Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβερνητική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο


Δεν ορρωδούν προ ουδενός στο Μαξίμου, αρκεί να κερδίσουν έστω και μερικά ψίχουλα συμπάθειας από τους εξοργισμένους πολίτες.

Για του λόγου το αληθές ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του μετά τη σύνοδο κορυφής είπε ότι η μεγάλη πίεση στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα ο σύμβουλός του σε ευρωπαϊκά θέματα Γιώργος Γλυνός, ενώ ιατρική φροντίδα χρειάστηκε και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς.

Καταρχήν να ευχηθούμε περαστικά στους ανθρώπους. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε τον άκρατο λαϊκισμό του Παπανδρέου…

Κι αυτό που εξοργίζει περισσότερο τον κόσμο είναι ότι ο… ευαίσθητος πρωθυπουργός μας, δεν έχει μπει ποτέ στον κόπο να κάνει κάνα σχόλιο για τα καθημερινά δράματα που ζουν χιλιάδες οικογένειες ή να πει κάτι για τις δεκάδες αυτοκτονίες πολιτών και επιχειρηματιών, λόγω της οικονομικής ασφυξίας.

ΥΓ. Αφήνουμε κατά μέρος τα πράσινα παπαγαλάκια και τη σπέκουλα που κάνουν από χθες με το θέμα της υγείας των συμβούλων του Μαξίμου…

Πανηγυρικό διάγγελμα το βράδυ για την χρεοκοπία, που θα βαφτίσει «επιτυχία»

Ένα ακόμη διάγγελμα α λα Παπανδρέου θα έχουμε το βράδυ στις 8. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, θα μιλήσει για την… μεγάλη του επιτυχία, με το γνωστό πειστικό και ειλικρινές ύφος που τον διακρίνει…

Οι πληροφορίες είναι πως θα μας ζητήσει να τον… ευχαριστήσουμε. ως λαός, για το νέο του… άθλο, ελέγχονται ως ανακριβείς.


Στις 4.30, ο κ. Παπανδρέου θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Την ίδια ώρα, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου ο υπουργός οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αμέσως, μετά θα συγκληθεί υπουργικό Συμβούλιο.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει ακολούθως τους πολιτικούς αρχηγούς.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]