοι στην ίδια σκάφη πλένουμε τα ρούχα μας», εκείνος τα πλένει χώρια. Εκεί που τα πλένουν οι τίμιοι άνθρωποι. Δεν είναι σαν τα μούτρα τους και δεν πρόκειται να γίνει τώρα.

Το πρόβλημα, αδέρφια, του Γιώργου είσαστε εσείς, ο Λαός. Η πολιτική φάμπρικα που στήσανε αυτά τα καλόπαιδα, τα σόγια, τα εξαπτέρυγα και οι συμπαρομαρτούντες, δεν αντέχει στην λαϊκή ετυμηγορία, στην γνώμη και στην ψήφο σας. Από πίσω είναι ο «μεταμφιεσμένος Έλληνας με την αμερικάνικη καρδιά» κι ένα σωρό περίεργοι τύποι, που μιλάνε φραγκοχιώτικα, αγγλικά του μιντγουέστ και γερμανικά. Αυτοί που ακολουθούσαν τις επίσημες αποστολές στο εξωτερικό άδολα κι ανιδιοτελώς.

Αυτό το βαλκανικό οικόπεδο, την ρωμιά γελάδα γι’ άρμεγμα, δεν θα την εγκαταλείψουν εύκολα.

Λοιπόν, αφέντης σε αυτόν τον τόπο είναι ο Λαός, είναι το Έθνος των Ελλήνων. Όχι οι αντζέντηδες της χρεωκοπίας, όχι τα νεοφιλεύθερα ανεπάγγελτα τσογλάνια, που ως γύπες μαζεύονται σε παρακάμαρες, συνωμοτούντες για λίγη εξουσία πάνω στην ενδεχόμενη καταστροφή.

Εδώ κουμάντο κάνουν οι Έλληνες κι αυτοί πρέπει να ερωτηθούν και ν’ αποφασίσουν. Όχι μια Βουλή που εξελέγη τον Οκτώβριο του 2009 με παραμύθια για «λεφτά υπάρχουν» και που τώρα καμία αντιστοιχία δεν έχει με την λαϊκή βούληση.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν ζητάει υπουργεία, δεν ζητάει την πρωθυπουργία μιας κυβέρνησης χωρίς λαϊκή εντολή, δεν υποδεικνύει καν τα πρόσωπα αυτής της βραχύβιας κυβέρνησης. Το αφήνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα πρέπει πάντα να θυμάται ότι είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κι όχι της οδού Ιπποκράτους. Ο Αντώνης απαιτεί να ερωτηθούν τα αφεντικά του τόπου: οι Έλληνες.

Παράλληλα στέλνει σαφές και κρυστάλλινο μήνυμα στην Ευρώπη. Φυσικά και συμφωνεί με την δανειακή σύμβαση. Που αλλού θα βρει σήμερα πόρους η Ελλάδα, εδώ που μας έφεραν οι σκιντζήδες του Μνημονίου; Φυσικά και συμφωνεί με τους δημοσιονομικούς στόχους. Δηλαδή το να επιδιώξουμε πρωτογενές πλεόνασμα, το να έχουμε έξοδα λιγότερα από τα έσοδα μας, δεν θα έπρεπε να ήταν διαχρονικός και υπερκομματικός στόχος μας; Πρέπει να μας τον υποδείξουν οι εταίροι μας; Στο σπίτι μας τι διαφορετικό προσπαθούμε να κάνουμε, όσοι είμαστε νοικοκύρηδες κι όχι ρεμάλια και μπαταξήδες; Έ, λοιπόν το να νοικοκυρέψουμε και το σπίτι του Έθνους, την Πατρίδα, δεν είναι συμβατική υποχρέωση αλλά κοινή λογική, αυτονόητο καθήκον.

Χρειαζόμαστε όμως αναπτυξιακή συνταγή κι όχι θηλιά ύφεσης κι ανεργίας, υστέρησης εσόδων. Ποιος θα το διεκδικήσει αυτό; Ο Παπανδρέου; Ούτε τον σκύλο μου να πάει βόλτα δεν θα του εμπιστευόμουν. Στην Ευρώπη θα τους λέει «καλημέρα» και θα κοιτάνε απ’ το παράθυρο μήπως είναι νύχτα. Θα το κάνει ο λεξιλάγνος, φλύαρος κι ευλύγιστος σαν τον Καρατζαφέρη, ο Βενιζέλος, που ανερυθρίαστα έλεγε πριν λίγες μέρες ότι οι Έλληνες θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στην Ελλάδα του ευρώ και την Ελλάδα της δραχμής, να διαλέξουν αν θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα του 1960 ή και του 1950; Κι ύστερα τον πόνεσε η κοιλίτσα του και πήγε στο νοσοκομείο. Και μετά έγινε κι αυτός διαφωνών, με προφυλακή τον κολοσσό που λέγεται Μιλένα. Τα ξεχάσατε, λείπατε; Εγώ εδώ ήμουν και τον άκουγα. Ρε σαν δεν ντρεπόμαστε!

Λοιπόν, να ερωτηθεί το Αφεντικό για το δια ταύτα: οι Έλληνες. Κι οι Έλληνες ξέρουν πλέον ότι το διακύβευμα είναι η Ελευθερία μας και επίσης ξέρουν ποιος θα την υπερασπιστεί με σθένος και ποιοι είναι γιουσουφάκια της υποταγής, σαράφηδες της χρεωκοπίας και επενδυτές στο κοινωνικό χάος. Γκεσέμι χρειάζεται η Πατρίδα κι όχι συνεργαζόμενες κότες.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. Σειρήνα είστε κι εσείς, κ. Κρανιδιώτη. Τραγουδάτε υπέρ του κ. Σαμαρά που είναι περισσότερο από πρόθυμος να υπερψηφίσει τη Συνθήκη της υποδούλωσης της Ελλάδος! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναίίίίί....Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη όπως τα λες είναι...!!!
    =====================================================
    Απλά πράγματα, και ας προσπαθεί ο Σαμαράς να εμφανιστεί σαν τον Βασιλάκη τον Καΐλα της πολιτικής ...

    Ας προσπαθεί να παραστήσει τον "αυτοδημιούργητο" πολιτικό.
    Καθόλου αυτοδημιούργητος δεν είναι.

    Εκλεκτός σκοτεινών κέντρων εξουσίας είναι.
    Εκλεκτός ξένων πρεσβειών είναι.
    Όσο βρόμικος και ύποπτος είναι ο γιος της Μαργαρίτας, άλλο τόσο είναι και ο Σαμαράς.

    Είναι τόσο "εκλεκτός", που σε πολλά πράγματα είναι μοναδικός. Δεν είναι μόνον τα παλιά, αλλά και τα καινούργια.
    Σε μερικά σημεία μάλιστα υπερέχει και του ίδιου του Γιωργάκη.
    Ο ίδιος ο Γιωργάκης φαίνεται φτωχός συγγενής μπροστά στην εύνοια την οποία απόλαυσε κάποτε ο Σαμαράς.

    Από 27 χρονών ο Σαμαράς είναι βουλευτής.

    Σε ηλικία τέτοια, που τα παιδιά των Ελλήνων ακόμα τρέχουν για σπουδές και ζουν με το χαρτζιλίκι του ντελίβερι, ο Αντωνάκης ο τενίστας ήταν ήδη βουλευτής ...

    Ήταν ήδη κρατικοδίαιτος και μάλιστα υψηλόμισθος.
    Σε ηλικία 38 ετών είχε είδη εξασφαλίσει ακόμα και τη σύνταξή του.
    Είχε προλάβει να γίνει καί Υπουργός Οικονομικών καί Υπουργός Εξωτερικών.
    Σε ποιανού κυβέρνηση;
    Στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ...
    Στην κυβέρνηση του Δρακουμέλ ...
    Στην Κυβέρνηση του Εφιάλτη, ο οποίος στην πραγματικότητα έβαλε τα "θεμέλια", για να μας φέρει στο σημείο όπου βρισκόμαστε σήμερα ...

    Νούμερο 2 στην πιο "βρόμικη" κυβέρνηση της μεταπολίτευσης ...Στην κυβέρνηση εκείνη, που πρώτη απ’ όλες παρέδωσε τον ΟΤΕ στη γερμανική Siemens ...

    Στην κυβέρνηση εκείνη, που με το "καλημέρα" ξεκοκάλισε την ΑΓΕΤ.

    Τόσο "καθαρός" ήταν.

    ------------------------------------------
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
    Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
    ...Μοιραίοι.
    Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
    ...Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πριν ο Γιωργάκης αρχίσει τα φιλομεταναστευτικά παιχνίδια, ως Υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς είχε γεμίσει τη χώρα με Αλβανούς λαθρομετανάστες ως Υπουργός Εξωτερικών της ΝΔ.

    Για ότι κλαίμε σήμερα ως λαός και ως έθνος, βασικός συνεργός ήταν ο Σαμαράς.

    Από το "Μακεδονικό Ζήτημα" μέχρι τη Διαφθορά και τους Λαθρομετανάστες, η συμβολή του είναι καθοριστική.
    Σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Σε μια από τις πιο υποταγμένες και ελεγχόμενες κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης ο Σαμαράς ήταν σε νεαρή ηλικία ο πιο σημαντικός Υπουργός της ...
    Τόσο "αυτοδημιούργητος" ήταν ο " Καΐλας".

    ...Ο " Καΐλας", ο οποίος δεν αφέθηκε να καταστραφεί, ακόμα και όταν ήρθε σε σύγκρουση με τον εκδικητικό και μνησίκακο Μητσοτάκη ...
    Ούτε ένας Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να τον "σβήσει" από τον πολιτικό χάρτη.

    Ό,τι και να έκανε εναντίον τού Σαμαρά, δεν "έπιανε", γιατί είναι φανερό ότι απολάμβανε κάποια "άνωθεν" προστασία.

    Ίδρυσε κόμμα και, παρά την αποτυχία του, ο ίδιος διασώθηκε. Καταστράφηκαν πολιτικά όσοι τον ακολούθησαν, αλλά ο ίδιος —χάρη σε κάποιο μαγικό "χέρι", που τον "έπιασε"— διασώθηκε.

    Στη συνέχεια τον προστάτευσαν —και πάλι ελέω κρατικού μηχανισμού—, στέλνοντάς τον στην Ευρωβουλή.
    Κατόπιν τον επανέφεραν στην κεντρική πολιτική σκηνή και στη ΝΔ, για να διεκδικήσει την ηγεσία της.

    Ποτέ δεν έλειψε το κρατικό ψωμάκι από το τραπέζι του Αντωνάκη. Μάς τον είχαν "φορτώσει" με την υποχρέωση να τον ταΐζουμε από τότε που υπάρχει.
    Γιατί;
    Γιατί δεν ήταν ένας κοινός Έλληνας, όπως οι υπόλοιποι Έλληνες ...

    Ήταν "εκλεκτός", ως απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών ...

    Από τους πιο "εκλεκτούς", αν σκεφτεί κάποιος ότι είναι εγγονός των ιδρυτών του και βέβαια αδελφός του προέδρου των αποφοίτων τού Κολεγίου.

    Ήταν ένας από τους συμμαθητές όλου του κατεστημένου της σημερινής Διαπλοκής, που ξεκινάει από τον άπληστο Λάτση και φτάνει μέχρι τον βλάκα τον Καψή του Μέγκα.

    -------------------------------------------------
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
    Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
    ...Μοιραίοι.
    Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
    ...Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΊΊΊΊΊΊΙ......Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη ...!!!!
    --------------------------------------------

    ...Ο "νέος" Σαμαράς, ο οποίος ξεκίνησε "φουριόζος" την αντιπολιτευτική του καριέρα ...
    Ο Σαμαράς, της πρώιμης Siemens, της ΑΓΕΤ και του Μακεδονικού Ζητήματος ...
    Ο "παρθενογέννητος" Σαμαράς, ο οποίος, αυτοσυγχωρέθηκε για το παρελθόν του και εμφανίστηκε "ολοκαίνουργιος" στην ελληνική πολιτική σκηνή ...
    Ο βιαστικός Σαμαράς, που, για να εδραιωθεί στη θέση του, "κατήγγειλε" ότι ο Γιωργάκης συνειδητά μάς έβαλε στο ΔΝΤ —καθ’ υπόδειξη των τοκογλύφων— ...


    Ο Σαμαράς, ο οποίος "κατήγγειλε" τα παιχνίδια της Τράπεζας της Ελλάδας εις βάρος των ελληνικών ομολόγων.
    Αυτά στην αρχή ...
    Μετά τα "ξέχασε".
    Προφανώς παρασύρθηκε πάνω στη "φούρια" του και κάποιοι τον επανέφεραν στην τάξη.

    Κάποιοι ενοχλήθηκαν και του επέβαλαν τη λήθη και αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους γνωστούς μας τοκογλύφους.

    Τώρα ένας Καμένος τρέχει να καταγγείλει τα εγκλήματα και ο Σαμαράς αναζητά τρόπους να αποφύγει τις συνέπειες των καταγγελιών, χωρίς να έρθει σε σύγκρουση με το στέλεχός του και εκτεθεί στην κομματική του βάση.

    Τώρα είναι απλά ένας Light υπερασπιστής των εθνικών μας συμφερόντων ..."Επιστημονικά" το βλέπει το θέμα, ως "οικονομολόγος".
    Γι' αυτόν τον λόγο και καθ’ όλη τη διάρκεια της προδοσίας τού Γιωργάκη δεν ζητάει εκλογές.
    Για περισσότερο από έναν χρόνο ολόκληρη η Ελλάδα κατηγορεί τον Γιωργάκη για δωσιλογισμό και του δείχνει την έξοδο και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης εκλογές δεν ζητάει.
    Προφανώς δεν τον αφήνουν τα "αφεντικά" του να ζητήσει. Προφανώς ο Σαμαράς περιμένει από τον Γιωργάκη να κάνει το "καθήκον" του απέναντι στους "δανειστές" μας και μετά να τον αντικαταστήσει ...
    Να δημιουργήσει όλες εκείνες τις καταστάσεις, οι οποίες ευνοούν το ξεπούλημα και μετά ν' αναλάβει για να "σώσει" όχι τη χώρα, αλλά τον Γιωργάκη.
    Αυτή είναι η δουλειά του.
    Να σώσει τον συνάδερφό του από την οργή του λαού.

    Να σώσει τον Γιωργάκη, εφόσον τη χώρα έτσι κι αλλιώς την έχουν "καταδικάσει" σε "θάνατο" τα κοινά τους αφεντικά ...
    Τα απολύτως κοινά αφεντικά, τα οποία τα γνωρίζουν από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ...

    ------------------------------------------
    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
    Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
    ...Μοιραίοι.
    Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
    ...Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μωρέ καλά τα λέει ο Κρανιδιώτης. Ομως η αλήθεια τσούζει και πονάει και οι φανατισμένοι δεν θέλουν να την ακούσουν.

    Ρε ούστ πρασινορουφιάνοι του κερατά που μιλάτε ακόμα και δεν κοκκινίζετε, πράσινες κότες λειράτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελληνική μπουρδολογία δεν συνιστά πολιτική ας το καταλάβουμε επί τέλους!... του Vpower
    ----> http://greekreview.blogspot.com/2011/09/vpower_1251.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eiste ektos pragmatikotitos k.kranidioti dystixos oloi tous sto idio magazaki douleuoun kai pernoun kai entoles krima kai diavaza panta ta arthra sas krima giati kai ESEIS oloi oi dimosiografoi exete ftaiximo megalo sthn oli kalostimeni istoria tou topou mas krima!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη, "φίλε", έχεις ακούσει τι έχουν πεί τα όργανα του Σαμαρά ή, ήσουν απασχολημένος με το κείμενο και σου ξέφυγαν;
    Λοιπόν, διαβάστε τι είπαν και πείτε μου αν τα μπερδευω με το πασόκια: "θα ισχύσει ο νόμος για τα ακίνητα" και "δεν θα αλλαχτεί η πολιτική" κ.α. Μην με ρωτήσετε για ονόματα, θα τα δούμε μπροστά μας.
    Το άλλο, "φίλε" Κρανιδιώτη; το άλλο τ άκουσες; "συνεχίζουμε την μνημονιακή πολιτική, ώς έχει για να πάρουμε την 6η δόση..." Μα εκεί είναι που χαντακωνόμαστε τελείως. Άκουσες για το νόμισμα συναλλαγής των ομολόγων, έως τώρα; Είναι η δραχμή. Αν αλλάξει σε ευρώ ή λίρα, όπως γράφει στην σύμβαση της 26ης Οκτ. παιρνάμε σε άλλο δίκαιο. Το εγγλέζικο!!! Λοιπόν, "φίλε", τα κολπάκια του Σαμαρά, με την πρώτη ντρίπλα να μην προσυπογράψει το πρώτο μνημόνιο, για να φανεί ήρωας και να συνεχίζει με το αισχρό δεύτερο, να τα κάνετε αλλού! Αφου τόσο πολύ μιλάς για τον λαό, λες και τον ξέρεις, μάθε τούτο: έχουν γνώση πολλοί και δεν θα περάσετε καλά. Πρόσεξε τον λαό, επειδή είσαι κι εσύ μακρυά νυχτωμένος...
    υ.γ. Ίσως φαίνεται δεν άκουσες τι είπε για τους φόρους; θα στο πώ εγώ: " εσωτερική κατανάλωση είναι, θα συνεχίσω κανονικά με τους φόρους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαφωνώ με την ονομασία τους ώς "φυλή"

    Τους προσφωνώ ώς "η μεγάλη αγέλη" διότι δεν υπάρχει ούτε κάν η συνοχή μεταξύ τους και μεταξύ των οπαδών τους,

    παρά μόνον η επικράτηση του πονηροτέρου πρός ιδίον όφελος,

    όταν μικραίνει η μερίδα τότε βγαίνουν τα δόντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι ελληνες, τον μαλια,κα τον ξεχωριζουμε!
    ο προδοτης ρε παιδια που κρυβεται?
    ειναι εδω!δεν μπορει,καπου θα κρυβεται!
    μηπως ειναι πισω απο τον μαλια,ακα?
    ναι ρε.κρυβεται πισω απο τον μαλ,ακα!
    nato,s ρε μαλ,ακα!!!!!
    α τον pous,tiς καθετου εφορμησεως!!!
    ξαναρθαν τα stoukas re φιλε????
    τοτε ,ερχεται και η πεινα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατ' αρχήν δεν υπήρξα ΠΟΤΕ στη ζωή μου ΠΑΣΟΚ.
    Όμως από σήμερα φοβάμαι ακόμη περισσότερο.
    Τέρμα η αντίσταση στην "λάθος" πολιτική που έμειναν να την πολεμάνε μόνον το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΑΡ.
    Από τις 5 εβδομάδες πάμε στους 5 μήνες.
    Από την Κυβέρνηση τεχνοκρατών πάμε σε Κυβέρνηση καί κάποιων τεχνοκρατών.
    Από την αυξημένη πλειοψηφία των 180 που θα σήμαινε εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας πάμε στους 240...
    Από την Εξεταστική Επιτροπή για τους χειρισμούς του Παπανδρέου στο θέμα του χρέους πάμε σε “εθνική παραγραφή και αμνηστία”...
    Και όλα αυτά για να φύγει ο ΓΑΠ με ελαφρά πηδηματάκια και να κουκουλωθούν όλα τα εγκλήματά του ίδιου και όσων τον βοήθησαν (διεθνείς τοκογλύφοι, μεγαλοεργολάβοι, δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια) και για τους οποίους δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ…
    Και εγώ αύριο θα δω την σύνταξή μου να εξαερώνεται, την Εφορία να με ξεσκίζει για άλλη μια φορά και τη ΔΕΗ να μου κόβει το ρεύμα, επιστρέφοντας στην εποχή των σπηλαίων…
    Έτσι ο μοιραίος Παπανδρέου παίρνει μαζί του στην ιστορική λήθη το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον Σαμαρά μαζί με τη ΝΔ. Ό,τι δηλαδή έγινε στην Αργεντινή προ δεκαετίας αλλά σε συντομότερο χρόνο αφού και τα δύο κόμματα θα καταβαραθρωθούν μαζί στις πρώτες εκλογές ΑΝ και ΟΠΟΤΕ γίνουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά τα είπαν οι προηγούμενοι πόστερς. κε Φ.Κ. δοκιμάστε αλλού να πουλήσετε τα ψέμματά σας. εμείς ξυπνήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κε Κρανιδιωτη. Μας εχει φλομωσει στις αναλθσεις του κω...υ, τις δηθεν πατριωτικες παροτρυνσεις υπερ του Σαμαρα.
    Κε Κρανιδιωτη:΅Εσυ λεγε οτι θες αλλα ισχυει το: ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το είπε ο κύριος Σαμαράς.Οι μάσκες έπεσαν.Η συμπαιγνία αποκαλύφθηκε.Τώρα εμάς ένα μας απέμεινε.Γραμμή στα κατά τόπους γραφεία της ΝΔ για αιτήσεις διαγραφής.Τέρμα η ανοχή και η υπομονή με το τι θα κάνουν επιτέλους στην ΝΔ για να υποστηρίξουν επιτέλους τον Ελληνικό Λαό.Δύο χρόνια ατελείωτα ήταν αυτά.Καμία κουβέντα για μας.Μόνο για τη χώρα.Και τι είναι χώρα χωρίς εμάς;Οι τράπεζες τα διάφορα συμφέροντα οι φοροφυγάδες οι εξαγωγείς ελληνικού χρήματος στα θησαυροφυλάκια των ανά την τι υφήλιο;Τέρμα οι καραμέλα αυτή έλιωσε.Ας κοιτάξουμε λοιπόν και λίγο αυτό που λέγεται προσωπικό.Γιατί χορτάσαμε πιά για το Εθνικό συμφέρον που μόνο Εθνικό δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ολα ηταν στο κολπο κυριε Φαηλε και το γνωριζετε πολυ καλα οντως οι μασκες επεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΙΛΑΤΕ?ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΥΡΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΓΙΑΤΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΜΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΜΕ 'ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ'?Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ?ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ?ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ,ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ.ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]