Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και κλάμα ο Κάρολος Παπούλιας...

  • Δάκρυσε ο Πρόεδρος των 1.000 ευρώ ημερησίως, ενώ άλλοι Έλληνες ζούνε με 3οο ευρώ μηνιαίως και κάποιοι άλλοι δακρύζουν κοιτώντας τα παιδιά τους στα οποία δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα πιάτι φαγητό...
  • Μην δακρύζεις Πρόεδρε. Άρχισε η πληρωμή του γραμματίου δόξας που ζήτησες...
Είδα τον πρόεδρο της δημοκρατίας του Ελλαδιστάν να κλαψουρίζει, γιατί ο λαός αντέδρασε -λέει- και τον γιουχάϊσε.

Πρόεδρα, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά ..λίγα σου έσουραν.

Προδότη σε είπανε; Χμμμ...!!

Πιστεύεις ότι δεν είσαι;

Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι διαφυλάττεις το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους;

Είσαι σίγουρος ότι δεν πάτησες τον όρκο σου όπως ο ΓΑΠ και τα συν-αυτώ γοριλάκια;

Μήπως κάνεις πλάτες σε κάποιους και δεν το λές; Γιατί, δεν σε κόβω για κουτό, ώστε να πιστέψω πως δεν το κατάλαβες. Εδώ το κατάλαβα εγώ ο μ@λ@κ@ς που έχω μαύρα μεσάνυχτα απο την πολιτική, και δεν το κατάλαβες εσυ; Δεν με πείθεις.

Δεν μπορεί να αμοίβεσαι εσυ με 350.000 Ευρώ το χρόνο, και κάποιοι συνομήλικοί σου να παίρνουν 350 σύνταξη, που τους την πετσοκόβουν απο πάνω, κι εσυ να μην παίρνεις θέση, να μη βγάζεις άχνα.

"Πολέμησα για την Ελλάδα" είπες.

Αλήθεια, πού πολέμησες Κάρολε; Ιδέα δεν έχω, αν θες μου λές, έτσι για την ιστορία.

Γιατί, επί δικτατορίας, εσυ ήσουν στη Γερμανία, κάνοντας εκπομπές στην ελληνική εκπομπή της Deutsche Welle.

Κι εγώ Κάρολε πολεμάω για την Ελλάδα αν το πάρουμε έτσι, βολεμένος εδω στον Καναδά, και γράφοντας παπαριές για τους κατακτητές του Δ.Ν.Τ. μέσα στο ιστολόγιό μου, εκ του ασφαλούς, όπως εσυ έκανες κάποτε απο την Κολωνία.

Μήπως πρέπει να σκεφτώ σοβαρά να γίνω πρόεδρας της δημοκρατίας; Αφού ίδιο πόλεμο κάναμε, τι παραπάνω έκανες εσυ δηλαδή; Δεν κατάλαβα;

Μήπως το ότι ήσουν πρόεδρος στον Εθνικό Γ.Σ., σε κάνει κάτι περισσότερο απο τον ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ; Κι αυτός διετέλλεσε πρόεδρος της Καλαμαριάς. Και μάλιστα έχει πεί και αμέτρητες σοφές αλήθειες, ενώ απο εσένα δεν ακούσαμε γκίχ ως τώρα.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης, σου έδειξε ένα δείγμα της αγάπης και της ευγνωμοσύνης του, κι εσυ τον απαξίωσες. Αχάριστε.

Η ουσία του όλου θέματος, έχει ως εξής.

Σε αποκάλεσαν προδότη, γιατί σε θεωρούν προδότη. Αυτό και μόνο, έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις, μήπως και τώρα ακόμη, κάνεις κάτι ηρωϊκό και σε σώσει απο το μένος του λαού, και σε ανεβάσει στην εκτίμησή του.

Μην αγνοείς την οργή του λαού... είναι κραυγή Θεού!

Δεν θα σε κρίνω εγω αν είσαι η όχι προδότης Κάρολε. Έρχονται άλλοι απο πίσω, που θα σε κρίνουν, και εσένα, μαζί με την πλειοψηφία των βουλευτών της Βουλής, απο εποχής Σημίτη και εντεύθεν (μαζί και τον Σημίτη εννοείται), και μαζί και κάποια σιχαμένα παπαγαλάκια των Mintia.

Ειδικά αυτά, θα τα στείλει ο λαός στα Ga-mintia.

Αρκετό κακό έκαναν στην πατρίδα και το λαό της τα μ@λ@κισμέν@.

(Σ.Σ. Δεν μιλάω για τους λίγους τίμιους, αλλά για τα καθίκια με τα κουδούνια, που πληρώνονται αδρά, για να τρομοκρατούν και να αποπροσανατολίζουν το λαό).

Να ξέρετε πάντως, πως, όλοι όσοι βρεθούν ένοχοι εθνικής προδοσίας, αυτή τη φορά, θα τους κρεμάσουν. Δεν υπάρχει φυλακή για κανέναν, ούτε θα βρεθεί χώρα που θα μπορέσει τους δώσει άσυλο.

Συνεχίστε και θα με θυμηθείτε την ώρα που θα σας περνούν τη θηλειά στο λαιμό... χαλαρά!!

Πάντως, η όλη κατάσταση, δεν ξέρω αν το πήρες είδηση Κάρολε, είναι τρομακτικά έκρρυθμη.
Ο λαός συσσωρεύει την οργή του, μα όχι για πολύ ακόμη.
Ήδη αυτά που είδες, είναι προπομποί ενός κακού που έρχεται με γρήγορα βήματα πλέον.
Τίποτε δεν σταματάει έναν ταπεινωμένο και στριμωγμένο στα άκρα λαό, ειδικά αν ο λαός αυτός, αποτελείται απο ΕΛΛΗΝΕΣ Κάρολε...!!
Μοιάζει με δυναμίτη με έτοιμο το φυτίλι, και που του λείπει μόνο η σπίθα...

Η ΣΠΙΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ!!!

Από nikos63
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. 'Οσο είχαμε Δημοκρατία ήταν Ο Πρόεδρος, τώρα (εδώ και 2 χρόνια) είναι απλώς ένας Κάρολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:

    "Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

    Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

    τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

    και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος της... δημοπρασίας

    Ο πρόεδρος ξύπνησε και “εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για τη βία στα γήπεδα“.

    Ούτε η βία της χούντας στην Κερατέα τον πείραξε,
    ούτε η βία στους συνταξιούχους και τους μεροκα- ματιάρηδες, ούτε η λεκτική βία του παχύδερμου Πάγκαλου.

    Το ξεπούλημα της Ελλάδας ούτε που την αγγίζει την προεδράρα μας!

    Άλλα τον απασχολούν.

    Η βία στα γήπεδα τον έκανε να “προβεί σε σοβαρές δηλώσεις”.

    Τί μπορείς να περιμένεις από κάποιον που αυτο-ξεφτιλίστηκε μπαίνοντας μπροστά για να καλύψει τα καραγκιοζιλίκια του “σιδερένιου”;

    Τέτοιος ήταν και τέτοιος παραμένει.

    Ένας “ νάνος” πολιτικάντης της πλάκας ήταν, είναι και θα είναι.--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλαίς επειδή σε είπαν προδότη αλλά δεν δάκρυσε το ματάκι σου όταν άκουσες για τα παιδιά μας που λιποθυμούν απο τη πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχεροί είμαστε διότι αυτός ο κύριος πριν από διακοσμητικός Πρόεδρος ήταν υπουργός των εξωτερικών. Με τέτοιο σθένος που διαθέτει πάλι καλά που δεν ξαναπατήθηκε η Τριπολιτσά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΗΡΥΓΜΑ Η ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ,ΞΕΡΕΙΣ Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΣΤΑΝ,ΔΕΝ ΔΑΚΡΥΣΕΣ ΤΟΤΕ.ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ Σ ΕΝΟΙΑΖΕ;ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΣ 400.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ.ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "μηδένα προ τέλους μακάριζε" Σόλων.
    Αν πολέμησες κάποτε, κύριε Πρόεδρε, το λές εσύ. Εγώ βλέπω ότι, δεν πολεμάς τώρα.
    Οι παππούδες μου, που πολέμησαν, δεν ζούν πλέον. Δεν είχαν καλή ζωή και αξιοπρεπή φροντίδα, στα γεράματα. Όσοι ζούν ακόμα, είναι σε χειρότερη μοίρα. Και εσύ κάνεις και μαθήματα πατριωτισμού; Σε εμάς, που αρνούμαστε να δεχτούμε τις εντολές των γερμανών; Μα δεν κατάλαβες ότι, μέσα μας ζούνε αυτοί που είπαν το "ΟΧΙ"; Αν δεν το καταλαβαίνεις -που πιστεύω ακράδαντα ότι, όλοι σας το καταλαβαίνετε- δεν είσαι μόνο άκυρος στα μάτια του λαού... Για αυτό σώπα. Χτυπάνε οι καμπάνες. Σώπασε να τις ακούσεις.

    "μόνο οι νεκροί, γνωρίζουν το τέλος του πολέμου." Πλάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΟΧΟΣ!
    Η διασπορα παρακολουθει,λεπτο προς λεπτο,τον εξευτελισμο της Πατριδος,εδω και πααααρα πολλα χρονια.
    Δεν ειμαστε αμετοχοι στην προσπαθεια,(που επιτελους!)ξεκινουν τα αδελφια μας.
    Δεν θα υπαρξει,οντως,χωρα που θα σας δεχθει,εσας ΟΛΟΥΣ τους δωσιλογους,γραικυλους και τυχοδιωχτες απατεωνες,αμορφωτους και ψευτες,(πολεμησε λεει απο 15 χρονων!!!).
    Εγω πολεμαω,πανω απο 20 χρονια,να μπορεσει η Ελλαδα να απαλλαγη απο εσας τα κορακια.Το μονο που ζητω,ειναι μια θεση εργασιας,ωστε να μπορεσω να φερω την οικογενεια στην χωρα του φωτος.Να με σκεπαση Ελληνικο χωμα,σαν ελθει η ωρα μου.Τα παιδια μου να μεγαλωσουν Ορδοδοξα και Ελληνικα.
    Ζηταω πολλα για τον αγωνα χαριν μιας Ελευθερης Πατριδος;

    Ηλθε η ωρα της ΝΕΜΕΣΙΣ!
    Η ΕΝΟΧΗ,σας εμποδιζει να δειτε το αυτονοητο.Η κακια,σας εχει τυφλωση και κουφανη.
    Ο ΘΕΟΣ να σας λυπηθη,γιατι οι Ελληνες...ΟΧΙ.
    Χρονια πολλα σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Καλο αγωνα καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ και καλη ανταμωση!
    Αυστραλια.
    Δ.Οικονομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρισκομαστε στο τελος του 3ου γυρου που αρχισε το 1981,με την ανοδο των Τροτσκιστων στην εξουσια. Προκειται για ψευτη προεδρο και εξηγούμαι, αναπαράγοντας από τον ιστοτοπο του κου Χατζαρα:

    http://deltio11.blogspot.com/2011/10/1940.html

    Ο Παπούλιας έντρομος «παραιτήθηκε» ενώπιον του ΛΑΟΥ που του φώναζε, «Παπούλια Προδότη», και εγκατέλειψε το καθήκον του και αλλά τη θέση του.

    Φεύγοντας, ο Κάρλ είπε στις Κάμερες. « Δε θέλω να αποχωρήσω…. Δεκαπέντε χρονών πολεμούσα το ναζισμό και τους Γερμανούς. Μη μου λένε τώρα «Παπούλια προδότη». Ποιος είναι προδότης; Να ντρέπονται. Να ντρέπονται».

    Εκείνος όμως δεν ντρέπεται για τίποτα. Δεκαπέντε χρονών, ήταν «επονίτης» και συντόνιζε το παιδομάζωμα. Και αυτή η πράξη ήταν προδοτική. Κανέναν δεν πολέμησε. Ο Κάρλ, (Παπούλιας), δεν ντρέπεται για το «μνημόνιο», δεν ντρέπεται για τον λαθρονόμο και για την πλαστογραφία μετά χρήσεως, που διέπραξε το 1989, για να πληρωθεί ο Μπουντίν, όπως δεν ντρέπεται, και για τον Τούρκο γαμπρό του. Δεν ντρέπεται και για την άρση του «εμπολέμου» με την Αλβανία του Χότζα. Και δεν ντρέπεται που γλείφει ακόμα στα γεράματα τις σόλες της «φαμίλιας» σαν πιστό σκυλί.

    Ανάξιος, ανάξιος, ανάξιος.

    Ο Κάρλ ειπε και άλλα….
    «Θεωρώ ότι η τελευταία απόφαση της Ε.Ε. έχει χρήσιμα στοιχεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευθούμε».
    -Ναι ρε, να μας φάνε 15 δίς ευρώ από την κοινωνική αποταμίευση και τα ομόλογα της Γκόλντμαν Σάξ να μείνουν «ακούρευτα».
    «Να συστρατευθούμε για να ξεπεράσουμε την κρίση»,
    - Να «συστρατευθούμε», εμείς με το Ράιχ των (Χαζαρο-Ιουδαίων) Τραπεζιτών, τον Σόρος, την Γκόλντμαν Σάξ, την Μπλάκ Ρόκ, με τα λαμόγια του άρθρου 37, τον κυρ Σταύρο τον κυρ Γιώργο, τον Ρουφιανιζόλ, και το «Κεντρικό» ΝΠΔΔ. Να συστρατευτούμε με την Γκεστάπο, την ΝτώυτσεΜπάνγκ, την Ντώυτσε Τέλεκομ, και τη Μέρκελ.
    Αργότερα που τα σκέφτηκαν περισσότερο, του είπαν να μας πει ότι, «οι εκλογές , με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια»!!!!!.
    Οι εκλογές γίνονται όποτε πέφτει η κυβέρνηση και όποτε τις επιβάλει ο λαός ρε Κάρολε. Άντε διάβασε το Σύνταγμα.

    Σπύρος Χατζάρας

    Ο Κάρολος Παπούλιας γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1929 και το καλοκαίρι του 44 μπορεί να έβλεπε από μακριά τους «Γερμανούς». Ο τροτσκιστής νονός του, που τον βάφτισε Κάρλ (Κάουτσκυ), τον έβαλε στην ΕΠΟΝ, και το 1948 ήταν υπεύθυνος για το παιδομάζωμα στα χωριά της περιοχής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολέμησα για την Ελλάδα το 1966-67 στο Μαρί και Κοφίνου.
    Πολέμησα για την Ελλάδα το 1974 στην αντιμετώπιση της τουρκικής εισβολής.Είμαι ένας ανώνυμος-άσημος πολίτης που δεν με γνωρίζει κανείς.Δέν έγινα πρόεδρος ποτέ σε τίποτα.Δεν ντρέπομαι όμως κύριε Πρόεδρε Παπούλια.Είμαι
    περήφανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άγγελος Πρωτοστάτης.
    Ναί είναι αλήθεια.Πολεμούσε στο βουνό τους Γερμανούς ς σε ηλικία μόλις 15 ετών. Αυτός μαζί με άλλα παιδιά πετούσανε τον αετό για να μπουρδουκλώνουνε τα γερμανικά στούκας,έτσι όπως είδε να κάνει η αεράμυνα της Αγγλίας με τα μετεωρογικά μπαλόνια. Ήταν και ο παππούς μου εκεί ο οποίος σε ηλικεία 12 χρονών παρακαλώ, ήταν διοικητής ενός λόχου ΕΛΑΣιτών, γνωστός από την δράση του, με το κωδικό όνομα " ο μικρός ήρως". Υπαρχηγός του ήταν ένας συνομήλικος του, λίγο χαζούλης,ευτραφής, αλλά με την τρυφερή καρδιά του αγνού Έλληνα πατριώτη,γνωστός στους κύκλους της αντίστασης με το όνομα "Σπίθας" Στην αντιστασιακή αυτή ομάδα, και από παράφορο έρωτα για τον παππού, κάνει την εμφάνισή της κατα καιρούς, και ένα μυστιριώδες γυναικείο πρόσωπο με τον κωδικό όνομα "υπολοχαγός Νατάσα", για την οποία γράφτηκε και τραγουδήθηκε αργότερα πολύ, σε όλες τις μπουάτ του βουνού, το γνωστό ασμάτιο που έλεγε... " Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό, και ήξερες μονάχα να διάτάζεις, καί έτρεχα ξωπίσω σου και εγώ για να μέ... κοιτάζεις" Εδω θά ήθελα να παραθέσω την προσωπική μαρτυρία του παππού μου σχετικά με τήν δράση του του φερόμενου ώς καταδότη των Γερμανών κατά την διάρκεια της κατοχής, του διαβόητου Νέστωρα Μάτσα,τον οποίο και αναγνώρισε... "επί το έργον" σε ένα τουλάχιστον μπλόκο επί της οδού Merlin μπροστά ακριβώς από στα γραφεία της comandatur.
    Ε ρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]