Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο λόγος πρέπει να δοθεί στον λαό


Την λύση θα την δώσει ο λαός

Οι πολιτικοί είναι το πρόβλημα της χώρας και οι εκλογές θα δώσουν την λύση που απαιτείται. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ελπίζει πλέον να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες. Ανίκανος ο πρωθυπουργός της χώρας να ορθώσει το ανάστημά του, αρκείται σε ευχολόγια και περιφέρει ως όπλο την υπερηφάνεια των Ελλήνων πολιτών, την οποία ο ίδιος πλήγωσε με την μέχρι τώρα στάση δουλικότητας απέναντι στους οικονομικούς τρομοκράτες.

Συνεχίζοντας να παραμένει σε θέση αμηχανίας, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει φέρει την χώρα προ της απολύτου απώλειας της εθνικής κυριαρχίας.

Τα φερέφωνα της πολιτικής του, στο εσωτερικό της Ελλάδας, φοβούμενοι τώρα την απώλεια της εξουσίας, ψελλίζουν για αντισυνταγματικότητα και αντίδραση, ενώ οι ίδιοι είναι εκείνοι που οδήγησαν με τις ψήφους τους τις εξελίξεις στο σημερινό φαινομενικό -και όχι πραγματικό- αδιέξοδο.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και οι Έλληνες θα αποφασίσουν πως θα πορευτεί η χώρα στο μέλλον. Οι παρόντες πολιτικοί αποτελούν επικίνδυνο κεφάλαιο για την επιβίωση της χώρας και απαιτείται να απομακρυνθούν άμεσα, ώστε να λειτουργήσουν ελεύθερα εκείνες οι Ελληνικές πολιτικές δυνάμεις που όχι μόνο θέλουν, αλλά και μπορούν να οδηγήσουν την πατρίδα μας προς το καλύτερο. Η απόφαση για το αύριο ανήκει σε εκείνους που θα το ζήσουν και όχι σε εκείνους που πολύ σύντομα θα διαφύγουν σε άλλα κράτη για να διασωθούν.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει την στοχευμένη ανικανότητα της παρούσας πολιτικής σκηνής και καλεί τους Έλληνες πολίτες σε αντίδραση κατά εκείνων που έχουν κατορθώσει να θέσουν θέμα ακόμη και κατοχής της πατρίδας μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]