Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμία διαπραγμάτευση με τους τρομοκράτες μας


Καμία διαπραγμάτευση με εκείνους που επιβάλλουν την οικονομική τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Καμία διαπραγμάτευση με εκείνους που εργάζονται για την εφαρμογή του σχεδίου ταπείνωσης της χώρας μας.
Καμία διαπραγμάτευση με όσους συναινούν σιωπηλά στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών.

Η Νέα Ελλάδα διακηρύσσει πως δεν σκοπεύει να έχει καμία διαπραγμάτευση με εκείνους που θέλουν να αγοράσουν μία ολόκληρη χώρα, αφού εξασφάλισαν την εξαγορά των συνειδήσεων και την σιωπή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η πατρίδα μας δεν έχει μάθει να διαπραγματεύεται και ούτε έχει μάθει να παραδίδεται σε όσους της επιτίθενται. Εάν οι οικονομικοί δολοφόνοι επιθυμούν «σκληρό παιχνίδι» θα το έχουν.

Η Νέα Ελλάδα σκοπεύει να θέσει τους όρους της στους λογιστές των διεθνών τραπεζιτών, στους λογιστές των διεθνών λαμογιών, των χρηματιστών και τους υπηρέτες των ολετήρων εθνών. Εμείς θα θέσουμε τους όρους, και εάν θέλουν οι δολοφόνοι λαών ας τους κάνουν πράξη.

Η πατρίδα μας ποτέ δεν είχε να χάσει τίποτε πέρα από την αξιοπρέπειά της. Μια χούφτα γης, με πολύ νερό και έναν καταγάλανο ουρανό έχουμε να προασπίσουμε απέναντι στα κοράκια των πολυεθνικών. Ο πρωθυπουργεύων booker ή dealer μίλησε για πόλεμο και ξέχασε να αναφέρει τους εχθρούς της πατρίδας μας.

Η Νέα Ελλάδα κηρύσσει, λοιπόν, τον πόλεμο σε όσους πολεμούν την πατρίδα μας, σε όσους εποφθαλμιούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία των πολιτών. Και σε αυτόν τον πόλεμο καλεί τους Έλληνες που θέλουν να αντισταθούν και να παλέψουν για όσα θέλουν να τους αρπάξουν. Αφού κάποιοι μας κήρυξαν τον πόλεμο, ας πολεμήσουμε… Κι αυτοί ας σκεφτούν τι θα χάσουν, γιατί είναι βέβαιο πως θα χάσουν… και ίσως πολλά περισσότερα από όσα υπολογίζουν.

Και φυσικά, η Νέα Ελλάδα θυμίζει πως δεν αναγνωρίζει τίποτε απολύτως από όλα όσα οι σύγχρονοι νενέκοι και Τσολάκογλου υπέγραψαν. Οι υπογραφές των υπαλλήλων είναι άκυρες μπροστά στην υπογραφή και την θέληση του Ελληνικού λαού.

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πάνω τους.!
    Το ΟΧΙ είναι κοντά. Ασ το τιμήσουμε. Ειρηνικά και απολυτα. Μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]