Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυγά και πορτοκάλια κατά Άδωνι στην Μυτιλήνη


Επίθεση με αυγά και πορτοκάλια δέχθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρισκόταν για μια ομιλία στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη.Ο υφυπουργός φυγαδεύθηκε από αστυνομικούς και την ασφάλειά του, όταν ομάδα συγκεντρωμένων προσπάθησε να εισβάλει στο κτίριο.

Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας , Άδωνι Γεωργιάδη , που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η πρώτη απόδρασή του έγινε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.

Η δεύτερη απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπoυ έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη.

Εκεί έσπευσαν οι διαδηλωτές γρήγορα και τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.

'Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών", καταλήγει.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι καταντια!
    Δηλαδη θελουν να τους κατεβασουν τα παντελονια στη μεση του δρομου για να καταλαβουν οτι δεν αντιπροσωπευουν κανεναν παρα μονο τις τσεπες τους;
    Μωραινει Κυριος...
    Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ φωναζη με οση δυναμη μπορει, να τσακιστουν και να φυγουν και αυτοι με το ετσι θελω...παπες!
    Ηθελα μονο να ξερω τι τους ειπαν οι τοκογλυφοι κατακτητες και νομιζουν οτι δεν θα εχουν το τελος του καθε τυχαρπαστου φασιστα.
    Παντως ας μην ξαναμιληση για Ελληνες ο Γεωργιαδης διοτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν τρεχουν να κρυφτουν,απο ριπες πορτοκαλιων και αυγων! αλλα στεκονται ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο τους εχθρους,πολεμουν υπο την σκια των βελων και τους ΝΙΚΟΥΝ!
    ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΗΣ.
    ΡΙΨΑΣΠΙΔΗΣ ο μεγας Ελλην πατριωτης!
    ΟΥΣΤ κλανιαρη μπουμπουκε που θελεις να μας σωσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]