Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έφτασε ο καιρός τα πρόβατα να γίνουν λύκοι


Σήμερα η ένωση των Ελλήνων πολιτών είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Η χώρα βρίσκεται σε ουσιαστική ακυβερνησία τη στιγμή που οι απειλές εναντίον της αυξάνονται. Οι πρωτομάστορες του προβλήματος προσπαθούν να συναινέσουν σε συνεργασία με ημερομηνία λήξης και παραβλέπουν πως η προσωπική τους ματαιοδοξία γίνεται κόλαφος για την πατρίδα μας.

Τα γεγονότα είναι πλέον αδιάψευστοι μάρτυρες του οργανωμένου σχεδίου επιβολής ενός κλίματος τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η νομιμοποίηση των μέχρι και σήμερα παράνομων συναποφάσεων που μεταβάλουν την Ελλάδα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο – κάτεργο.

Το τι συζητούν οι «ταγοί» δεν γνωστοποιείται στους Έλληνες πολίτες. Συμφωνούν και διαφωνούν πίσω από κλειστές πόρτες και παραγκωνίζουν συνειδητά τον κυρίαρχο λαό από την απαιτητή -σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας- παρέμβαση και γνωμοδότησή του σε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας σε βάθος δεκαετιών.

Οι «δημοκράτες» πολιτικοί της χώρας έχουν ρίξει τις μάσκες τους και λειτουργούν ως μικροί δικτάτορες – λοχαγοί που μαλώνουν για την εξουσία που τους παραδίδουν τα διεθνή αρπακτικά. Ποσώς τους ενδιαφέρει εάν η Ελλάδα κατακερματίζεται, εάν η χώρα και το πολίτευμά της εκβιάζονται και διασύρονται.

Αυτοί οι άνθρωποι, που περιφρονούν την ύπαρξη του λαού, απαιτείται να τοποθετηθούν στην λήθη και να αντικατασταθούν άμεσα από υγιείς πολίτες που θα εργαστούν με μοναδική μέριμνα το συμφέρον της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι τράπεζές τους.

- Μας ενδιαφέρει η πατρίδα μας και η οικογένειά μας.

- Μας ενδιαφέρει η ελευθερία και η ανεξαρτησία μας.

- Μας ενδιαφέρει η αυτοκυριαρχία μας.

Και γι αυτά παλεύουμε και θα αγωνιστούμε, παρά τον πόλεμο που έχει κηρύξει το υπάρχον πολιτικό καθεστωτικό κατεστημένο στους Έλληνες πολίτες.

Η Νέα Ελλάδα καλεί όλους τους Έλληνες να συμπορευτούν μαζί της στον αγώνα τον καλό, τον έντιμο, τον δίκαιο. Στον αγώνα για την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Στον αγώνα κατά του φθαρμένου και αποτυχημένου πολιτικού καθεστώτος που οδηγεί την πατρίδα μας στο χειρότερο δυνατό σημείο. Ας ενωθούμε, λοιπόν, προκειμένου να αποτύχει το πείραμα που κάνουν στην πατρίδα μας, στις ζωές μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Καλά τα λέει η Νέα Ελλάδα...

    Θα συμπράξει και θα συνασπισθεί με άλλα κόμματα και κινήματα όμως ?

    Ή απλά θα περιμένει τους άλλους όλους να τρέξουν να την υποστηρίξουν ?

    Πολλοί τα λένε ωραία ! Εγώ μετράω πιο πολύ από τα ωραία λόγια, τη διάθεση να θυσιάσει το ΕΓΩ του και να συνεργασθεί με τα αδέλφια του...

    Είναι τραγωδία 6 σωστά μικρά κόμματα, να πάρουν από 0,5% αντί να συνεργαστούν και να μπει ένα δικό μας κόμμα στη βουλή με 3%!

    Επίσης δε βλέπω να θέλει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα στο δημοκρατικότερο...


    KostasL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νέα Ελλάδα έχει κάνει προ καιρού έκκληση στα κινήματα πολιτών να γίνουν ένα. Αλλά τυχαίνει η Νέα Ελλάδα να είναι πολιτικός φορέας αναγνωρισμένος και έτοιμος να κατεβεί σε εκλογές. Με ιδρυτικη διακήρυξη, με οργάνωση, με θέσεις και λύσεις. Τα κινήματα διαθέτουν θέσεις παρόμοιες με τις Νέας Ελλάδας, αλλά δυστυχώς προσεγγίζουν μονομερώς ή με αρκετές ελλείψεις στην πολιτική τοποθέτησή τους. Η Νέα Ελλάδα καλεί τους άλλους να ενωθούν μαζί της. Εάν η Νέα Ελλάδα πάει στους άλλους, τότε που θα πρέπει να πάει Κώστα; Σε ποιόν από όλους; Που έχει ποιές ολοκληρωμένες θέσεις; Η πορεία προς την διάσπαση είναι ακριβώς αντίθετη με την αναγκαία πορεία προς την συσπείρωση. Η Νέα Ελλάδα δεν έκανε διακοπες το καλοκαίρι, για να ξεκουραστεί. Εργάστηκε και ετοιμάστηκε για τα χειρότερα. Η Νέα Ελλάδα δεν έχει μόνο οικονομικές προτάσεις. Έχει και θέσεις για την Παιδεία, την Υγεία, την Ανάπτυξη, την Εθνική πολιτική, την εξωτερική πολιτική, τον πολιτισμό κ.λ.π. Τα κινήματα που αναφέρεις έχουν; Ή να το θέσω αλλιώς, τα κινήματα που αναφέρεις είσαι σίγουρος ότι θα έχουν την επαρκή συσπείρωση και αποφασιστικότητα για να κατέβουν στις εκλογές σαν πολιτικοί φορείς; Μήπως (άθελά τους) λειτουργούν ως βαλβίδες εκτόνωσης της οργής; Για ψάξε το. Μπορεί να έχω και δίκιο (μεγάλο μάλιστα) κυρίως σε αυτό το τελευταίο που σου γράφω. Στα άλλα, περί Νέας Ελλάδας, δεν εικάζω. Είναι θέσεις που έχουν καταγραφεί και έχουν δημοσιοποιηθεί. Η Νέα Ελλάδα είναι ετοιμοπόλεμη. Τα κινήματα (με τη μορφή που έχουν) είσαι σίγουρος ότι είναι; Μίλησες για αθροιστικό αποτέλεσμα... προς ποιά κατεύθυνση. Και πώς εικάζεις πως η Νέα Ελλάδα δεν θέλει το σύστημα προς το δημοκρατικότερο; Διάβασες κάτι στην διακήρυξή της ή στις τοποθετήσεις της και το αναφέρεις αυτό; Ή μήπως εικάζεις για να αφήσεις εντυπώσεις; Εντέλει, γιατί δεν μας γράφεις προς ποιά κατεύθυνση θέλεις να γίνει η συσπείρωση που αναφέρεις; Απλά και γενικά συσπείρωση; Μάλλον κάπου πρέπει να γίνεις σαφέστερος και κάπου αλλού πρέπει να γίνει ειλικρινέστερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚostasL μήπως είσαι ΛΑΟΣ? Πολύ εύκολα βρε αδερφέ λες μη δημοκράτες τους άλλους! Πάρα πολύ εύκολα... και με προβληματίζεις.
    Ρωτάς γιατί δεν παει η Νέα Ελλάδα στους άλλους...! Φυσικά καταλαβαίνεις το άτοπο του ερωτήματος! Εγώ όμως θέλω να σε ρωτήσω, γιατί δεν πήγαν οι άλλοι στη Νέα Ελλάδα, αφού η Νέα Ελλάδα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της πως αναγνωρίστηκε σαν πολιτικός φορέας από τον Μάιο του 2010, ενώ οι "άλλοι" που λες δημιουργήθηκαν αργότερα... Μήπως οι "άλλοι" κοιτάζουν την πάρτι τους και δεν θέλουν να εγκολπωθούν πουθενά πέρα από τον εαυτό τους; 'Άστο ρε KostasL, πολύ μυστήρια τα λες και με πολλά κενά στην "περιγραφή" σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KostasL , συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου. Δε φταίμε, νομίζω, που γίναμε τόσο δύσπιστοι μετά από το χοντρό δούλεμα που έχουμε υποστεί. Λέω μέσα μου: Ρε, θες να είναι τίποτα βαλτοί για να κλέψουν τις ψήφους μας και μετά να πάνε να τις ακουμπήσουν στους πρασινοβάτραχους;
    Γιατί, με ΜΚΟ ασχολείται ο πρόεδρος και αυτά είναι παιχνιδάκια Παπαμδρέικα.
    Αν θέλουν ψήφο τα διάφορα κινήματα, το καλό που τους θέλω να ξεκαθαρίσουν τις συνεργασίες πριν τις εκλογές και να κατέβουν συνασπισμένοι σε ένα ψηφοδέλτιο γιατί αλλιώς θα πάρουν αυτά που δε λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 8 Νοεμβρίου 2011 11:05 μ.μ. τι εννοείς όταν γράφεις πως "με ΜΚΟ ασχολείται ο πρόεδρος"...; Ποιόν εννοείς; Αφήνεις μία αιχμή που λετουργεί σαν αρνητική προβοκάτσια για τη Νέα Ελλάδα. Οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις και κακώς ο Κωνσταντίνος άφησε να βγει το σχόλιό σου που είναι αν μη τι άλλο ασαφές και ύποπτο για σκοπιμότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]