Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνική υποχώρηση Παπανδρέου στο Βόρειο Αιγαίο


Τουρκικό ερευνητικό κάνει έρευνες στο κοίτασμα της Ζουράφας και δόθηκε διαταγή για απομάκρυνση Ελληνικής ακταιωρού

Ακριβώς ότι είχε γίνει στις 30 Ιουνίου 2010 συνέβη και σήμερα το απόγευμα στην Ελληνική νησίδα Ζουράφα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, έκανε ξαφνικά στην περιοχή το ερευνητικό σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας Cubuklu (A-594) και πέρασε δίπλα από την νησίδα Ζουράφα (Λαδόξερα) στο Β.Αιγαίο. Αρχικά σκάφος του Λιμενικού επιτηρούσε την πορεία του.

Αυτή τη στιγμή όμως, προφανώς με άνωθεν πολιτική εντολή, το σκάφος αποσύρθηκε και το τουρκικό κόβει βόλτες στην περιοχή ανενόχλητο.
Συγκεκριμένα το Cubuklu έκανε την εμφάνισή του στη Ζουράφα στις 15:50 και αμέσως κατέφθασε ελληνική ακταιωρός.

Η παρακολούθηση του τουρκικού διήρκησε μέχρι τις 19:30 το απόγευμα και εντελώς ξαφνικά η ακταιωρός μας έφυγε !

Αυτή τη στιγμή το τουρκικό πλέει μεταξύ Σαμοθράκης και Θάσου, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ !!!

Πρόκειται για κατάφορη παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και τόσο οι αρμόδιοι υπουργοί όσο και ο Πρωθυπουργός οφείλουν μια απάντηση:

ΓΙΑΤΙ έφυγε το σκάφος του Λιμενικού και το τουρκικό κόβει βόλτες ακόμη και αυτή τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή μας;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. τουφεκιστε τους προδοτες,
    και χρεωστε μας τις σφαιρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προδότες όλοι τις κυβέρνησης αυτής μας έχουν ξεπουλήσει όλους τους Έλληνες στα ξένα συμφέροντα μαζί και την εθνική μας κυριαρχία. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι προδότες όλοι τις κυβέρνησης αυτής μας έχουν ξεπουλήσει όλους τους Έλληνες στα ξένα συμφέροντα μαζί και την εθνική μας κυριαρχία. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ....ΑΠΟΡΕΙΤΕ! ΜΑ , ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ? ΦΡΙΚΗ......-- Τ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η Ε ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙς ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΙΟΝΑΚΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ απορώ με εμάς. Καθημερινά διαβάζουμε για υποχωρήσεις στα Εθνικά μας θέματα αλλά πέρα απο κάποια μηνύματα οργής δεν βλέπω κάτι άλλο. Είναι μάλλον μέχρι να αδειάσει το ψυγείο μας. Όταν αδειάσει και μας κόψει η πείνα τότε μάλλον θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την πατρίδα που είχαμε κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ήρθε από δω ο καρντάσης, μας είπαν χαριτολογώντας ότι θα γίνονται υπερπτήσεις μόνο αφού ο ένας θα ειδοποιεί τον άλλο, δηλαδή θα σταματήσουν εντελώς. Τώρα όλα δείχνουν ότι αυτό που ψιθύρισε ο ένας στον άλλο ήταν ότι θα βγουν οι ερευνητικές παλιομαούνες των Τούρκων και θα αλωνίζουν πάνω κάτω δεξιά και αριστερά, όπου τους κάνει κέφι. Καλώς τον δεχτήκαμε τον νέο μπαμπούλα, έτσι για να μας κρατάει σε αγωνία, ενώ στην έρμη αυτή χώρα γίνεται πολιτειακά το έλα να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]