Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΜΑΤ επιτέθηκαν σε μαθητές


Εναντίον μαθητών που διαδήλωναν στη λεωφόρο Αμαλίας επιτέθηκαν τα ΜΑΤ με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στο σημείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να πείσουν τους μαθητές να απομακρυνθούν από το δρόμο στον οποίο είχε διακοπεί η κυκλοφορία. Η συνεχιζόμενη αντίδρασή τους προκάλεσε τη βίαιη αντίδραση των ΜΑΤ, που χτύπησαν και έσυραν κάποιους από αυτούς.

Η λεωφόρος Αμαλίας έχει, πλέον, δοθεί στην κυκλοφορία, ενώ παραμένει κλειστός ο παράδρομός της. Νωρίτερα στο κέντρο υπήρχαν κυκλοφοριακά προβλήματα.

Αυτή είναι η δημοκρατία του Παπανδρέου, του Παπούλια και "των άλλων παιδιών" της τρόικας, του μνημονίου και των τραπεζών, που συχνάζουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τολμούν και διατάσσουν τους βαστάζους της κατοχικής κυβέρνησης (βλ. ΜΑΤ) να χτυπούν μαθητές...! Τραγική κατάληξη ενός καθεστώτος; Ίσως... όμως πολύ φοβόμαστε πως αυτή είναι μόνο η αρχή... Όσο για το τέλος, αυτό μάλλον θα αναδείξει αντιστροφή ρόλων και οι σημερινοί βαστάζοι θα τρέχουν πανικόβλητοι να διασωθούν από την οργή όλων εκείνων που σήμερα εντεταλμένα τρομοκρατούν.

Σχόλιο ιστολογίου: Επειδή η δικαιολογία αυτών των νεο-πραιτωριανών χρήσιμων τραμπούκων των μνημονιακής κυβέρνησης Παπανδρέου είναι, πως εκτελούν εντολές... εμείς θέλουμε να τους θέσουμε μία ερώτηση μόνο: Εάν διαταχθούν να βάλλουν με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο εναντίον πολιτών, εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν υπέρμετρη βία που θα αφήσει πίσω της νεκρούς, εάν διαταχθούν να σκοτώσουν, θα το κάνουν; Και πόσο διαφέρει η μέχρι τώρα συμπεριφορά τους, αφού εκτελούν εντολές μίας κυβέρνησης που δολοφονεί μαζικά πολίτες, αλλά και την χώρα...; Αυτή η Αστυνομία με βάση το Σύνταγμα υπάρχει για να προστατεύει την κυβέρνηση ή τους πολίτες;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μην χαλατε τα λογια σας με αυτους.
    Ειναι αμορφωτοι ενστολοι δημοσιοι τραμπουκοι και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.Και θα σκοτωσουν και θα βιασουν και θα καψουν αν τους αφησουν.
    Οπως οι ταγματασφαλιτες και οι κουκουλοφοροι της εποχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]