Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με βήματα προς τα εμπρός θα πάρουμε πίσω την πατρίδα


200 μέτρα εμπρός… για να ξαναπάρουμε τη χώρα μας πίσω. Βάζω το φυτίλι, βάλτε τη φωτιά

...Για να ξεκαθαρίσει επιτέλους η ήρα από το στάρι.

Για να μετρηθούμε επιτέλους και να δούμε πόσοι είμαστε Έλληνες και αγαπάμε ετούτο εδώ τον τόπο, δίχως ‘’ναι μεν, αλλά…’’.

Για να δούμε πόσοι δεν μένουν μόνο στις φραστικές αντιδράσεις, αλλά έχουν σκοπό να παλέψουν με όση δύναμη έχουν, με κάθε τρόπο, ενάντια στον Πλανητικό Φασισμό των Παγκοσμιοποιητών και των υπάκουων ακολούθων τους που ενέσκυψαν στην Ελλάδα μας, με τη δική μας ανοχή.

Για να αποδείξουμε ότι δεν θα φύγουμε εμείς μετανάστες, αλλά κάποιοι άλλοι.

Για να αποδείξουμε ότι ξεπεράσαμε γρήγορα το Δόγμα του Σοκ (Παραπομπή 01)

Για να αποδείξουμε ότι φύγαμε πλέον από το πρώτο σάστισμα, ξεπεράσαμε τον μετέπειτα θυμό, υπερβήκαμε την αγανάκτηση (Παραπομπή 02).

Για να αποδείξουμε ότι ενημερωθήκαμε και καταλάβαμε τι σκοπούς έχουν (Παραπομπή 03).

Για να αποδείξουμε και πραγματικά ότι ήρθε πλέον η ώρα της συντεταγμένης δράσης (Παραπομπή 04).

Ο Σεπτέμβρης έφτασε, τα νέα μέτρα επίσης. Η λογική της “Σαλαμοποίησης’’ του λαού, η λογική του ‘’Διαίρει και Βασίλευε’’, το χτύπημα του Κράτους σε μια κοινωνική ομάδα κάθε φορά, ώστε οι υπόλοιπες να μένουν απλά θεατές, νομίζοντας ότι αυτές δεν θα πειραχτούν, μέχρι στιγμής έχει πιάσει τόπο (Παραπομπή 05).

Η μόνη προσπάθεια που έδωσε κάποιες ελπίδες ήταν η ΚΕΡΑΤΕΑ. Εκεί ο κόσμος αυτοοργανώθηκε, αποφάσισε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, έβαλε στόχο και είχε και στρατηγική. Γι’ αυτό και νίκησε. Ήταν όμως μια τοπική νίκη, με στενά τοπικά συμφέροντα και απαιτήσεις. Έδειξε όμως πως όλα γίνονται.

Μετά, ήρθε το κίνημα των Αγανακτισμένων όλης της Ελλάδας. Είχε όμως πολλά μειονεκτήματα από τη γέννησή του, όπως έχω αναφέρει και σε παλιότερες αναρτήσεις μου (Παραπομπή 06).

Καπελώθηκε από την πρώτη στιγμή από διάφορους χώρους, δεν είχε σχέδιο και στρατηγικό στόχο με χρονικό ορίζοντα, αναλώθηκε σε αέναες συζητήσεις. Χρησιμοποιήθηκε ακόμα και από την ίδια την Κυβέρνηση σαν Βαλβίδα Εκτόνωσης της Οργής του Κόσμου. Το ίδιο έκαναν και τα Καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. Όταν λοιπόν θεώρησαν από την Δοσίλογη Κυβέρνηση και τους βοηθούς της, τα Μ.Μ.Ε, ότι τελείωσε ο σκοπός για τον οποίο το άφησαν να υπάρχει το κίνημα, δηλαδή να κερδίσουν χρόνο μέχρι την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, βιώσαμε όλοι τα γεγονότα στις 28-29/06/11.

Παρ’ όλα αυτά, κατά τη γνώμη μου, καλά έκανε ο κόσμος και κατέβηκε μαζικά στις Πλατείες.

Ο λόγος είναι ότι άκουσε, μίλησε, προβληματίστηκε, ενημερώθηκε, αυτοοργανώθηκε και πάνω απ’ όλα απέκτησε εμπειρίες. Αυτές τις εμπειρίες από τις μαζικές διαδηλώσεις, την οπισθοχώρηση και την ανασύνταξη που είδαμε στα γεγονότα της Πλ. Συντάγματος στις 15 & 28-29/06/11, την ηρεμία και αφοβία που κράτησε απέναντι στις πάνοπλες Δυνάμεις Καταστολής, πρέπει πλέον να τις μετουσιώσει σε κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο.

Φτάνω μετά από όλα αυτά στο ‘’δια ταύτα’’ της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Από Σεπτέμβριο λοιπόν, προτείνω το εξής :

200 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ

Όλος ο Ελληνικός Λαός, σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στο πιο μικρό χωριό (και έχει σημασία αυτό που λέω και θα το εξηγήσω αργότερα), θα κάνει κάθε 3 μέρες 200 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ, για κάθε μία απαίτησή του.

Στις 3 αυτές μέρες, θα ενημερώνονται όλοι για τη σημασία και τις λεπτομέρειες της απαίτησης αυτής και θα προσπαθούμε στα επόμενα 200 ΜΕΤΡΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

Δεν έχει σημασία αν θα είναι γέροι ή νέοι, εργαζόμενοι ή άνεργοι, Δημόσιοι ή Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Συνταξιούχοι του Δημοσίου ή Ιδιωτικού Τομέα, Αγρότες ή Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Ταξιτζήδες ή Φορτηγατζήδες, Αστυνομικοί ή Στρατιωτικοί, αρκεί να είναι κάθε 3 μέρες ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, δηλαδή περισσότεροι.

Γι’ αυτό και οι απαιτήσεις πρέπει να είναι πάνω από Κόμματα και Συντεχνίες, πάνω από Επαγγελματικές Ομάδες, πάνω από Κατηγορίες Εργαζομένων. Οι απαιτήσεις θα πρέπει να είναι μόνο για το καλό και να αφορά το μέλλον ολόκληρης της Ελλάδας.

Όσες ομάδες πολιτών έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο 1 ½ χρόνο αντιδρώντας στη βάρβαρη επέλαση της Οικονομικής Ολιγαρχίας των Αγορών, όσοι Bloggers & Youtubers έχουν γράψει και έχουν αναπαράγει άρθρα ενάντια στην βάρβαρη επέλαση κατά του Ελληνικού Λαού, όσα “Ανεξάρτητα” Μ.Μ.Ε & Δημοσιογράφοι έχουν απομείνει (αν έχει απομείνει κανένα/ας), όσοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου πιστεύουν ότι εξελέγησαν για να υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό και μόνο αυτόν (αν έχει απομείνει κανένας), όσοι Συνδικαλιστές και Σωματεία πιστεύουν ότι υπερέχει το καλό και το μέλλον του Έθνους μας από τα μικρά συντεχνιακά συμφέροντα, πρέπει να ενωθούμε σε μια φωνή, σε μια γροθιά, που θα δώσουμε όλοι μαζί και θα κόψει την ανάσα στο σώμα των δοσίλογων.

Ξεκινάω λοιπόν με τα ακόλουθα :

200 Μέτρα Εμπρός,

Για την Άμεση Δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους από Συστάσεως του Ελληνικού Κράτους έως και σήμερα. Ποια Δάνεια πήραμε, πότε τα πήραμε, από ποιους τα πήραμε, με ποιους όρους τα πήραμε, αν ήταν Νόμιμοι ή όχι οι Όροι βάσει των Νόμων και του Συντάγματος της κάθε περιόδου καθώς και του Διεθνούς Δικαίου, πόσα έχουμε πληρώσει για το κάθε Δάνειο σε Κεφάλαιο και Τόκους μέχρι σήμερα. Η Επιτροπή δεν θα πρέπει να έχει σχέση με κανένα Κόμμα και να έχει βγάλει αποτελέσματα σε 1 έως 1 ½ χρόνο το πολύ (Παραπομπή 07).

200 Μέτρα Εμπρός,

Για την Άμεση Ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ και έναρξη Έρευνας και Εξόρυξης οποιουδήποτε Ορυκτού Πλούτου πιθανώς υπάρχει, παρέχοντας τα δικαιώματα όπου εμείς θέλουμε (Παραπομπή 08).

200 Μέτρα Εμπρός,

Για τους Λαθρομετανάστες. Κανένας νόμος που έχει ψηφιστεί δεν ισχύει, παρά μόνο για όσους έχουν εισέλθει νόμιμα στη χώρα μας και είχαν ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες εισόδου, πριν εισέλθουν στην Ελληνική Επικράτεια. (Παραπομπή 09).

200 Μέτρα Εμπρός,

Για το θέμα της Ελληνικής Δημόσιας Περιουσίας. Δεν πωλείται, γιατί δεν είναι δική τους, ούτε των Βουλευτών, ούτε των Δανειστών. Ούτε δική μας είναι, εμείς απλά τη διαχειριζόμαστε για τις επόμενες γενιές Ελλήνων που θα έρθουν. Να είναι σίγουροι ότι θα έρθουν, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια για το αντίθετο (Παραπομπή 10).

200 Μέτρα Εμπρός,

Για την απαίτηση άμεσης καταβολής των Πολεμικών Αποζημιώσεων και του Αναγκαστικού Δανείου της Γερμανικής Κατοχής, με τους αναλογούντες τόκους, από την Γερμανική Κυβέρνηση (Παραπομπή 11).

200 Μέτρα Εμπρός,

Για τα Οικονομικά Σκάνδαλα των τελευταίων 35 Ετών τουλάχιστον. Δεν παραγράφεται τίποτε, δεν διαγράφεται τίποτε. Όλα να ελεγχθούν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, για όλους όσους διετέλεσαν Βουλευτές – Υπουργοί – Υφυπουργοί – Διευθυντές ή Διευθύνοντες Σύμβουλοι σε ΔΕΚΟ, Οργανισμούς ή Εταιρείες του Δημοσίου, Ασφαλιστικά Ταμεία.

Θυμηθείτε μόνο μερικά από αυτά και μόνο για τα τελευταία 20 χρόνια :

- Σκάνδαλο του Γιουγκοσλαβικού Καλαμποκιού,

- Σκάνδαλο Κοσκωτά,

- Σκάνδαλο του ‘’Κωλόσπιτου’’ στην Εκάλη,

- Σκάνδαλο ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ,

- Χρηματισμός Μητσοτάκη κατά δήλωση Αλαφούζου,

- Υπερκοστολογήσεις Εξοπλιστικών Προγραμμάτων Ενόπλων Δυνάμεων,

- Υποβρύχια Type 214,

- Υπερκοστολογήσεις Κατασκευής Δημοσίων Έργων,

- Υπερκοστολογήσεις Προμηθειών Φαρμάκων & Αναλωσίμων στα Νοσοκομεία,

- Χρηματιστήριο,

- Τσουκάτος και 1.000.000 Μάρκα από την Siemens,

- Ομόλογο – Swap από Goldman Sachs από Σημίτη για την είσοδό μας στο Ευρώ το 2001,

- Υπέρβαση Κόστους Ολυμπιακών Αγώνων,

- C4I,

- Δομημένα Ομόλογα Ασφαλιστικών Ταμείων,

- Ο.Τ.Ε – Γερμανός,

- Υπογραφή Μνημονίου & Μεσοπρόθεσμου,

- CDS Ελληνικών Ομολόγων,

και πολλά άλλα που αν τα αναφέραμε στη λίστα, θα βαριόσασταν να διαβάζετε

(Παραπομπή 12)

Με την ίδια ευκολία που όλες οι Κυβερνήσεις μας, κάθε χρόνο, τα φορολογικά νομοσχέδια που καταθέτουν και με το οποίο φορολογούμαστε, αφορούν αναδρομικά το προηγούμενο έτος και όχι το επόμενο.

Με την ίδια ευκολία που το Κράτος, κάθε φορά, ζητά από τον Ιδιωτικό Τομέα να κλείσει χρήσεις προηγουμένων ετών, αναδρομικά, με την αυτοπεραίωση, περαίωση, συνάφεια κτλ.

Με την ίδια ευκολία που το Κράτος, κάθε φορά, ζητά, από τους Ιδιώτες – Επαγγελματίες – Επιχειρηματίες, να κρατούν τα Βιβλία και Στοιχεία της Επιχείρησης για 10 Χρόνια και μάλιστα πολλές φορές παρατείνει και αυτά τα 10 χρόνια, ώστε να μπορεί να τους ελέγξει (απειλήσει) αναδρομικά.

Με την ίδια ευκολία που η κάθε Κυβέρνηση, βγάζει Νόμους με Αναδρομική Ισχύ, όπως η Κατάργηση της Επετηρίδας των Εκπαιδευτικών και η υποχρέωσή τους να ξαναδώσουν εξετάσεις μέσω Α.Σ.Ε.Π.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.

200 Μέτρα Εμπρός,

Για άμεση κατάργηση Ασυλίας Βουλευτών, κατάργηση του Νόμου περί (μη) ευθύνης Υπουργών και Ανεξάρτητο Λογιστικό Έλεγχο των Κομμάτων για τα τελευταία 35 Έτη. Οι λόγοι προφανείς, δεν χρειάζονται εξηγήσεις και παραπομπές.

200 Μέτρα Εμπρός

Εναντίον της εφαρμογής του μέτρου της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη. Δεν είμαστε ‘’εμπόρευμα’’ κανενός για να μας μαρκάρουν, ούτε ένας απλός αριθμός σε κάποια βάση δεδομένων. Είμαστε άνθρωποι, τέλος. (Παραπομπή 13)

200 Μέτρα Εμπρός,

Για άμεσο Δημοψήφισμα δεσμευτικού (και όχι συμβουλευτικού) χαρακτήρα για την Κυβέρνηση, όσον αφορά το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο. Δεν πάρθηκε ποτέ η έγκριση του Ελληνικού Λαού, από την παρούσα Κυβέρνηση, στις Εκλογές του 2009, για την υπογραφή αυτών των Διεθνών Συνθηκών Υποτέλειας και μακροχρόνιας υποδούλωσης σε Ξένες Δυνάμεις, ούτε ξεπουλήματος του Δημόσιου Πλούτου της Χώρας μας (Παραπομπή 14)

200 Μέτρα Εμπρός,

Για να ξεκινήσει επιτέλους η Δικαιοσύνη και οι Λειτουργοί της, να δουλεύουν ανεξάρτητα από το Πολιτικό Σύστημα και όχι σαν Εξαπτέρυγά του και Νομιμοποιητές των παρανομιών του. Για να δούμε έστω και έναν Έλληνα ‘’Di Pietro’’ Δικαστικό Λειτουργό.

Δεν γίνεται να απειλείται ο κόσμος ότι θα πάει φυλακή για χρέη 5.000 € προς το Δημόσιο και ο Τσουκάτος να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, ενώ έχει δηλώσει ότι έγινε αποδέκτης 1.000.000 Γερμανικών Μάρκων από τη SIEMENS (‘’Μαύρο’’ χρήμα προς το Πολιτικό Σύστημα).

Δεν γίνεται ο κ. Παπακωνσταντίνου ως Υπουργός Οικονομικών και μη όντας Βουλευτής, ώστε να υπάρχει η δικαιολογία της Βουλευτικής Ασυλίας, να υπογράφει μόνος του τη θανατική καταδίκη ενός ολόκληρου λαού και να μην βρίσκεται ένας δικαστικός λειτουργός να κινήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον του.

Δεν γίνεται να έχουμε στην Ελλάδα 2-3.000.000 Λαθρομετανάστες και να μην έχει ξεκινήσει μια Δικαστική Έρευνα για το ποιοί κερδίζουν από τη διακίνησή τους στην Ελλάδα, ποιοι παρανομούν συστηματικά παραβαίνοντας τους Νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους παρέχοντάς τους Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και χρεώνοντας τους Έλληνες πολίτες με αμύθητα ποσά κάθε χρόνο.

Δεν γίνεται να μην έχει κινηθεί ακόμα Δικαστική Έρευνα για το θέμα των CDS των Ελληνικών Ομολόγων από το 2009 έως και σήμερα.

Δεν γίνεται…

Δεν γίνεται…

Δεν γίνεται να μην έχουμε Δικαιοσύνη και Δικαστές.

Αυτά θεωρώ ότι θα μπορούσαν να είναι μερικά καίρια αιτήματα, κοινώς αποδεκτά από όλο τον Ελληνικό Λαό, χωρίς να μειώνω τη σημασία κάποιων άλλων, επίσης ιδιαιτέρως σημαντικών.

Όποιοι λοιπόν πολίτες συμφωνήσουμε, καθώς και όποιοι Πολιτικοί και Κόμματα συμφωνήσουν στην κίνηση αυτή, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ. Συμφωνούμε σε όλα ή απλά δεν συμφωνούμε με την κίνηση αυτή.

Σκοπός όπως καταλαβαίνετε, είναι να μην υπάρξουν διαφωνίες και διασπάσεις του συμπαγούς τοίχου που πρέπει να δημιουργηθεί.

Προς τα πού θα κινηθούμε “200 Μέτρα Εμπρός” κάθε τρεις μέρες;

Στόχος θα είναι, να γίνει τουλάχιστον ένα Κρατικό Κτίριο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, και από μια Βουλή στο Σύνταγμα. Το Γραφείο του Δημοτικού Διαμερίσματος σε ένα Χωριό, το Δημαρχείο σε μία Πόλη ή σε ένα Δήμο μιας Μητρόπολης (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα κτλ.), το κτίριο της Περιφερειακής Διοίκησης στην πόλη που έχει την έδρα της. Στις μεγάλες πόλεις, όπως Αθήνα –Θεσσαλονίκη, τα Δημόσια Κτίρια είναι πολλά και στόχος θα είναι όλα. Ποιό και με ποια σειρά μπορεί να αποφασιστεί.

Ποιος ο σκοπός αυτής της κίνησης;

Πρώτον, να σηκώσουμε σε κάθε κτίριο, εντελώς ειρηνικά και χωρίς καμία ζημιά ή βία, μια Ελληνική Σημαία που πάνω της να γράφει όμως ‘’200 ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ’’, απόδειξη ότι τη σηκώσαμε οι πολίτες της Ελλάδος που απαιτούμε τα όσα σημεία αναφέρθηκαν παραπάνω και δεν κάνουμε πίσω ούτε σε ένα από αυτά.

Δεύτερον, να επικοινωνήσουμε τα αιτήματα αυτά σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με όποιον τρόπο μπορούμε.

Τρίτον, να δείξουμε έστω και μία φορά, ότι ο Ελληνικός Λαός είναι απολύτως ενωμένος σαν μια γροθιά και αποφασισμένος και απαιτούμε Απόλυτη Κάθαρση και Αλλαγή του Πολιτικού Σκηνικού – Ισονομία – Αποτίναξη της Υποτέλειας που πάνε να μας επιβάλλουν σε κάθε επίπεδο (Προσωπικό, Εθνικό). Το ιδανικό θα ήταν να σηκωθεί από μια τέτοια Σημαία σε κάθε κτίριο και σπίτι ή πολυκατοικία, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, περίτρανη απόδειξη ότι συμφωνούμε όλοι οι Έλληνες.

Τέταρτον και σπουδαιότερο, να κάνουμε όλη την Ελλάδα Πλατεία Συντάγματος, διασπώντας έτσι τις Δυνάμεις Καταστολής, που είναι σίγουρο ότι θα στείλουν οι Εντολοδόχοι της Νέας Τάξης στην Ελλάδα, σε πολλά σημεία και μειώνοντας την ισχύ κρούσης τους. Αλλάζοντας δε την προτεραιότητα των “στόχων”, μπορούμε να τους διασπάσουμε ακόμα περισσότερο και στην ουσία να τους αποδιοργανώσουμε, αποσυντονίσουμε και εντέλει να τους καταστήσουμε αναποτελεσματικούς και άχρηστους για το φαύλο Πολιτικό Σύστημα. Μην ξεχνάτε, είναι 50 – 70.000 και είμαστε 11.000.000.

Έστω ότι τα καταφέραμε αυτά, μετά τί;

Μετά θεωρώ ότι το νερό θα κυλήσει μόνο του στο αυλάκι, γιατί αν γίνουν αποδεκτά και εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω αιτήματα, η Ελλάδα μας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Μην θεωρήσετε άλλωστε ότι θα είναι εύκολο…

Καλή δύναμη σε όλους τους πραγματικούς Έλληνες, που αγαπούν και πονάνε αυτόν τον τόπο, τόσο όσο και οι πρόγονοί μας που αγωνίστηκαν για να μας τον παραδώσουν ελεύθερο.

Αν φτάσατε ως εδώ, σημαίνει ότι είχε ενδιαφέρον το άρθρο και η πρόταση και περιμένω τα σχόλιά σας.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]