Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα μουλωχτά δίνουν το Αιγαίο οι ραγιάδες της κυβέρνησης


Στα βήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων βρίσκεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Ακολουθεί πιστά την πολιτική της ανυπαρξίας, σε οτιδήποτε σχετικό με τα Ελληνοτουρκικά και τις προκλητικές θαλάσσιες και εναέριες παραβιάσεις πολεμικών πλοίων και μαχητικών αεροσκαφών της γείτονος.

Για μία ακόμη φορά τουρκικό πολεμικό πλοίο κόντεψε να «δέσει» στον Πειραιά, ενώ η κυβέρνηση ωσεί παρούσα έχει επωμισθεί τον ρόλο του θεατή, δίνοντας χώρο στην Άγκυρα να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει και φυσικά καταδικάζει τις πρακτικές μηδενικού εθνικού ενδιαφέροντος της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και ευελπιστεί πως οι Έλληνες πολίτες κατανοούν τον βαθμό επικινδυνότητας που έχουν οι σημερινοί κυβερνώντες, αλλά και την ικανότητα ή και την θέλησή τους να ανταποκριθούν επαρκώς στα εθνικά τους καθήκοντα.

Η Νέα Ελλάδα υπενθυμίζει στο τσίρκο Παπανδρέου πως η Ελλάδα έχει σύνορα και αξιοπρέπεια, σε αντίθεση με όσους γελωτοποιούς σήμερα βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας και την οδηγούν σε ναυάγιο. Η καταβαράθρωση των πολιτικών θεσμών αποτελεί ευθύνη τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ανίκανοι να προσφέρουν εθνικές υπηρεσίες, έχουν εκθέσει την πατρίδα μας σε κινδύνους απώλειας εθνικής κυριαρχίας, αλλά και εθνικού χώρου.
Η Νέα Ελλάδα τονίζει πως κανείς από τους υπεύθυνους πολιτικούς δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από τις ευθύνες του και θα αποδώσει προς τον Ελληνικό λαό στο ακέραιο όσα του χρωστάει. Και, δυστυχώς για τους υπάρχοντες πολιτικούς, υπάρχουν χρέη που δεν μπορούν να αποπληρωθούν με κανέναν τρόπο…

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]