Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε τροχιά αποχώρησης ο Γιώργος Παπανδρέου;


  • Ζούμε σε παράξενες εποχές, στις οποίες οι λαγοί γίνονται ταγοί και οι ταγοί τρέχουν σαν... λαγοί...
Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα ζητήσει απόψε από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά συγκυβέρνηση. Η εισήγηση έχει γίνει από υψηλόβαθμα υπουργικά στελέχη του επιτελείου του από το περασμένο Σάββατο κιόλας, σε μια μυστική σύσκεψη στο γραφείο του στη Βουλή.

«Αν ο Σαμαράς δεχθεί, θα ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας. Αν αρνηθεί θα εκτεθεί στα μάτια της κοινωνίας», λένε οι υποστηρικτές της άποψης αυτής. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Την ίδια ώρα όμως, η Ν.Δ. διακινεί πληροφορίες ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αρνηθεί ζητώντας εκλογές, έχοντας τον αέρα του δημοσκοπικού προβαδίσματος.

Ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου -με δεδομένο το προηγούμενο του Ιουνίου, όταν είχε κάνει αντίστοιχη, τηλεφωνική πρόταση στον κ. Σαμαρά- δεν μπορεί να θέσει για δεύτερη φορά το θέμα χωρίς να είναι προετοιμασμένος για τη συνέχεια και την άρνηση του προέδρου της Ν.Δ.

Αν, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου επιλέξει να κάνει όντως πρόταση συγκυβέρνησης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία.

Ο κ. Παπανδρέου, υπό την ασφυκτική πίεση της κοινωνικής αναταραχής, του χρέους, των υπουργών και των εκδοτών πρέπει να λάβει μια πολύ συγκεκριμένη απόφαση: Μένει ή φεύγει.

Αν αποφάσισε να μείνει θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αναταραχή που θα προκύψει από το «κούρεμα», τη ζοφερή προοπτική απώλειας κάθε είδους εθνικής κυριαρχίας με τοποθέτηση επιτρόπων (ουσιαστικά υπουργών της Ανγκελα Μέρκελ που θα αναλάβουν την συλλογή φόρων, την πώληση δημόσιας περιουσίας κ.λπ.) και την όποια κοινωνική έκρηξη.

Αν προτείνει απόψε στον Σαμαρά συγκυβέρνηση, σημαίνει ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της αποχώρησης του από την πρωθυπουργία.

Πρακτικά το αυτό δεύτερο σενάριο έχει πολλές παραλλαγές:

Να προτείνει την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Πέμπτη από 180 βουλευτές, να πάει σε δημοψήφισμα, να πάει σε συγκυβέρνηση.

Σε όλα τα σενάρια, κοινός παρανομαστής είναι ότι ο κ. Παπανδρέου αποχωρεί από την πρωθυπουργία.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να πάνε μαζί στις Βρυξέλλες ενδεχομένως και με το πρόσωπο στο οποίο θα συμφωνήσουν ως εντολοδόχο πρωθυπουργό. Αν τελεσφορήσει το σενάριο συγκυβέρνησης το πιθανότερο είναι ο πρωθυπουργός να παραδώσει τη σκυτάλη μετά τη Σύνοδο Κορυφής, την ερχόμενη εβδομάδα.

Χθες κατά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια -διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα- αναλύθηκαν όλα τα ενδεχόμενα, μελετήθηκαν συνταγματικές παράμετροι ενώ έγινε αναφορά και στα πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν.

Ο κ. Παπούλιας φέρεται να συμβούλευσε τον κ. Παπανδρέου να αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία να συναντήσει τον κ. Σαμαρά.

Από iefimerida
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Σαν μελος πλεον και του Πολιτικου Συμβουλιου,αλλα και στα πλαισια της Αμεσης Δημοκρατιας Ενημερωνω τα εξης
    by Πατριωτικό Μέτωπο on Monday, October 17, 2011 at 6:49pm
    Η πορεια μου σας εχει καταδιξει οτι πασχιζω για την Αμεση Δημοκρατια οπως ακριβως εκφραστηκε στις Πλατειες της Ελλαδας μας απο τον λαο μας.Εχω αναφερει επανειλημενως οτι οταν βγαλλουμε απο το μυαλο μας τις ιδεοληψιες που μας θετουν ορια στην σκεψη μας τοτε αποκτουμε την ελευθερια μας.Τα ορια αυτα ειναι που μας χωριζουν και χανουμε τωρα την πατριδα μας τα σπιτια μας την ευτυχια και την ηρεμια μας,οπως και το μελλον μας.
    Ξεκινωντας απο το Αξιωμα περι Αμεσης Δημοκρατιας ενοουμε οτι εγω και εσεις ολοι η καθε μια και καθενας σας αναλαμβανετε την διακυβερνηση της χωρας ψηφιζοντας και καταργοντας νομους ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και επειδη οι περισσοτεροι ειστε εργαζομενοι θα ψηφιζετε νομους που θα ειναι συμφωνοι με τις αναγκες σας,αφου στην πλειοψηφια ειστε εργαζομενοι,αλλα παντοτε συμφωνα με το συμφερον της Πατριδας που εσεις θα το καθοριζετε.
    Αυτα που σας αναφερω υλοποιουντε στο Νεο Συνταγμα Αμεσης Δημοκρατιας,που συνταξαμε εμεις οι Ελληνες Πατριωτες του κομματος Πλατειας,κατα τα προτυπα του Πατριωτικου Κηνιματος Αργεντινης,το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
    Στην πραγματικοτητα ειναι το Συνταγμα του Καπποδηστρια το Συνταγμα του 1911 και οτι προσφατα αποφασισε ο λαος μας στις Πλατειες
    Αρα τι λεμε; κομμα μας ειναι η Ελλαδα,και καταληγω με την ερωτηση,ο Κολοκοτρωνης και ο Καραισκακης ηταν δεξιοι αριστεροι αντιεξουσιαστες κομμουνηστες Συριζαιοι η χρυσαυγητες; η απαντηση ,την γνωριζετε,τιποτα απο ολα αυτα που μας θετουν εγγεφαλικα ορια σκεψης,απλα Ελληνες Πατριωτες Δημοκρατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα πλαισια λοιπον της Αμεσης Δημοκρατιας,και στην συν υπευθηνοτητα πλεον ολων μας για την τυχη της Πατριδας μας,καθως και στην Αρχη-Αξιωμα που εχουμε εμεις τα αδελφια σας στο Πατριωτικο Μετωπο ,οτι δηλαδη βασιζομαστε στην Πρωτοβουλια και στην Αυτοοργανωση των μελων μας,οφειλω να μοιραστω μαζι σας και επαναλαμβανω να σας καταστισω γνωστες αυτων που μας ετοιμαζουν .
    Επισης σας αναφερω οτι παρουσιαζουμε το φαινομενο να μην ειμαστε προληπτικοι δηλαδη δεν προλαμβανουμε,παρα περιμενουμε το προβλημα να εμφανιστει μπροστα μας.
    Σε γενικες γραμμες η μαυρη περιγραφη της ζωης του καθενος απο εμας ειναι
    (( Πατερας και μανα ,που σερνουν τα παιδια τους σε ενα βαν,ψαχνωντας στην πολιπολιτισμικη Ευρωπη για 20 ευρω μεροκαματο,και αν το βρει,εχοντας χασει την πατριδα τους με νομους Νεοταξητων))
    Εχουμε αναφερει οτι το 80% του λαου μας δεν τους θελει,κανεναν τους,και ακολουθει με συνεπεια κοινωνικης μηχανικης το μοντελλο συμπεριφορας εκατομμυριων πατριωτων που βγηκαν στους δρομους φωναζοντας,¨¨να φυγουν ολοι"" στις χωρες του Νοτιο Αμερικανικου Κωνου και εδωσαν την λυση στις πατριδες τους αυτοι οι ιδιοι.
    Αυτα τα περι καναπε φραπε,περα βρεχει ,μακρια απο εμενα κα ας ....,εγω θα βγαλλω το φιδι απο την τρυπα,προβατα ειναι προσβλητικα για την αξιοπρεπεια εκατομμυριων Ελληνιδων και Ελληνων που πασχιζουν για τα παιδια τους,που δεν τους σεβοντε οι Νεοταξητες αλλα δεν παυει να εχουν βαρυ χερι και που τωρα δειχνουν τις διαθεσεις τους.
    Αυτα για το 80% του λαου μας ,και τωρα ας ασχοληθω και λιγο με καποιους που ειναι τοσο αλλοτριωμενοι,τοσο εξαχρειομενοι ,αλλα και αδιαφοροι,που για να συνερθουν,πρεπει να δοκιμασουν την στρατιωτικη μποτα της Γιουρογκεντφορ και της Femmma με τα ενα εκατομμυρια τριθεσια φερετρα μεχρι στιγμης,ξερετε που.
    Επισης θελω να σας επιστησω την προσοχη οτι οποιοι προβαλλοντε συστηματικα σαν αντιΝεοταξητες απο τα Καθεστωτικα Μεσα Ενημερωσης,παιζουν καποιο ρολο.
    Παραδειγμα οταν ξεσηκωθηκε ο Αιγυπτιακος λαος ο στρατος εκανε στην ακρη,εγινε το ""ντου απο παντου""και ανελαβε ο Ελ Μπαραντευ που ειναι Νεοταξητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπερασμα,μια τρυπα στο νερο.
    Τελειωνοντας για να μην γινομαι κουραστικος,το χρεος επαχθες επιστροφη στην δραχμη κρατικοποιηση τραπεζων σβησιμο των χρεων ,καρτες πλειστηριασμους των σπιτιων μας,και εκμεταλλευση των πετρελαιων υπερ ημων ειναι αυτονοητο οτι περιλαμβανοντε στο προγραμμα που καναμε στις πλατειες με ολους εμας.
    Τωρα ας παμε στα τρεχοντα θεματα.Πριν απο μερικες ημερες σε συνγκεντρωση Ελληνων Πολιτων στην πολη του Ηρακλειου με θεμα την οργανωση μας στις γειτονειες για θεματα στηριξης των φτωχων μας και ενδειξης οργανωμενης αλληλεγγυης ,σε μια αποστροφη της ομιλιας μου ανεφερα μετ επιτασεως εκκλυση να προστατευθουν οι μεταναστες απο χτυπηματα,οχι μονο για ανθρωπιστικους λογους,αλλα και για τον κυνδινο ελευσης του Ευρωστρατου,οπου θα καταλαβει την πατριδα δημιουργοντας πρασινες ζωνες με συνεπεια να χασουμε την χωρα μεσα απο τα χερια μας!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΣ
    Ο Ευρωστρατος ηρθε!! Τωρα πλεον εχουμε και Στρατιωτικη Κατοχη.
    Τα σχεδια των Νειταξητων επρεπε να φανερωθουν αναγκαστικα και ειναι μπροστα σας
    Θελω να αναρωτηθειτε που χρειαζεται αυτη η στρατιωτικη δυναμη την στιγμη που οπως φαινεται τα -MAT τα καταφερνουν μια χαρα μεχρι στιγμης.
    Επισης θελλω να σκεφτητε γιατι δεν πληρωνουν τους αστυνομικους,δινουν την εντυπωση οτι δεν τους εχουν αναγκη,σε θεματα καταστολης antiriot
    Αρα περιμενουν καποιο μεγαλλο ξεσηκωμο για καποια σοβαροτατη αιτια που θα δημιουργησουν οι Νεοταξητες.οπου η δυναμη των SSS-mat δεν θα επαρκη αλλα ουτε και η Ελληνικη Μεραρχια του Κιλκις antiriot θα δεχτει να χτυπησει τον λαο μας
    θα το πω απλα .Στην διασκεψη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που εγινε χθες παριστατο και η εφημεριδα της ΡΩΣΙΑΣ η ΠΡΑΒΔΑ.
    ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΒΔΑ τι λογο εχει να παρευρισκεται στην συνγγκεντρωση ενος Ελληνικου κομματος του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ; Δεν ειμαστε καν στην βουλη,ασχετα αν εχουμε εκατονταδες χιλιαδες μελη και 120 πυρηνες στην Επικρατεια
    Ποιος ειναι ο λογος που κατεβηκε ο Ρωσικος Στολος στο Αιγαιο μας;
    Εχοντας σαν παραδοχη οτι οι Ελληνες Πατριωτες ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θα επικρατησουν οποτε πηγαινει χαραμι ολο το σχεδιο των Νεοταξητων περι παγκσμιου Φασισμου σημαινει οτι πρεπει να αποτρεψουν το ενδεχομενο των εκλογων.Βεβαια τιθεται και το αλλο σεναριο Τα cds ασφαλιστρα κυνδηνου ειναι αδιευκρινηστα ποσα ,οπου σε ενδεχομενο πιστωτικου γεγονοτος (κουρεμα χρεους ) αρα χρεωκοποιας ,πρεπει να πληρωθουν απο τους τραπεζητες,οποτε καταρεουν ,ακουγεται οτι ειναι ενα τρις Ευρω ,αλλα για να αποτραπει η καταρευση των Νεοταξητων Τραπεζικων και ταυτοχρονα να μην πληρωσουν τα CDS αυτο γινεται μονο με πλαστο προσυνενοημενο θερμο επισοδειο με συνεπεια την κυρηξη πολεμου στην Τουρκια
    Ταυτοχρονα δινουν την ΑΟΖ η μοιραζουν εις βαρος μας τα πετρελαια στους Τουρκους χανουμε καποιο μεγαλλο νησι μερικες βραχονησιδες και το Καστελοριζο,ο λαος δεν θα αντεξει τετοια προδοσια η μεραρχια του Κιλκις δεν ανεχεται να χτυπησει Ελληνες,και αναλαμβανει η ΕUROGENTFOR
    Aυτοι που απαρτηζουν τον Ευρωστρατο ειναι μισθοφοροι που εχουν ερθει εδω πριν απο καιρο ,ξερουν τις συνηθειες μας,την Ελληνικη γλωσσα διοτι καθοντε δυο χρονια πριν στην χωρα οπου θα επιχειρησουν.
    Ενα τελευταιο που θελω να σας πω ειναι οτι δεν ισχυει αυτην την στιγμη το Ελληνικο Συνταγμα,ισχυει το Ευρωσυνταγμα δηλαδη παραδοθηκε Λαικη Κυριαρχια στους Νεοταξητες της Ευρωπης.
    Ο Ρωσικος Στολος ειναι στο Αιγαιο μας,το Πατριωτικο Μετωπο ειναι διπλα στον λαο μας.
    Πυρηνας Ηρακλειου του Πατριωτικου Μετωπου www pamet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙ «ΑΜΦΟΤΕΡΟΠΡΟΣΩΠΩΝ»
    από τον ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2011 στις 5:59 μ.μ.

    ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΩΝ



    Ὁ Ἅγιος Θεόδωρος ὁ Στουδίτης ἀντιμετωπίζοντας τούς "ἐξ ἠμισείας ὀρθοδόξους" τῆς ἐποχῆς του, δηλαδή ἐκείνους οἱ ὁποῖοι ναί μέν ἔκαμναν καλήν Ὀμολογίαν, ἀλλά συνετάσσοντο καί μέ τούς Ὀρθοδόξους καί μέ τούς αἱρετικούς, διά τόν λόγον ὅτι δέν ἤθελαν νά χάσουν τήν φροντίδα καί τήν ἐπιμέλεια τῶν μοναστηριῶν των, τούς ἐχαρακτήριζεν ὡς "ἀμφοτεροπροσώπους", ἤτοι διπροσώπους. «Ἐγώ», λέγει, συγκεκριμένα, «δέν δύναμαι νά ἐπαινέσω αὐτούς, οἱ ὁποῖοι ἔκαναν μέν τήν ὁμολογία, χωρίς ὅμως νά χάσουν καί τήν φροντίδα καί ἐπιμέλεια τῶν μοναστηριῶν των. Κατ’ αὐτόν τόν τρόπο λοιπόν παρουσιάζονται ὡς διπρόσωποι, δηλαδή νά συντάσσωνται καί μέ ἐμᾶς καί μέ τούς εἰκονομάχους. Μαζί μας παρουσιάζονται ὡς πρός τήν ὁμολογία καί μέ τούς εἰκονομάχους ὡς πρός τήν κατοχή τῶν μοναστηριῶν των… Αὐτό δέ, ὅπως φαίνεται, εἶναι παγίδα τοῦ διαβόλου, ὁ ὁποῖος θέλει νά ἐξευτελίση τήν ὁμολογία, νά ὑποτιμήση τόν διωγμό καί νά μολύνη διά τῆς κοινωνίας μέ τήν αἵρεσι ἅπαντας». («Ἐγώ δέ οὐδέ ἐκείνους ἐπαινεῖν ἔχω, οἵ τήν μέν ὁμολογίαν διεσώσαντο, τῶν δέ οἰκείων μοναστηρίων φροντίζειν οὐκ ἀπέσχοντο, καί εἰσί πως ἀμφοτεροπρόσωποι, καί μεθ' ἡμῶν καί μετά τῶν ἑτεροδόξων», Ἁγ. Θεόδ. Στουδίτου, Μικρά Κατήχησις 92). Ερωτῶ, δέν ειναι παρόμοιο αὐτό πού ἐγένετο τότε, μέ αὐτό πού γίνεται σήμερα; Τό ἴδιο πράγμα δέν κάνουν σήμερα οἱ νεοημερολογίτες καί οἱ «παλαιοημερολογίτες» ἀντιοικουμενιστικές; 'Από τήν μία κάμνουν Ὁμολογία κατά τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί ἀπό τήν ἄλλη φοβοῦνται νά μή χάσουν τίς θέσεις των, τόν μισθό των, τά μοναστήριά των, τήν ἀναγνώρισί των ἀπό τό Κράτος, ἤ φοβοῦνται νά μή διωχθοῦν ἀπό τούς σημερινούς ἀντιχρίστους. Καί γι αὐτό τόν λόγο δέν μποροῦν νά σκεφθοῦν σέ καμμιά περίπτωση, ἤ μᾶλλον καί καταδικάζουν κάθε ἐνδεχόμενο ἐπιστροφῆς ἐκείνων πού ἀνησυχοῦν καί ἀναζητοῦν τήν γνησίαν Ὀμολογίαν, εἰς τήν ἀκαινοτόμητον καί πρεσβυγενῆ γνησίαν Ὀρθόδοξον τοῦ Χριστοῦ Ἐκκλησίαν, τήν Μητέρα τῶν αληθῶς Ὀρθοδόξων, ἐκ τῆς Ὁποίας ἀπεσχίσθησαν διά τοῦ Νεοημερολογιτισμοῦ - Οἰκουμενισμοῦ ἀπό τό 1920 – 1924, καί τῆς Ὁποίας τά γνήσια τέκνα οἱ ἴδιοι μωρανθέντες χαρακτηρίζουν καί ὡς σχισματικούς, καί ὡς αἱρετικούς, ἀκόμη καί ὡς "χρονολάτρας" καί "ειδωλολάτρας". Προσωπικά ἐκφράζω τήν διάπυρον εὐχήν νά μήν ἀργήσει ἐκείνη ἡ ἡμέρα, πού ὁ Ἑλληνικός λαός θά καταλάβη σέ τί κυκεῶνα αἱρέσεων τόν ἔρριψαν ἀπό τό 1920 - 1924 καί μέχρι σήμερα, ἤτοι πόσω τόν ἀπεμάκρυναν ἀπό τήν ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, νά συνειδητοποιήση πού ἔφθασε καί γιατρί ἔφθασε μέχρι τήν σημερινή ὁλοκληρωτική κρίση, καί νά πάρη τόν δρόμο τῆς ἐπιστροφῆς εἰς τόν πατρικόν οἶκον ... . Τό εὐχόμεθα καί ἀγωνιῶμεν δι’ αυτό καί τό θεωροῦμε πρώτιστο καθῆκόν μας καί ὑποχρέωσίν μας νά ἀγωνιζώμεθα ὑπέρ τῆς Ὀρθοδοξίας καί διά τήν ἐπιστροφήν ὅλων εἰς Αὐτήν, διότι «εἶναι βεβαιωμένον πώς ὅταν χάνουμε τήν Ὀρθοδοξία (βλέπετε τήν πρό τῆς ἀλώσεως τῆς Κων/λεως ἐποχήν) χάνουμε καί τήν ἐλευθερία". (‘Επίσκοπος Κήρυκος, Μητροπολίτης Μεσογαίας καί Λαυρεωτικῆς τῆς ‘Ακαινοτομήτου Γνησίας Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΡΟΥΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ Η' ΜΑΛΛΟΝ ΡΑΟΥΣ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ,ΤΟ ΤΩΡΑ! ΛΕΓΑΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΛΑΚΑΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ? Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΤΗΛ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ.ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]