Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αξιωματικοί του Τουρκικού Στρατού στο Διδυμότειχο

  • Ήρθαν να μας συμβουλεύσουν για τους λαθρομετανάστες!!!
  • Ποιός ηλίθιος πολιτικός νους δεν μπορεί να καταλάβει πως οι ίδιοι οι τούρκοι στρατιωτικοί τους περνάνε στην Ελλάδα;
  • Μήπως η επόμενη κίνηση θα είναι να κάνουν και ένα κλιμάκιο τούρκων στρατιωτικών συμβούλων στην Αλεξανδρούπολη; Ο Δήμαρχος εκεί ενδέχεται και να πληρώσει τα έξοδα για το ενοίκιο των γραφείων!!!
Σύμφωνα με είδηση που βγήκε από την τουρκόγλωσση (και τουρκόφρονη) εφημερίδα Μπιρλίκ, επιτροπή αξιωματικών του τουρκικού στρατού επισκέφτηκε το Διδυμότειχο με σκοπό την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης. Η επιτροπή είχε διάφορες συναντήσεις στο Διδυμότειχο.

Η επιτροπή αυτή συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Δαμασκηνό και τα μέλη της συζήτησαν μαζί του για κάποιο διάστημα. Ακολούθως η επιτροπή επισκέφτηκε την εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας και το εκκλησιαστικό μουσείο (συμπληρώνουμε πως κτίρια με θέαση δίνουν στόχευση για μία σταθερά σε βολές πυροβολικού, και εάν κάποιος καταλαβαίνει, ας το σημειώσει. Πάντως, οι τούρκοι αξιωματικοί προφανώς δεν ήταν χριστιανοί...)

Η επιτροπή των στρατιωτικών αξιωματούχων ολοκληρώνοντας τις επαφές της πήγαν -συνοδεία του διοικητή της 3ης Ταξιαρχίας Χρίστο Καριώτη- στον Βόρειο Έβρο όπου ερεύνησαν τα περάσματα.

Σχόλιο: Αυτή τη βλακώδη κίνηση σίγουρα πολιτικός την σκέφτηκε… Μα οι ίδιοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες να περάσουν. Μέχρι και βίντεο κυκλοφορούνε με στρατιωτικά οχήματα και σκάφη του λιμενικού στο Αιγαίο να τους αποβιβάζουν δίπλα στα σύνορα μας. Είναι δυνατόν ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να περνάνε εκατοντάδες άτομα τη μέρα και ο τουρκικός στρατός να μην μπορεί να κάνει τίποτε; Πόσο περισσότερο γελοία μπορεί να γίνει η πολιτική (κεντρική και περιφερειακή) ηγεσία αυτής της δύστυχης χώρας που λέγεται (ακόμη) Ελλάδα;


Πληροφορίες από τα "Τουρκικά Νέα"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συμβουλές για τη λαθρομετανάστευση από τους ίδιους τους διακινητές. Έτσι το λένε τώρα; Τι άλλο θα σκαρφιστούν; Και το σημαντικότερο... Για πόσο καθυστερημένους μας περνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τουρκοι ηθελαν μια αφορμη για να ενισχυσουν την σωβινιστικη προπαγανδα των πρακτορισκων της Θρακης!
    Και την βρηκαν!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]