Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στενές οι σχέσεις παρακράτους – ΕΥΠ


Με αρκετή ικανοποίηση είδαμε πως οι προσπάθειές μας και τα μηνύματα που στέλναμε για αρκετό διάστημα, βρήκαν αποδέκτες. Έτσι, σε δημοσίευμα στο περιοδικό "Επίκαιρα", ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Φιλιππάκης, ασχολήθηκε με το θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, αποκαλύπτοντας πρόσωπα και γεγονότα τα οποία δημιουργούν νέα σειρά σοβαρότατων ερωτημάτων για το κατά πόσο η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι κρατική ή λειτουργεί ως κατάστημα εξυπηρέτησης αναγκών κάποιων πολιτικών.
  • Του Γιώργου Φιλιππάκη
Στον υποδιοικητή της ΕΥΠ χρεώνονται εκατοντάδες παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ – βουλευτών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις επαφές αξιωματικών της ΕΥΠ με το παρακράτος αλλά και με τους αντιεξουσιαστές έρχονται στο φως από τα «Επίκαιρα».

Η υπόθεση έχει αφετηρία το 2008, όταν συγκροτήθηκε ομάδα από τριάντα αστυνομικούς και πολίτες, με σκοπό να διεισδύσουν στα Εξάρχεια, περιοχή που ελέγχεται στην κυριολεξία από άτομα του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου». Οι κινήσεις των μελών της ομάδας γίνονταν κατόπιν εντολών που δίνονταν από ανώτερους αξιωματικούς, κυρίως της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αλλά και της ΕΥΠ, προκειμένου να καταφέρουν να παρεισφρήσουν στα στέκια των αναρχικών ή των αντιεξουσιαστών και να συλλέξουν πληροφορίες για τα σχέδια των ομάδων που δρούσαν στην περιοχή αλλά και σε άλλους χώρους. Η αποστολή τότε είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αφού καμιά από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του χώρου των Εξαρχείων δεν αντιλήφθηκες το παραμικρό.

Εκείνη την εποχή, υποδιοικητής στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ήταν ο τότε αστυνομικός υποδιευθυντής Φώτης Παπαγεωργίου, ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες των αμερικανικών και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που δρουν στη χώρα μας. Ο Παπαγεωργίου – τη δράση του οποίου είχαν αποκαλύψει και παλαιότερα τα «Επίκαιρα» - ήταν γνωστός στην Αντιτρομοκρατική με την κωδική ονομασία «Μπέης», ενώ στην ΕΥΠ, όπου βρίσκεται σήμερα, είναι γνωστός ως «Μπλατσάρας». Θεωρείται στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με εντολή του οποίου και παρατήθηκε πριν από τον Οκτώβριο του 2009, οπότε και το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία. Αμέσως μετά τις εκλογές, τοποθετήθηκε ως Α΄ υποδιοικητής της ΕΥΠ και ουσιαστικά ανέλαβε όλη την επιχειρησιακή δράση της υπηρεσίας.

Στον υποδιοικητή της ΕΥΠ χρεώνονται εκατοντάδες παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, καθώς και κάθε ατόμου που κρινόταν ως «απέναντι» για το κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Παπαγεωργίου, αφού απομάκρυνε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και την ΕΥΠ τα στελέχη που είχε τοποθετήσει εκεί η ΝΔ, στη συνέχεια ασχολήθηκε προσωπικά με την ομάδα των Εξαρχείων, με απώτερο σκοπό τη διάλυσή της.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι κινήσεις του σε βάρος της, σε σημείο που οι τριάντα αστυνομικοί και πολίτες που βρίσκοντας στα Εξάρχεια να κινδυνεύσουν. Περίεργα «καρφώματα» και αποκαλύψεις των κινήσεών τους στους επικεφαλής των αντιεξουσιαστών είχαν ως αποτέλεσμα τις επιθέσεις σε βάρος των μελών της ομάδας. Όπως ήταν φυσικό, η ομάδα αυτή διαλύθηκε με την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, ενώ κάποια από τα μέλη της ζήτησαν από την υπηρεσία τους να φύγουν όπως όπως, αφού κάποιος τους είχε «καρφώσει» στους λεγόμενους «αναρχικούς».

Οι «κακές» παρέες…

«Πες μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι», λέει η παροιμία. Η επισήμανση δεν είναι άσχετη, αλλά αφορά στο δράστη που επιχείρησε πριν από λίγες ημέρες να ληστέψει ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι, συνελήφθη, όμως, κατά τη διαφυγή του. Ο δράστης αποδείχτηκε ότι ήταν αρχιφύλακας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος μάλιστα, θεωρείται στενός συνεργάτης του Φώτη Παπαγεωργίου, καθώς και του Λευτέρη Χαρδαλιά, του αστυνόμου που φέρεται αναμεμειγμένος στην υπόθεση διαρροής εγγράφων, την οποία αποκάλυψαν πρόσφατα τα «Επίκαιρα». Στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έχει οικονομικά προβλήματα και για το λόγο αυτό προχώρησε στην ένοπλη ληστεία.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, ο «ληστής»-αρχιφύλακας είχε συμμετοχή σε ομάδες μπράβων που δρούσαν στην Αττική, εκβιάζοντας ιδιοκτήτες μαγαζιών για να εισπράττουν μεγάλα χρηματικά ποσά…

Περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» (10/11-16/11/11), Σελ. 42.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Άντε βρε Κωνσταντίνε και συ Γιώργο Φιλιππάκη που κάνουν τέτοια πράγματα τα παιδιά της Κατεχάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται δηλαδή κάποιος να είναι ιδιαίτερα ευφυής για να καταλάβει ότι το παρακράτος έχει ανάγκη την ύπαρξη ενός μόνιμου «αναπτήρα» για να βάζει «φωτιά» κάθε φορά που απειλείται με αποκαλύψεις.

    Τέτοιοι «αναπτήρες» εύφλεκτοι και άμεσα χρηστικοί είναι τα Εξάρχεια και οι πανεπιστημιακοί χώροι λόγω του ασύλου.

    Το παρακράτος τα «εφεύρε» όλα αυτά και το ίδιο τεχνηέντως τα απέδωσε στους νέους ως «καρπούς» της επαναστατικής τους πάλης.

    Το παρακράτος τα «διαφήμισε» με το δήθεν «μίσος» του για να τα προστατεύσουν οι υπόλοιποι.

    Ευνόητο είναι λοιπόν ότι μέσα σε αυτούς τους χώρους αυτοί που διαπρέπουν είναι παρακρατικοί.

    Παρακρατικοί είναι οι μονίμως «διακριθέντες» και ποτέ «συλληφθέντες» γνωστοί άγνωστοι.

    Πραγματικοί παρακρατικοί του «βαθέως» κράτους και όχι χαφιέδες της αστυνομίας.

    Παρακρατικοί τους οποίους δεν γνωρίζει η αστυνομία.

    Παρακρατικοί με πολιτικές, δικαστικές και διπλωματικές διασυνδέσεις και όχι «βαποράκια» της αστυνομίας.


    Αυτοί λοιπόν οι παρακρατικοί κάνουν τον «αναπτήρα» των Εξαρχείων εύχρηστο για το παρακράτος.

    Γνωρίζουν τι θα γίνει προτού γίνει.

    Γνωρίζουν τι θα κάνουν προτού το κάνουν.
    Παρακρατικοί υψηλών φιλοδοξιών και ανωτάτων πτυχίων.

    Εκεί κάνουν το «αγροτικό» τους προκειμένου να ανταμειφθούν με υψηλές πολιτικές ή άλλες καριέρες.

    Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι πρόσφατα η αφελής Αστυνομία κατέθεσε πρόταση για να «καθαρίσει» τα Εξάρχεια και της το αρνήθηκε ο Ρουσόπουλος ως υπουργός Επικρατείας.

    Τα Εξάρχεια τους είπε είναι ένας «χώρος κουλτούρας και ενός άλλου πολιτισμού».

    Πονηρός ο Θόδωρος.

    Γνώριζε τι έκανε και που βρίσκονται τα «ασφάλιστρά» του.

    Θα τους σώσω εγώ τώρα για να με σώσουν και αυτοί την δύσκολη ώρα.

    ------------------------------------
    Δεκεμβριανά 2008
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    ΕΑΜ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο έφυγαν οι στρατιωτικές δυνάμεις της Βρετανίας από την Κύπρο, τόσο θα έφευγαν και οι δυνάμεις τους από την Ελλάδα.

    Όσο έφυγαν οι δυνάμεις του "ΟΗΕ" από το Κοσσυφοπέδιο, τόσο θα έφευγαν και οι δυνάμεις τους από την Ελλάδα.

    Ο απόλυτος ορισμός της μονιμότητας του προσωρινού. Προσωρινή είναι η διοίκηση του Κοσσυφοπεδίου από τους Δυτικούς και προσωρινή διοίκηση θα αποκτούσε και η Ελλάδα.

    Μέχρι να ξεπεράσει την κρίση, της οποίας όμως η ρύθμιση θα βρισκόταν στα χέρια των προσωρινών. Υπό ξένη διοίκηση η θεωρητικά ανεξάρτητη Ελλάδα.

    Η πρωτεύουσα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους μέσα σε λίγες μέρες θα γινόταν μια νέα Πρίστινα με ευδιάκριτες πράσινες και κόκκινες "γραμμές".

    Μια νέα Πρίστινα στα υποβαθμισμένα Βαλκάνια.

    Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια για τη διεθνή κοινή γνώμη, η οποία δεν θα αντιδρούσε καθόλου, εφόσον έχει μια πάγια αντίληψη για τους "ταραξίες" και ειδικά τους Βαλκάνιους.


    Με ξένες ένοπλες δυνάμεις κατοχής στη χώρα θα έλεγχαν τα πάντα.
    Με "ανοιχτά" όλα τα ζητήματα της χώρας θα μπορούσαν να την απειλούν ανά πάσα στιγμή με απόλυτη διάλυση.

    Θα παραμένουν στη χώρα και θα τους "ευγνωμονούμε" γι' αυτό.

    Θα τους "ευγνωμονούμε" για την ησυχία στη Μακεδονία, στη Θράκη αλλά και στην Ήπειρο.
    Οι κυβερνήσεις των δοσίλογων θα υπογράφουν ό,τι τους ζητάνε με το "άλλοθι" της επιβίωσης. Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας, θα περάσει το σχέδιο Ανάν, θα αναγνωρίσουμε εθνικά δικαιώματα στη μουσουλμανική μειονότητα, θα αναγνωρίσουμε περιουσίες στους Τσάμηδες κλπ., θα κάνουμε ό,τι θέλουνε στο όνομα της επιβίωσης του κράτους.


    Το όλο θέμα δηλαδή είναι να μην μπουν ξένες ένοπλες δυνάμεις στη χώρα σου.

    Αν αυτές μπουν, "τελείωσες".

    Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ελέγξεις την κατάσταση. Όπου υπάρχει υπόβαθρο έντασης, θα εγκατασταθούν και αποκτούν τη δυνατότητα να σου προκαλούν "συμφόρηση" κατά το δοκούν.

    Αν μπουν δηλαδή στην Αθήνα, μπήκαν παντού.

    Θα στείλουν έναν παρακρατικό να σκοτώσει κάποιον προσφυγικής καταγωγής Μακεδόνα στο όνομα της "Μακεδονίας του Αιγαίου" και θα πάνε για το "καλό" σου να στήσουν "ειρηνευτική" βάση στη Μελίτη της Φλώρινας.

    Το ίδιο μπορούν να κάνουν παντού.

    Μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

    Τριακόσια μέτωπα την ημέρα μπορούν να σου ανοίγουν, τρομοκρατώντας τον λαό και δικαιολογώντας μειοδοσίες των δικών τους δοτών εξουσιών.

    --------------------------------------
    Δεκεμβριανά 2008
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    Διαδώστε τα Διαδώστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντικειμενικό είναι ό,τι έχει καταγραφεί σε έγγραφα και τα έγγραφα έχουν πάνω τους ημερομηνίες.

    Αντικειμενικό, για παράδειγμα, είναι η ενημέρωση μιας πρεσβείας των υπηκόων της για πιθανό "κίνδυνο".

    Πότε ενημέρωσε η αγγλική πρεσβεία τους Άγγλους υπηκόους ν' αποφεύγουν την Ελλάδα, εξαιτίας πιθανών επεισοδίων;
    Πριν ή μετά τη δολοφονία του Αλέξη;

    Πριν ή μετά την έναρξη των επεισοδίων;
    Τα έγγραφα έχουν ημερομηνίες και δεν διαψεύδονται. "Προφητεία" με αντικειμενικότητα κρατικού εγγράφου πηγαίνει κατ' ευθείαν στα μουσεία "θεολογίας".

    Ποιες άλλες πρεσβείες ενημέρωσαν τους υπηκόους τους για επεισόδια στην Αθήνα πριν από τον θάνατο του Αλέξη; Είχαν κι αυτές κληρονομικό "χάρισμα";

    Πόσοι ξένοι γνώριζαν για τα επεισόδια στην Αθήνα πριν τα μάθουν οι ίδιοι Έλληνες;


    Το κακό γι' αυτούς είναι ότι με τη σιγουριά των "προφητειών" τους αποκαλύπτουν και τους συνεργάτες τους. Πώς είναι δυνατόν από τη δεύτερη κιόλας ημέρα των επεισοδίων να βρεθεί πολιτικός, που να γνωρίζει ότι θα γίνει ανεξέλεγκτη η κατάσταση και άρα να προτείνει τη "βοήθεια" των ξένων αφεντικών; Από τη δεύτερη ημέρα;
    Πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα;
    Δεν έχει ξαναδεί διαδηλώσεις;

    Πώς κατάλαβε τις διαφορές μεταξύ των διαδηλώσεων, ώστε να τις αξιολογήσει διαφορετικά;
    Βάση ποιας γνώσης κατάλαβε ότι τα σημερινά επεισόδια —όταν ξεκίνησαν— ήταν πιο σοβαρά από εκείνα που συνέβησαν λίγους μήνες πριν;
    Είχαν μεγαλύτερη "γόμωση" οι βόμβες μολότοφ;
    Είχαν πιο μεγάλες πέτρες οι διαδηλωτές;
    Πώς το κατάλαβαν τη δεύτερη ημέρα ότι τα επεισόδια δεν θα "κοπάσουν", όπως συνέβαινε συνήθως;
    Άρα, αυτοί οι οποίοι έκαναν τις περίεργες και "προφητικές" "εκτιμήσεις" από κάποιο "μαντικό" "κέντρο" του εξωτερικού έπαιρναν πληροφορίες.


    Ποιος εκλεγμένος πολιτικός ανεξάρτητης χώρας, τη δεύτερη κιόλας ημέρα επεισοδίων με πρωταγωνιστές μαθητές, θ' αναζητούσε την προστασία ξένων δυνάμεων; Το ακόμα χειρότερο είναι άλλο.

    Αυτός ο πολιτικός είναι Έλληνας. Ποιος κοινός Έλληνας —με στοιχειώδη ιστορική γνώση— θα ζητούσε αυτήν τη βοήθεια από τους Άγγλους, που μας έμπλεξαν στον εμφύλιο πόλεμο;
    Οι Τούρκοι θα μας βοηθούσαν με μεγαλύτερη ειλικρίνεια.

    Στοιχειωδώς να γνωρίζεις την ελληνική ιστορία, είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις ότι οι δύο λαοί που μισούν τον ελληνισμό και τους Έλληνες περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο λαό στον κόσμο είναι οι Άγγλοι και οι Εβραίοι.

    Πας και ζητάς βοήθεια από τους Άγγλους του "Σκόμπυ" και τους "Γάλλους" του Σαρκοζί;

    Στοιχειωδώς να γνωρίζεις τη γεωπολιτική κατάσταση στα Βαλκάνια, γνωρίζεις τον εγκληματικό ρόλο του Κουσνέρ στο Κοσσυφοπέδιο.

    Πώς αναζητάς τη βοήθεια του;
    Αυτά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν και όταν συμβαίνουν αποκαλύπτουν προδοσία και υστεροβουλία.

    ------------------------------------
    Δεκεμβριανά 2008
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άδικο χτύπημα στον Παπαγεωργίου. Να μην ξεχνάμε ότι αυτός ήταν που έπιασε τη 17 Νοέμβρη, τον ΕΛΑ και πιο πρόσφατα τον Επαναστατικό Αγώνα. Δεν νομίζω να πέρασε ποτέ από την Αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ πιο άξιο στέλεχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. - Κατάλαβε ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε και γιατί συνδέσαμε τα πάντα με τη 17 Νοέμβρη;

    Όλα αυτά δεν θα γίνονταν χωρίς τη βοήθεια της 17 Νοέμβρη.
    Χωρίς τη "βοήθειά" της τόσο στο πολιτικό όσο και στο επιχειρηματικό επίπεδο.

    Δεν θα γίνονταν, αν δεν κατόρθωνε ο Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός πάνω στον τάφο του Μπακογιάννη.

    Δεν θα γίνονταν, αν δεν επιβίωνε ο Βαρδής στην "επίθεση" της 17 Νοέμβρη …

    Αν δεν επιβίωνε ο πατριάρχης της πρώτης οικογένειας της Διαπλοκής …
    Της πρώτης διδάξασας και αριστεύσασας στη Διαπλοκή.

    Όμως, τέτοια προβλήματα δεν είχαν …και όλα πήγαν κατ’ "ευχή".
    Έγιναν όπως συνέφερε τους ίδιους και τους Αμερικανούς …και όπως δεν συνέφερε κανέναν άλλον και κυρίως τους Έλληνες πολίτες.

    - Σιγά μην αποτύγχανε στην αποστολή της η 17 Νοέμβρη …

    Το παράρτημα της CIA, που "διόρισε" και μονιμοποίησε τους Παπανδρέου και Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία της χώρας.

    Είμαστε σίγουροι ότι με τις πιτζάμες περίμενε ο Βαρδής να ολοκληρωθεί η "απόπειρα" της 17 Νοέμβρη έξω από το σπίτι του.

    Πρώτα ήπιε τον καφέ του και μετά πήγε με συνοδεία, για να παραστήσει το θύμα της διάσημης οργάνωσης …

    Η οργάνωση, που, όταν "εξαρθρώθηκε", μας έδωσε έναν χοντρό, ο οποίος δεν μπορούσε να περπατήσει, έναν αγράμματο, ο οποίος δεν μπορούσε να υπογράψει τις καταθέσεις του …και έναν μελισσοκόμο.

    Μόνον ο Αγγελόπουλος και ο Μαστρογιάννι έλειπαν, ώστε να γίνουν επιθεώρηση κανονική …

    Μιλάμε για το "μετέωρο βήμα του ...τρομοκράτη".

    Υπερπαραγωγή της αμερικανικής πρεσβείας και του Χρυσοχοϊδη, ο οποίος νοικιάζει στην απέναντι πολυκατοικία.


    - Αυτοί αποκάλυψαν αυτήν την τρομερή οργάνωση …

    Αυτούς, οι οποίοι με τα σαρανταπεντάρια τους "διόριζαν" την πολική και οικονομική εξουσία της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης …

    Από τότε που αυτοί οι δυσκίνητοι κι αγράμματοι τρομοκράτες ήταν δωδεκάχρονα παπαδοπαίδια …

    Αυτά τα αγράμματα τίποτε, τα οποία με τις επιτυχείς ή τις ανεπιτυχείς τους πράξεις καθόρισαν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού.

    Αυτό θέλουν κάποιοι να πιστέψουμε, αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να καταπιεί κάποιος μια ολόκληρη καμήλα, όπως λένε και οι Γραφές.

    Μιλώντας μάλιστα για καμήλες, πού πήγε ο νους μας;

    Στις πυραμίδες του Μουμπάρακ …
    Του Μουμπάρακ, που κι αυτός κατά σύμπτωση έγινε ηγέτης και μεγιστάνας της Αιγύπτου, εξαιτίας της τρομοκρατίας κάποιων άλλων "τρομοκρατών".



    =========================================
    Το χαμόγελο του Βαρδή.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ακόμα και ένας κοινός αλήτης παίρνει μέτρα προστασίας σε ενδεχόμενο "ατυχίας", ευνόητο είναι ότι αυτά τα μέτρα αποτελούν "θρησκεία" για έναν τρομοκράτη.
    Πόσο μάλλον για έναν τρομοκράτη μιας οργάνωσης του βεληνεκούς της 17 Νοέμβρη.

    Μιας οργάνωσης, που έχει βεβαρημένο εγκληματικό παρελθόν και ενδεχόμενη αποκάλυψή της θα σήμαινε ολοσχερή καταστροφή των μελών της.

    Είναι δυνατόν να πάει ένας τέτοιος τρομοκράτης να εκτελέσει χτύπημα και να έχει επάνω του στοιχεία που να τον συνδέουν με την οργάνωσή του;

    Είναι δυνατόν να πάει να εκτελέσει χτύπημα και να έχει επάνω του μια "αρμαθιά" κλειδιά από όλα τα "περιουσιακά" στοιχεία της οργάνωσης;

    Να έχει επάνω του ένα πιστόλι, που είναι "σεσημασμένο";

    Αυτά μας είπε η αστυνομία ότι βρήκε πάνω στον τραυματισμένο "τρομοκράτη" του Πειραιά.

    Βρήκαν μια αρμαθιά κλειδιά από κλεμμένα αυτοκίνητα, και από γιάφκες της οργάνωσης.

    Βρήκαν μια τηλεκάρτα από την οποία προέκυψε ότι τηλεφώνησε στη γιάφκα …προφανώς για να του ευχηθούν "καλή τύχη".

    Βρήκαν και μια σακούλα με το "ύποπτο" πιστόλι και μερικές χειροβομβίδες.

    Μήπως ο τρομοκράτης ήταν και τυλιγμένος με το λάβαρο της οργάνωσης;

    Μήπως βρήκαν επάνω του και κανένα σάντουιτς, που επάνω στη μορταδέλα είχε ανάγλυφο το λογότυπο της 17 Νοέμβρη;

    Είναι τρομοκράτης αυτός ή ένα κινητό "λούνα παρκ";

    Είναι σοβαροί αυτοί οι οποίοι θέλουν να τα εμφανίζουν όλα αυτά σαν στοιχεία που πρέπει να γίνουν πιστευτά;
    Τι σχέση έχει αυτός ο άσχετος με τη 17 Νοέμβρη όπως τη γνωρίζουμε;
    Τι σχέση έχει αυτός ο άσχετος με την εκτέλεση μιας τρομοκρατικής ενέργειας όπως αυτήν της δολοφονίας του Σόντερς.

    Εκεί είδαμε μια σχεδόν επαγγελματικά σχεδιασμένη δολοφονία.
    Μια πράξη με τρομερό συντονισμό ανάμεσα στα πολλά μέλη που έλαβαν μέρος σ' αυτήν.
    Μια πράξη με άψογη αλληλοκάλυψη και με εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά.
    Με υποστήριξη από την "περιφέρεια" κλπ.

    Αυτά δεν είναι δικά μας συμπεράσματα.
    Αυτά τα διαπίστωσαν αυτόπτες μάρτυρες και τα αποκάλυψε η ίδια η οργάνωση στην προκήρυξη που ακολούθησε.

    Επιπλέον, το "ύφος" της προκήρυξης ήταν τέτοιο, που δήλωνε ότι η οργάνωση στηριζόταν στην καλή της υποδομή.

    Η οργάνωση έβγαζε τη "γλώσσα" στην εξουσία, γιατί ήταν σίγουρη για την ασφάλειά της.

    -----------------------------------------------
    Η "εξάρθρωση" της 17 Νοέμβρη
    ΕΑΜ Β
    διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]