Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περικυκλωμένο το ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο που μιλάει ο Παπανδρέου


Σήμερα ο Πρωθυπουργός είχε καλέσει την Σοσιαλιστική διεθνή στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου με θέμα την Αραβική άνοιξη.

Γύρω στα 1000 άτομα έχουν φτάσει έξω από το ξενοδοχεία και το έχουν περικυκλώσει.

Η Αστυνομάι έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους και απαγορεύει την πρόσβαση σε πάρα πολλούς άλλους Κρητικούς που πλησιάζουν στο σημείο...

Στον δικό του (φανταστικό) κόσμο ο Παπανδρέου

“Το σύνολο της κοινωνίας καταδικάζει τα επεισόδια” απεφάνθη ο πρωθυπουργός, από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κρήτη όπου βρίσκεται για την διεθνή σοσιαλιστική βεγγέρα.

Μάλιστα ο Παπανδρέου στη δήλωσή του κάνει λόγο για αυταρχισμό των διαμαρτυρόμενων πολιτών. Ποιος μιλά;

Ο πολιτικός που κάθε μέρα με πρωτοφανή τρόπο και αυταρχισμό επιβάλλει στον ελληνικό λαό τις εντολές που παίρνει από την τρόικα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον… λαοπρόβλητο πρωθυπουργό το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.”Αυταρχισμός είναι η προσπάθεια κάποιων να επιβάλλουν τις απόψεις τους , διακόπτοντας παρελάσεις”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη κατηγόρησε αυτούς που διαιρούν τον Ελληνικό λαό, λέγοντας ότι τραυματίζουν τη Δημοκρατία και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας.

Δηλαδή κατά τον πρωθυπουργό οι διαμαρτυρίες των πολιτών και η αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, στην βάρβαρη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή του, έγιναν… αυταρχικές συμπεριφορές…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Ιστορία αργά ή γρήγορα εκδικείται.
    Έναν λαό μπορείς να τον κοροϊδέψεις μια, δύο, άντε τρεις φορές. Αλλά κάθε μέρα πάει πολύ.
    Αυτό να δω και τι στον κόσμο:
    Να ξεκινάει το ξήλωμα του "ελεεινότερου" από το κάστρο που στήριζε επί δεκαετίες την άθλια συμμορία της οικογένειας Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]