Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στον Παπούλια αύριο ο Παπανδρέου


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11.30, θα δεχθεί τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Είναι πολύ παράξενη αυτή η αιφνίδια επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια. Αν μη τι άλλο, η συνάντηση αυτή "μυρίζει" πολιτικές εξελίξεις ή αποτελεί εγχείρημα απελπισίας προς την ανεύρεση στηριγμάτων για συνέχιση του κατοχικού - μνημονιακού καθεστώτος Παπανδρέου...

Ως αύριο, είδομεν... αν και οι προβλέψεις λένε πως οι δυό τους έχουν αποφασίσει να πιούνε μαζί το πικρό ποτήρι της πολιτικής κάθαρσης της χώρας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Πώς μπορεί να γίνει κάθαρση από τους ίδιους που υπόκεινται σε κάθαρση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α εσεισ εδω δεν ειστε ενταξει οι αλλοι μας αφηνουν να βριζουμε τους παντες ακομα και μεταξυ μας τι πραγματα ειναι αυτα ουτε ενα τοσο δα μικρο μπινελικη? και εμεις πως θα δειξουμε τον πολιτισμο και την καταρτηση μας α ειστε κακα παιδια και δεν σασ κανω παρεα γινετε μωρε ελληναρας χωρις μπινελικη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

    Einstein

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]