Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιχμές Παπουτσή για σχέδιο "αποστασίας"


Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στην κυβέρνηση. Ηρακλειδείς, δελφίνοι και φιλόδοξοι υπουργοί, δίνουν κάθε μέρα, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα της πτώσης Παπανδρέου, τη δική τους παράσταση στο πράσινο δελφινάριο.

Την Τρίτη το απόγευμα ήταν η σειρά του προερχόμενου από το λεγόμενο «βαθέως» ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Παπουτσή, να παρέμβει στις εσωκομματικές εξελίξεις του κυβερνώντος κόμματος. Ο υπουργός της αστυνομίας ανέβασε στο twitter σχόλιο με πολλούς αποδέκτες, δείχνοντας πως θέλει να έχει κι αυτός λόγο την επόμενη ημέρα.

“Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ» έγραψε ο Παπουτσής, «που παρέχει μια ισχυρή Κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην Κυβέρνηση, δεν είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να συνδράμει στις επιδιώξεις της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής στη χώρα μας. Από την άποψη αυτή, θα στηρίξει με αποφασιστικό τρόπο τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου &τις προσπάθειες της Κυβέρνησης, που είναι προσπάθειες εθνικού χαρακτήρα”.

Δύο ερωτήματα: πρώτον που την… είδε την ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία;

Και δεύτερον, υπονοεί πως η διαπλοκή απεργάζεται σχέδιο αποστασίας;

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]