Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλα ρε άτιμε απέναντί μου, για να δω αν έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου

  • 70 χρόνια σε περίμενα
Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου. Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας.
Έλα να τα πάρεις όλα. Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται.
Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.

Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που πάντα ήθελες να το φθάσεις. Να καταστήσεις έναν λαό υπηρέτη. Να βλέπω απελπισμένες μεσόκοπες να βγάζουν μεροκάματο σε μπουρδέλα παραπήγματα ενώ οι πιο νέες να φεύγουν καραβιές για τα διεθνή καλογυαλισμένα μπουρδέλα σου.
Να βλέπω γέρους να πεθαίνουν από αφόρητο κρύο κλεισμένοι μέσα στα 20 τετραγωνικά λίγο πριν τους τα πάρεις κι αυτά ή από ασφυξία όταν θα τους κλείνεις τον διακόπτη από την συσκευή οξυγόνου λόγω ληξιπρόθεσμων λογαριασμών.
Να βλέπω 50ρηδες σε απόγνωση, 40ρηδες στις ουρές ανεργίας και 20ρηδες να λένε την ξενιτειά πατρίδα τους.
Να βλέπω τα παιδιά ως μελλοντικούς σκλάβους της Φάρμας των Ανθρώπων που χρόνια στήνεις και τώρα θα εγκαινιάσεις εκεί ακριβώς που ξεκίνησε ο Ανθρωπισμός.

Βλέπω που το πας. Δεν θα ρίξεις απλά το μεροκάματο στο 1 ευρώ την ημέρα για 18 ώρες δουλειάς. Θα μας κάνεις να χαιρόμαστε που ζούμε κι ας μην παίρνουμε ούτε το 1 ευρώ. Φτιάχνεις το νέο Νταχάου και αυτό θα είναι η ίδια μου η χώρα. Τα Νταχάου ποτέ δεν κλείνουν, απλά αναστέλλουν τις εργασίες τους, έτσι δεν είναι λουκανοθρεμμένε μου;

Έφθασε η ώρα να μπουν μπροστά οι μηχανές αυτού του τεράστιου κρεματορίου που θα έχει για οροφή τον ουρανό που λατρέψαμε και για πάτωμα το χώμα που μας έθρεψε.

Έλα, ρε άτιμε, πισώπλατα αυτή την φορά γιατί την προηγούμενη που ήρθες είχες τουλάχιστον τα κότσια να μου υψώσεις κατάμουτρα το όπλο και να μου πεις να σκύψω. Και είχα την επιλογή ή να σκύψω ή να πάρω τα βουνά. Τώρα όμως μού έχεις κλέψει και τα βουνά. Μου μένει λοιπόν να σκύψω χωρίς τον φόβο της σφαίρας που θα έβγαινε από το προτεταμένο σου όπλο.

Είναι τρελό να παραδίνομαι χωρίς να έχω πάρει εντολή για αυτό. Είναι τρελό να φοβάμαι μια σφαίρα που δεν υπάρχει. Πώς γίνεται να βλέπω μπροστά μου ένα όπλο που δεν υπάρχει;

Άτιμε, τα όπλα σου αυτή την φορά δεν έχουν κάνη, ούτε σκανδάλη. Τα λάδωνες όμως δεκαετίες ολόκληρες και έχουν τις φάτσες όλων αυτών των υπανθρώπων που βγάζουν ακόμα λόγους, που κάνουν κόμματα και παρακόμματα, που σφάζονται μπροστά στην κάμερα ενώ πίσω από αυτή στήνουν το σχέδιο για το πλιάτσικο που έχει ξεκινήσει.

Α, ρε άτιμε. Για αυτόν τον λόγο πέταγες ξεροκόμματα στα κομματόσκυλα της Ελλάδας. Για την στιγμή που θα τους έδινες την εντολή να κάνουν επίθεση πισώπλατα στον ίδιο λαό που τους έδινε τις ελπίδες του μέσα από ένα σταυρωμένο κωλόχαρτο.

Έλα, ρε μπούλη του Βορρά, να με συμμορφώσεις, να με κάνεις ευρωπαϊκό είδος, να φτιάχνομαι με Μότσαρτ και όχι να κλαίω όταν ακούω κλαρίνο. Να νιώθω «πολιτισμένος» με προθήκες Μουσείων και όχι με τους σπαρμένους κίονες στα χωράφια μας, που κράτησαν όλον τον δήθεν σου πολιτισμό. Έλα να σε πάω τελευταία βόλτα στα πατρικά μας να μυρίσεις την ακόμα καμμένη πέτρα των σπιτιών από τον πολιτισμό των δικών σου προγόνων.

Έλα να με κάνεις άνθρωπο εμένα, τον γύφτο του Νότου. Έλα για να δω αν τελικά έχει μείνει ίχνος Ελλάδας μέσα μου. Έλα ρε, για να μου αποδείξεις αν το μαχαίρι του παππού μου είχε τα αποτελέσματα που μου περιέγραφε ή ήταν ένα παραμύθι για να κάνω όνειρα κόκκινα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

23 σχόλια :

  1. Τι να πω τώρα ρε φίλε εγώ ... τα είπες όλα ... και ο επίλογός σου είναι ... δεν μπορώ να εκφραστώ , φοβάμαι θα αδικήσω την αξία του λόγου σου ... μ΄εφτιαξες ... καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια το προβλημα μας δεν ειναι οι γερμανοι, ουτε καν οι αμερικλανοι...
    μαλιστα γερμανια με την ενοια του ορου δεν υπαρχει...ειναι και αυτοι υπο κατοχη.
    το προβλημα μας ειναι το σοβιετικο καθεστως της μεταπολιτευσης, με τις δεξιες και αριστερες του παραλαγες, τα 4 εκατομυρια λαθροεποικιστων, οι τουρκοι, οι βουλγαροσκοπιανοι οι τουρκαλβανοι, οι περιουσιοι αθεατοι,ο εσωτερικος εχθρος αριστερισμος-μπολσεβικισμος και η ξεφτιλισμενη παχυσαρκη διεθνιστικη υπερκαταναλωτικη γενια του πολυτεχνειου-ανικανη προς εργασιαν...
    μην αποπροσανατολιζετε τον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε απίστευτε!!!!!!!!Ποιο Σοβιετικό καθεστώς;
      Μετα την πρεστρόικα του σημαδεμένου,που την είδες εσύ την Σοβιετική εισβολή;
      Εσυ απορροσανατολιζεις τον κόσμο με αυτά που λες.
      Ο Αδωνης είσαι ρε;

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ είναι οι Γερμανοί πίσω από όλο αυτό αρθρογράφε. Πρέπει να το καταλάβουμε ! Είναι αυτοί που κατέχουν (στην κυριολεξία) την Γερμανία. Δες την καταγωγή τους πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Simple Man" αποκαλείς τον εαυτό σου, αφού με τέτοιο κατατρεγμό η ανωνυμία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη, αλλά έχεις ένα ανάστημα που θα ζήλευαν πολλοί. Νά 'σαι καλά να γράφεις και να εμπνέεις γιατί το χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα όλα αυτά κ καλά κ τα σχόλια......
    Αλλα το ξέρουμε όλοι οτι 6 στους 10 Έλληνες είναι
    προδότες....Κ ας μην το ξέρουν(αυτοί που πουλάνε την
    ψύφο τους κλπ).Κ ας μην ξεχνάμε το βασικότερο ΟΛΟΙ
    γνωρίζουμε απο 1 ο οποίος έχει κλέψει με τον 1 ή τον
    άλλο τρόπο το δημόσιο...κ είναι κ περίφανοι για αυτό...
    Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε οτι παθαίνουμε αυτά που
    πολυ απλά μας αξίζουν.ΤΕΛΟΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγραψε κάποιος αληθινός ...Δεν υπάρχει χειρότερη προοπτική για μια κοινωνία απ' τη ρατσιστική ταξική αντίληψη διαχωρισμού της σε νέους με προσόντα και ριψάσπιδες απ' τη μια, και νέους χωρίς προσόντα και καταδικασμένους να διατηρήσουν ακέραιη μια πατρίδα χωράφι, απ' την άλλη, έτοιμη να κυβερνηθεί απ' όσους την εγκατέλειψαν στα δύσκολα. Κάτι σαν αναπαραγωγή του «ευγενούς» κ. πρωθυπουργού σε πολλαπλά αντίτυπα...


    και θα συμπληρώσω με το εξής: δεν υπάρχουν νέοι-ες με προσόντα και χωρίς προσόντα εκτός ...εάν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η προδοσία, το ξεπούλημα, η ψευτο-καλοπέραση, η σοφιστικέ υπουλία και η αγορασμένη ψήφος εκείνων που κατά λάθος - ζούν - τρώνε και κλέβουν τους αληθινούς Έλληνες ....δηλ. εκείνους με τα λίγα προσόντα όπως η αξιοπρέπεια η εργατικότητα η φιλοπατρία και η τίμια φιλοδοξία (κάτι σάν οι φύλακες του έθνους και της Ιστορίας του άς πούμε).
    Ε.. λοιπόν τότε και μόνον τότε ΝΑΙ !!! εάν έτσι χωρίζονται οι νέοι-ες σε προσόντηδες και μή άς είναι! για να γνωρίζουν οι μή προσόντηδες πού να ψάξουν για να βρούν εκείνους που γονάτισαν την ΕΛΛΑΔΑ πιστεύοντας πως με την διπλωματούχα πονηριά τους θα αφέντεβαν σε γνωστούς και αγνώστους, εφόσον η εξυπνάδα δεν τους ετίμησε ποτέ!

    Και γέμισαν οι εκκλησίες με διπλωματούχους - προσόντηδες όχι κατά πίστην ...αλλά μάλλον κατά τσέπην...ρημάδα οικονομία τι τους έβαλες να κάνουν ...μέχρι και υποσχέσεις στα «Ιερά και ΄Αγια» των μη προσόντηδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ....ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι ελληνες .
    η φυλη που παντα δινει εξετασεις.
    [οι αλλοι ολοι δεν παν σχολειο]...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχασες την μπάλα ( παλικάρι )αυτά που φοβάσαι μην σου πάρουν τ έχεις ξεπουλήσει μόνος σου με την ανικανότητα τεμπελιά κουτοπονηριά και το δεν βαριέσαι ας το κάνει ο άλλος οπότε μην βογκάς σαν την χήρα στο κρεβάτι όταν εσύ και μόνον εσύ lαλακά έλληνα φταις ..άσε υσηχους τους προγόνους αυτοί είχαν αρ-ίδια δεν ήταν αρ-ίδια..θα μπορούσα να γράφο ώρα..αλλά φοβάμαι μην σε μπερδωψω κλασικe ελληνάρα..eliot..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά του τα είπες Ανώνυμε αν και σε ξέρουν όλοι...ή θ'άπρεπε...είμαστε ο Έλληνας που περιέγραψες..ο Έλληνας ο κουτοπόνηρος, ο Έλληνας που πιστεύει ότι η τεμπελιά είναι μαγκιά,αυτός που με λίγη δουλειά θέλει πολλά,ο ἁριστερός με το καπιταλιστικό στομάχι,αυτός που το ρουσφέτι το είχε στο προσκέφαλο,αυτός που στις εκλογές σπρωχνόταν να βγει φωτογραφία με το βουλευτή,αυτός..αυτός.
      Κλασικός Έλληνας...νοοτροπία τριτο-κοσμική....παράπονα,παράπονα..ραγιάς...βολεμένος..παθητικός...ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

      Διαγραφή
  11. ''Την προηγοὺμενη φορὰ που ὴρθες εὶχες τουλὰχιστον τα κὸτσια να μου σηκὼσεις το ὸπλο κατὰμουτρα''.
    Και ὸμως,δεν ὴρθε ακριβὼς κατὰμουτρα.
    Μας πὴρε τις πλὰτες,ὸταν πολεμοὺσαμε με 18 απὸ τις 21 μεραρχὶες μας στην Αλβανὶα,δεν μπὴκε κἂν στον κὸπο να μας κηρὺξει τον πὸλεμο,και ἂν δεν βρισκὸταν και τὸτε κὰποιοι Τσολὰκογλου(πὸσους Τσολὰκογλου μπορεὶ να γεννὴσει ὲνας τὸσο μικρὸς λαὸς,επιτὲλους;)ὶσως να μην περνοὺσε οὺτε τα Τὲμπη Πηνειοὺ.
    Αυτὰ,για την Ιστορὶα.
    Τὼρα,ὸταν μιλὰμε για Γερμανὶα,ποιὰ Γερμανὶα...
    Απὸ τα 80.000.000 των Γερμανὼν,τα 25.000.000 εὶναι ξὲνης καταγωγὴς,με αυξητικὴ τὰση,ο δε εξαμερικανισμὸς κουλτοὺρας και γλὼσσας,εὶναι καλπὰζων.
    Μπορεὶ σὴμερα η Γερμανὶα να δεὶχνει κραταιὰ,αλλὰ ἂν χὰσει την οικονομικὴ της ισχὺ,δεν θα διαφὲρει πολὺ απὸ το σοὺργελο που εὶναι η Ελλὰς σὴμερα.
    Μελετὴστε την γερμανικὴ περὶπτωση,κρὺβει πολλὰ διδὰγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτή η γη δε σηκώνει πόδι άλλο από ελληνικό. Αργά ή γρήγορα καταπίνει και εξαφανίζει όποιον τη βαραίνει, σαν να μην πέρασε ποτέ από δω. Αναγνωρίζει την περπατησιά, ακόμα κι αυτών που ξιπασμένοι δηλώνουν Έλληνες, από πλάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ: ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 'ανικανότητα τεμπελιά κουτοπονηριά, το δεν βαριέσαι' ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΑ! ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΝΑ "ΜΑΛΑΚΑ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΄Αυτή η γη δε σηκώνει πόδι άλλο από ελληνικό΄ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΛΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. ΓΙΑΒΟΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας ευχαριστω για το καταπληκτικο σας αρθρο.Το διαβασα 2 ,3
    φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αυτο που λες οτι θα μας κανουν να φτιαχνομαστε με Μοτσαρτ και οχι με το κλαρινο, ειναι ολα τα λεφτα,μπραβο,περιεγραψες το τροπο που σκεφτεται ενας σωστος Ελληνας και οχι ενας σημερικος Ελληνας τζιτζιφιογκος.Σε λιγο καιρο η αναγκη θα μας κανει να γινουμε ανθρωποι και οχι ευρωχλεχλεδες και τηλεοπτικοι ανωμαλοι [αυτο το τελευταιο λιαν επιεικως].Εχει η Ελλαδα σωστους αντρες και γυναικες αλλα σε τετοιες περιοδους παρακμης επιπλεουν φελλοι και λυματα.Η Ιστορια εχει δειξει οτι μεσα απο τις δυσκολιες προκυπτουν και σελιδες ηρωισμου και μεγαλοι ηγετες και αλλαγες.Τον νεοελληνα τον εφαγε ο καναπες αλλα οταν ξυπνησει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντα έχουμε την επιλογή ν’ αντισταθούμε ή να σκύψουμε. Τίποτε δε θα μας κλέψουν χωρίς τη συναίνεσή μας. Κι αν αυτό σημαίνει να πάρουμε τα βουνά ή να γίνουμε αντάρτες των πόλεων, καλύτερα έτσι. Παρά να κλαίμε τη μοίρα μας και να καθόμαστε να λέμε όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο. Αν είναι να δούμε τα παιδιά μας, τους γέρους μας, τους εαυτούς μας να απαξιώνονται σαν άνθρωποι και τη χώρα μας να ξεπουλιέται, καλύτερα να πάρουμε τα όπλα πάλι. Το ότι αυτοί δεν ύψωσαν το όπλο εναντίον μας δεν τους κάνει λιγότερο κατακτητές. Κι όπως έλεγε ο Ρήγας, «Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή… » Η επιλογή θα είναι ΠΑΝΤΑ δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σ΄αγαπω κι ας μη σε γνωρισω ποτε !!!!!!!!!

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε Έφτασε η στιγμή Αιμα και Τιμή. Κι ένας να μείνει,φτάνει!!
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ Ε Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο ΤΩΡΑ!
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! Δ Ε Ν Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω ΕΙΜΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ!
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η Π Α Τ Ρ Ι Σ!
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙ Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η!
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ..
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! ΟΙ Η Ρ Ω Ε Σ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!
    Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε! ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]