Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποφασίστηκε από την Ευρώπη η απώλεια εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας


Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο, έπειτα από σθεναρή απαίτηση της κ. Μέρκελ, πέρασε στο προσχέδιο απόφασης της Συνόδου Κορυφής, πρόβλεψη για ενίσχυση των μηχανισμ ών επιτόπιας επιτήρησης.

Αυτό με απλά λόγια, σημαίνει κατάλυση της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Η συζήτηση συνεχίζεται σε ότι αφορά την επίτευξη συμφωνίας με τους τραπεζίτες για το ύψος του κουρέματος του χρέους.

Να δούμε λοιπόν τώρα, με ποιο τρόπο θα διαχειριστεί επικοινωνιακά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη δυσμενή εξέλιξη για την πατρίδα μας και πως θα μας την πασάρει.

Θα έχει άραγε το θράσος να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή με την πλειοψηφία των 151 βουλευτών;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τι θα πει "πώς θα μας την πασάρει"; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνει αυτό; Παρέλαβαν μια χώρα με μέτριο χρέος (αν τη συγκρίνει κανείς με άλλες, που χρωστάνε τρισεκατομμύρια) και μέσα σε δύο χρόνια μας έχουν διαλύσει τα πάντα οι προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και προσκληση του Πρωθυπουργου της ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ στον αδελφο μας Στρατηγο Καταδρομων ΒΙΤΑΛΗ ΣΤΑΥΡ
    από τον Πατριωτικό Μέτωπο, Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 στις 10:23 π.μ.
    Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ειναι Κινημα-Κομμα πλατειας που δημιουργηθηκε απο τον Ελληνικο λαο,οχι πολιτες σκετο ,στις Πλατειες ανα την Επικρατεια,βασιζομενο και εχοντας μαλιστα ετοιμο το Νεο Συνταγμα Αμεσης Δημοκρατιας οπου οι παντες ολοι οι κρατικοι αξιωματουχοι ανακαλουντε εφοσον το ζητησουμε με απλουστατες διαδηκασιες.
    Το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ το εχουμε στησει κατα τα Προτυπα του Πατριωτικου Κινηματος Αργεντινης,εχουμε χιλιαδες μελη ,και 120 πυρηνες ανα την Επικρατεια.
    Χθες εγινε συναντηση του αδελφου μας και Προεδρου μας Στρατηγου Καταδρομεων ΒΙΤΑΛΗ με τον Πρωθυπουργο και μελλοντικο Προεδρο της Ρωσιας ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ στο Κρεμλινο.!!
    Θα γινει ενημερωση αργοτερα για τα διαμειφθεντα στο www pamet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]