Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου και Βενιζέλος ως αδελφοί Ντάλτον


Τις σκέψεις χιλιάδων πολιτών έκανε γκράφιτι άγνωστος στο Ρέθυμνο. Απεικόνισε Παπανδρέου, Πάγκαλο, Βενιζέλο και Μέρκελ ως Ντάλτονς. Τι κουβαλάει ο καθένας μετά τη "ληστεία"...

Τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον υπουργό Οικονομικών και έτερο αντιπρόεδρο, Ευάγγελο Βενιζέλο και την Άνγκελα Μέρκελ ζωγράφισε σε τοίχο του Ρεθύμνου άγνωστος καλλιτέχνης.

Στο χιουμοριστικό γκράφιτι, οι προαναφερθέντες απεικονίζονται ως αδελφοί Ντάλτον, οι γκαφατζήδες κακοποιοί και εχθροί του Λούκυ Λουκ, που μόλις έχουν πραγματοποιήσει ληστεία και φεύγουν με τα κλοπιμαία.

Ο Πάγκαλος, ως άλλος Άβερελ, έχει πάρει ένα μεγάλο κομμάτι κρέας, ο πρωθυπουργός έναν σάκο με χρήματα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως αρμόδιος την ταμειακή μηχανή.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ως Τζοε, δεν κουβαλάει τίποτα, αλλά...
την ακολουθεί η υπόλοιπη "συμμορία".

Στον τοίχο πάνω από τους πρωταγωνιστές έχει σβηστεί μέρος συνθήματος, ώστε το "τσακίστε τους" να μοιάζει σαν να αναφέρεται στους "ληστές" του γκράφιτι.

Τη φωτογραφία από το ευρηματικό γκράφιτι ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο χρήστης @Spyros

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποιος είναι ο Λουκυ Λουκ και ποια η Ντολυ. Τον μονο καβάλα στο άλογο έχουμε τον Ζορό!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]