Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Save Papoutsis

Jurassic ΜΑΤ

Ο Χρήστος, όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε, δίνει τα ρέστα του σε θέματα δημοκρατίας. Και γίνεται όλο και καλύτερος.

Δεν μπορεί φυσικά να αφήνει όσους δεν κατάφερε να λοβοτομίσει η τηλεόραση να βγαίνουν στο δρόμο και να εμποδίζουν το έργο της εθνικής ημών κυβερνήσεως.

Άλλωστε για να επικρατήσει το 15% πάνω στο υπόλοιπο δεν έχει και άλλο τρόπο από το ξύλο και τα χημικά. Κάτι σαν τον χειρούργο που αν δεν σου κάνει αναισθησία δεν θα μπορέσει να σε σώσει.

Το ερώτημα είναι αν σε χειρουργεί για να σε σώσει ή γα να σου πάρει το νεφρό και να το πουλήσει.

Αν είναι ερώτημα αυτό…

Μπορεί να μην τα κατάφερε το 2002, αλλά το 2011 το όνειρο του Χρήστου Παπουτσή για μια όμορφη πόλη πραγματοποιήθηκε...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν ακούσατε τι είπε απαντώντας στον κωλοτούμπα τον Άδωνη, θα καταλάβετε πως αντιλαμβάνεται την "προστασία" του Πολίτη ο απίστευτος και γελοίος Υπουργός. Δεν θα "επιτρέψει", είπε, σε κανέναν να πάρει το νόμο στα χέρια του. Με λίγα λόγια θα μας ακινητοποιούν τα ΜΑΤ για να μας σφάζουν πιο εύκολα οι εγκληματίες που κυκλοφορούν ασύδοτοι πλέον ανάμεσά μας.
    Βρε ΟΥΟΥΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]