Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αντιπολίτευση συζητάει ομαδικές παραιτήσεις βουλευτών


  • Σκοπεύουν να θέσουν προ τετελεσμένων τον Παπούλια, για να κηρύξει εκλογές
Η πρόταση είχε γίνει πριν από δύο εβδομάδες από τη "Νέα Ελλάδα" (κόμμα - κίνηση πολιτών εξωκοινοβουλευτική) και φαίνεται πως βρήκε πρόσφορο έδαφος, αφού η Νέα Δημοκρατία φέρεται να συζητά την σύσσωμη παραίτηση των βουλευτών της, η οποία προσδοκάται πως θα ακολουθηθεί και από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Στην περίπτωση που σύσσωμη η αντιπολίτευση παραιτηθεί τίθεται μείζον πολιτικό θέμα, που εξαναγκάζει τον Κάρολο Παπούλια να καλέσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και να του ανακοινώσει πως ή θα προκηρυχθούν εκλογές ή το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει πραξικοπηματικά στην εξουσία...

Φαίνεται ότι επιτέλους υπάρχουν κάποιοι στη ΝΔ που δεν θα κάνουν το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ ούτε θα προβούν σε ανούσιες ενέργειες τύπου αποχής. Αυτή την στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς συζητά το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους βουλευτές να παραιτηθούν ομαδικά ώστε να υποχρεώσει τον Παπούλια να ζητήσει εκλογές.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη συνέντευξη.

Δεν είναι μόνο θέμα Ελληνικό. Οι Βρυξέλλες πλέον θεωρούν ότι ο Παπανδρέου τους εξαπάτησε (πριν λίγο υπήρξε παρέμβαση κορυφαίου Ευρωπαίου ηγέτη σε προσφιλές μας πρόσωπο). Οι εκλογές είναι η μόνη λύση για να πειστεί και η Ευρώπη πως υπάρχουν αξιόπιστες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που δουλεύουν για την ΕΛΛΑΔΑ και όχι για τις ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.

Για να δούμε που θα καταλήξουν οι διαβουλεύσεις…

Πληροφορίες από "Ολυμπία"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πριν απο την Νεα Ελλαδα το προτείναν και μεμονομένοι αναγνωστες. Χαρη θα μας κάνει και η Νεα Δημοκρατια, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ να παραιτηθούν. Ετσι και αλλιώς δεν προκειται να ξαναβγούν. Ισως το ΚΚΕ θα ξαναβγεί γιατι εχω την εντύπωση οτι δεν έχουν καμμία μετακίνηση ψηφοφόρων. Κατι σαν τέλμα ασ πούμε.
    Θελουν τώρα να το παίξουν ηρωες αφου παρθηκαν όλα τα μέτρα και έτσι να σώσουν τη παρτίδα και να μπορούν να επανεκλεγούν ή τπυλαχιστον να κυκλοφορούν αναμεσά μας.

    Τα νέα κόμματα έχουν σειρά. Ενα θεμα υπάρχει οτι δεν έχουν εμπειρία. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]