Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργο, αν τηρούσες το Σύνταγμα, πόσα χρόνια φυλακή θα έριχνες στον... εαυτό σου;


Επειδή η παρούσα κυβέρνηση (που λέει ο λόγος...) έχει παραβιάσει κατά συρροή και κατά σύστημα το Ελληνικό Σύνταγμα, επικαλούμενη το... χρέος (χωρίς να εστιάζει ποιός, πότε και γιατί δημιούργησε το χρέος) έχει μετατρέψει την χώρα σε χώρο και τους κατοίκους σε ευρωκινέζους, κι επειδή ο σημερινός πρωθυπουργός φέρει την αποκλειστική ευθύνη της συνεχούς παραβίασης των Συνταγματικών, των πολιτικών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον "σκεπτόμενο" και "βραβευμένο" πολυταξιδευτή που ηγείται της σημερινής κατοχικής κυβέρνησης για τα όσα το Σύνταγμα αυτής της χώρας (και όχι κάποιας άλλης) σαφέστατα ορίζει.

Παρακαλούμε, δε, τον υποπρωθυπουργεύοντα (λόγω Ράιχενμπαχ) Γιώργο Παπανδρέου, άμα της αναγνώσεως των τριών πρώτων άρθρων του Συντάγματος, να αποφασίσει ο ίδιος την ποινή που θα επέβαλε σε ό,ποιον ενεργούσε αγνοώντας το Σύνταγμα της Ελλάδας. Καλό είναι οι αναγνώστες να τολμήσουν να απαριθμήσουν (όσοι τολμήσουν και όσοι μπορέσουν) τις παραβάσεις του Συντάγματος στην μέχρι τώρα κυβερνητική πορεία της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου...

ΣYNTAΓMA THΣ EΛΛAΔAΣ
Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς

MEPOΣ ΠPΩTO
Bασικές διατάξεις

TMHMA A΄
Moρφή τoυ πoλιτεύματoς

Άρθρo 1
1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευόμενη Koινoβoυλευτική Δημoκρατία.

2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία.

3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα.

Άρθρo 2
1. O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας.

2. H Eλλάδα, ακoλoυθώντας τoυς γενικά αναγνωρισμένoυς κανόνες τoυ διεθνoύς δικαίoυ, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιoσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.

TMHMA Β΄
Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3
1. Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ. H Oρθόδoξη Eκκλησία της Eλλάδας, πoυ γνωρίζει κεφαλή της τoν Kύριo ημών Iησoύ Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δoγματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινoύπoλης και με κάθε άλλη oμόδoξη Eκκλησία τoυ Xριστoύ· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τoυς ιερoύς απoστoλικoύς και συνoδικoύς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτoκέφαλη, διoικείται από την Iερά Σύνoδo των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνoδo πoυ πρoέρχεται από αυτή και συγκρoτείται όπως oρίζει o Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων τoυ Πατριαρχικoύ Tόμoυ της κθ΄ (29) Ioυνίoυ 1850 και της Συνoδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίoυ 1928.

2. To εκκλησιαστικό καθεστώς πoυ υπάρχει σε oρισμένες περιoχές τoυ Kράτoυς δεν αντίκειται στις διατάξεις της πρoηγoύμενης παραγράφoυ.

3. To κείμενo της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλoίωτo. H επίσημη μετάφρασή τoυ σε άλλo γλωσσικό τύπo απαγoρεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτoκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης τoυ Xριστoύ Eκκλησίας στην Kωνσταντινoύπoλη.


Ευχαριστούμε τους "Ελεύθερους Έλληνες" για την βοήθεια που μας παρείχαν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τα ποσοστά για τους "εισπράκτορες" αυτών των τοκογλύφων κυμαίνονται από 1% μέχρι και 10%, ανάλογα με το ποσό ή τη δυσκολία είσπραξης.

    Για ένα τεράστιο ποσό, το οποίο απαιτεί και συμπληρωματικές ενέργειες των ίδιων των τοκογλύφων, γίνεται ειδική διαπραγμάτευση.

    Αν, δηλαδή, υποθέσουμε ότι κάποιοι ήθελαν να εισπράξουν το ελληνικό δημόσιο χρέος, θα έκαναν ειδική διαπραγμάτευση μ' αυτούς που θα τους το εξασφάλιζαν.
    Γιατί;
    Γιατί το ποσό είναι πολύ μεγάλο και αυτός, ο οποίος μπορεί να τους το εξασφαλίσει, τους έχει ανάγκη, για να προσεγγίσει την "πρωθυπουργική" θέση, που τους εξασφαλίζει την είσπραξη.

    Για ένα ποσό λοιπόν των 250 δις —που εκτιμάται ότι είναι περίπου το ελληνικό δημόσιο χρέος— προκύπτει μια προμήθεια 2,5 δις ευρώ για τον "εισπράκτορα".

    Τουλάχιστον 2,5 δις με βάση την "πιάτσα". 2,5 δις γι' αυτόν, ο οποίος θα εξασφαλίσει στους τοκογλύφους τη δυνατότητα να "μπουν" στην περιουσία της δανειολήπτριας Ελλάδας, για να την ξεκοκαλίσουν.

    Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; 2,5 δις ευρώ είναι λογικό τίμημα γι' αυτόν, ο οποίος θα τους εξασφάλιζε τη δυνατότητα ν' αρπάξουν τα οφειλόμενα από το θύμα τους. Γι' αυτόν, ο οποίος θα τους επέτρεπε να στείλουν εκεί τους "υπαλλήλους" τους.

    ===============================================
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

    Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου!

    Αρχηγός του ΕΑΜ Β’
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
    διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Τι δουλειά έχει η θρησκεία μας μέσα στο ΣYNTAΓMA THΣ EΛΛAΔAΣ;

    Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς... ή Oμoιoυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς; Η θρησκεία πρέπει να είναι εκτός συντάγματος, γιά την προστασία της εκκλησίας από τα πολιτικά λαμόγια.

    Συντακτική εθνοσυνέλευση τώρα λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία δηλαδή η επίσημη θρησκεία του κράτους είναι αυτή που έχει το "Ομοούσιο και Αδιαίρετο της Αγίας Τριάδος". Το "Ομοιούσιο" είναι της Δυτικής Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

    Το Σύνταγμα πάντα έτσι ήταν. Πάντα περιελάμβανε τη θρησκεία μας. Τώρα όμως τα διάφορα συμφέροντα θέλουν ν'αλλάξουν τα πράγματα και το Σύνταγμα μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλάβαμε τώρα γιατί αλλάζουν το Σύνταγμα πυρετωδώς; Και μην αφήσετε κανένα ανίδεο και ψευτομετριοπαθή να σας πει ότι αυτά είναι συνομωσιολογίες. Έχουν προχωρήσει πιο πολύ απ' όσο υποψιαζόμαστε και αν δεν τους σταματήσουμε είμαστε χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]