Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: Δεν ψηφίζω τη νέα κυβέρνηση, ας με διαγράψουν


Την απόφασή του να μην υπερψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου, ανεξάρτητα από τις προγραμματικές δηλώσεις, επανέλαβε ο βουλευτής της ΝΔ, Π. Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Ο Π. Καμμένος δήλωσε:
"Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και οι γενιές που έρχονται και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο, ως προδότη της πατρίδος μου, προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού. Εάν θέλουν να με διαγράψουν, ας με διαγράψουν".
Ο βουλευτής τόνισε ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ακόμη και αν διαγραφεί από τη ΝΔ και ισχυρίστηκε πως "η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά γίνεται προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου. Εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου, τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία".

Από enet
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά από μία "ενοχλητική μύγα", όπως έλεγε ο Σωκράτης, που τριγυρνάει βουίζοντας και φέρνει στους υπόλοιπους αμηχανία, κάνοντάς τους να φαίνονται ακριβώς αυτό που είναι: προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγόρι μου , μαζί σου...Πάνω τους παιδιά, μην τους φοβάστε, είναι λυράτες κότες, που λέει κι ο Χάρυ Κλύνν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιγο αργα δεν ειναι Κ. Καμμενε;
    Τι και αν διαγραφης;Οι εφιαλτες εχουν φερει τους Δυτικους βαρβαρους.
    Οταν επρεπε να φωναξης,οπως τωρα,πριν παρα πολλα χρονια ....μουγκα στην στρουγκα!
    Παντως στα ειδικα δικαστηρια θα εχεις ελαφρυντικο.
    Το μονο που μπορεις να κανης,αν εχεις οντως μετανοιωση για το κακο που ΟΛΟΙ σας κανατε στην Πατριδα μας,θα μπορουσες ισως να ελθεις μαζι μας και να σταθης πρωτος απεναντι απο το μπουρδελο.Που καποτε ηταν Η ΙΕΡΗ ΒΟΥΛΗ .Μεχρι να φυγουν οι κατακτητες και οι προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σταση του Πάνου είναι αξιοπρεπής. Μπραβο Καμμένε. Πιστεύω οτι έχει μέλλον ως Ελλην πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, αλλά ψήφισε το αρχικό μνημόνιο, που παραδείξει οριστικά, αμετάκλητα και άνευ όρων τα δικαιώματα και την κυριαρχία της χώρας! Λίγο αργά φωνάζει. Άσε που υπάρχει πάντα και η πιθανότητα της... κωλοτούμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]