Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέες παραγραφές αδικημάτων πολιτικών!


  • Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός
Άλλη μια είδηση που πέρασε με ψιλά γράμματα… Ποια; Ότι επέρχεται παραγραφή σε όλα τα σκάνδαλα της τελευταίας «γαλάζιας» διακυβέρνησης με την λήξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας που συμπίπτει με την λήξη της τρέχουσας κοινοβουλευτικής συνόδου. Έτσι στο αρχείο μπαίνει στο αρχείο μπαίνει και η δικογραφία κατά του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη για τα πυροσβεστικά ελικόπτερα ERICKSON και αυτή εναντίον των κκ. Κώστα Μαρκόπουλου και Αρη Σπηλιωτόπουλου για την κακοδιαχείριση στον ΕΟΤ!!! Επίσης δημιουργούνται και τεράστια ερωτηματικά για την σκοπιμότητα της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα greek statistics με πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ. Γιατί τα όποια αδικήματα προκύψουν για τους πρώην «τσάρους» κκ Γιάννο Παπαντωνίου και Νίκο Χριστοδουλάκη έχουν προ πολλού παραγραφεί ενώ αυτά των κκ Γιώργου Αλογοσκούφη και Γιάννη Παπαθανασίου παραγράφονται σήμερα. Άρα, ενεργά θα παραμείνουν – εφ’ όσον προκύψουν – τα αδικήματα για τον κ. Παπακωνσταντίνου!

Από όλους αυτούς που παραγράφονται τα τυχόν αδικήματα τους, είναι να λυπάται κανείς τον κύριο Μαρκογιαννάκη. Ο πολιτικός αυτός μας έχει αποδείξει ότι, πάνω από όλα έχει το ήθος, την εντιμότητα του!!!! Με την παραγραφή δεν θα μπορέσει και σε αυτήν την περίπτωση να αποδείξει την ΑΘΩΟΤΗΤΑ του, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΤΑ του, και το κυριότερο να ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ την κυρία Εισαγγελέα που παρ’ ολίγο να τον στείλει κατηγορούμενο. Όπως τόνισε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του REAL FM τον Μάρτιο, ο κύριος Μαρκογιαννάκης «αν αποτελεί αυτή χαρακτηριστικό δείγμα, αντιπροσωπευτικό εισαγγελέως, λυπάται αλλά ο θεσμός έχει υποβαθμιστεί»!!!!!!! Φυσικά αναφερόταν στην κυρία Πόπη Παπανδρέου, που θεωρείται δικαίως από τους αδάμαντες λειτουργούς της δικαιοσύνης. Μάλιστα δε για αυτόν ακριβώς τον λόγο χειρίστηκε και όλες τις μεγάλες υποθέσεις, με χαρακτηριστική άνεση και τις έφερε όλες σε πέρας. Έχει «πονέσει» πολλούς η κυρία Παπανδρέου με την δουλειά της, αλλά τι να κάνουμε….. Να που καμιά φορά χαλάει η σούπα για τους απατεώνες και δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα είχαν υπολογίσει. Εδώ άλλοι διαλαλούσαν σε υπόθεση που είχε αναλάβει η κυρία Παπανδρέου ότι δεν θα έβγαζε άκρη… Και έβγαλε!

Βλέπουμε λοιπόν ότι το θράσος περισσεύει σε κάποιους. Έτσι μπορεί η όποια κατηγορία να παραγράφεται με τους νόμους που έχουν ψηφίσει για «πάρτη» τους οι πολιτικοί, αλλά ένα πράγμα δεν μπορούν να κάνουν. Να παραγράψουν οποιαδήποτε ενέργεια έχουν κάνει σε βάρος των πολιτών αυτής της χώρας από την μνήμη των ανθρώπων. Ο κύριος Μαρκογιαννάκης με την ευφυΐα που τον διακρίνει, όταν δημιουργήθηκε το θέμα με την αποστολή της δικογραφίας στην Βουλή, φρόντισε και έκανε μεταξύ άλλων δύο πράγματα για να μετατρέψει το θέμα από ποινικό σε πολιτικό. Πρώτον έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο και μίλησε εκεί για τον ΕΚΒΙΑΣΤΗ, ότι εκβιάστηκε, ότι εκεί που τα πληρώναμε τα ελικόπτερα ERICKSON 2,9 εκατομμύρια ευρώ τα πήραμε τελικά 4,5 εκ. ευρώ (μάλιστα δεν θυμόταν ακριβώς την τιμή!!!).!!! Τι καλύτερο από αυτό!!! Ποια καταδίκη και τρίχες!!!! Για την ακρίβεια αν το καλοσκεφθεί κανείς τι λέει; ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2,9 ΕΚ ΕΥΡΩ. ΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, 4,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΗΤΑΝ 20.000.000 € ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ 63.000.000 €!

Βέβαια ο κύριος Μαρκογιαννάκης, προφανώς μέσα στον πανικό του, έκανε και κάτι άλλο, που μαζί με την συνέντευξη δεν μπορεί να πάρει τώρα πίσω. Μήνυσε όλους τους δημοσιογράφους του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ και τον κύριο Παπαγιάννη γιατί αποκάλυψαν την υπόθεση! Και η ουσία ποια είναι; ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ! Το αστείο είναι ότι ήταν και εισαγγελέας κάποιο φεγγάρι! Ομολόγησε ρητώς την ενοχή του!! Και οι πολίτες θα πρέπει να τον ευχαριστήσουν για αυτό…… Διότι μπορεί εκείνος να γλύτωσε, τουλάχιστον όμως ως άλλος «Άρτεμις Μάτσας» «έδωσε» όλους τους άλλους κατηγορούμενους. Άντε τώρα να γλυτώσουν αυτοί! Γιατί και ΛΗΣΤΡΙΚΗ σύμβαση «αναγκάστηκε» να υπογράψει, και ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ και τις προδιαγραφές για τα ελικόπτερα τις είχαν κάνει άλλοι στο Πυροσβεστικό Σώμα, για να είναι μονοπωλιακές… Οι υπόλοιποι 29 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο αυτό λογικό να φαντάζεται κανείς ότι θα είναι…. ευγνώμονες στον κύριο Μαρκογιαννάκη!

Τελικά, μήπως τελικά πρέπει να είμαστε και εμείς ευγνώμονες στον κο Μαρκογιαννάκη; Και ηθικό δίδαγμα: Λαμόγια- απατεώνες και άλλα κατακάθια της κοινωνίας μας, ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ του πολιτικούς. Από αυτούς δεν πάει κανείς φυλακή!!! ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ…. Κορόιδα!

ΥΓ. Για όποιον θέλει να ακούσει ζωντανά τον κύριο Μαρκογιαννάκη και να απολαύσει τα όσα καταμαρτυρεί στους άλλους μπορεί να πάει στην ιστοσελίδα του στην διεύθυνση: http://www.markogiannakis.gr/?p=2737

Και φωτογραφία ντοκουμέντο!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]