Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαζί θα ξαποστείλουμε τα βαμπίρ...

Μα πόσο βαμπίρ μπορεί να είναι; Ρουφάνε το αίμα απ’ ό,τι έχει ζωή για να συντηρήσουν τη νεκροζώντανη εξουσία τους (που στηρίζεται μόνο στους απ’ έξω )και τα κέρδη των συνεργατών τους.

Η Αθήνα δεν έχει γεμίσει μόνο σκουπίδια, έχει γεμίσει ανθρώπους που ζουν από τα σκουπίδια. Αυτό δεν μας πειράζει; Σου λέει, κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Ποιανών τη δημόσια υγεία; Αυτών που μέχρι το τέλος του χρόνου άντε αρχές του επόμενου θα ζουν με 500 – 300 ευρώ, με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε αμόκ με το τσεκούρι στο χέρι. Εδώ, έτσι που τα κάνανε αυτά τα τομάρια, που θα λεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου κινδυνεύει η ζωή ολωνών πόσο μάλλον η δημόσια υγεία. Τους πήρε ο πόνος για τη δημόσια υγεία αυτών που καθημερινά σκοτώνουν. Λες και δεν ξέρουμε ότι όλη κι όλη η πρεμούρα είναι να ξεπουληθεί κάθε δημόσια υπηρεσία στους ιδιώτες, αυτή την «καθαγιασμένη» φάρα που υπό τη σκέπη της όλα λειτουργούν «ρολόι» (λέμε τώρα) έναντι αδρής αμοιβής. Γιατί πάνω απ’ όλα οι ιδιώτες δεν κάνουν αρπαχτές. Ποτές. Ειδεμή να τους κοπεί ο έρωτας για την ελεύθερη αγορά.

Αλλά υπάρχει και μια δημόσια ψυχική υγεία που βρίσκεται σε ύφεση. Όταν δίπλα σου περπατούν ανθρώπινα κουρέλια, ανάμεσά τους γέροι που ένας θεός ξέρει πως πετάχτηκαν στο δρόμο ύστερα από μια ολόκληρη ζωή, στα στερνά τους έγιναν ζητιάνοι, όταν κάποιοι συσωρρεύουν για πέντε γενιές μετά από αυτούς, πως ν’αντδιράσεις, πώς να λειτουργήσεις, πόσο να «ματώσεις» μέσα σου (για να θυμηθούμε και μια παλιά έκφραση του ανεκδιήγητου πρωθυπουργίσκου). Οι γέροι είναι οι πρώτοι που ξεκληρίζονται μπροστά στα μάτια μας και καθώς φαίνεται μετά τα καταγγελθέντα περιστατικά ακολουθούν τα παιδιά. Και βεβαίως οι άνεργοι και οι υπερχρεωμένοι «βασικοί μέτοχοι» της αυτοχειρίας.

Αν στόχος τους λοιπόν είναι η ίδια η ζωή ( αν ακούγεται υπερβολικό ας αναλογιστεί κανείς τις πρόσφατες διαδηλώσεις) αυτή πρώτα απ’ όλα πρέπει να διασωθεί, από τους από κάτω, με την οργάνωση της αλληλεγγύης – η οποία, στο βαθμό που αυτή θα μπορούσε να είναι και χρηματική πλήττεται σαφώς από το μέτρο των αποδείξεων αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Βενιζέλε, θες απόδειξη άμα δώσω ένα δεκάευρω σε μια γιαγιά να φάει; Μη σου πω τι θα πάρεις...

Το ζητούμενο είναι να μείνουμε όρθιοι όσοι περισσότεροι γίνεται. Πώς αλλιώς θα τους στείλουμε από κει που ΄ρθανε; Και τους δικούς μας και τους άλλους που δεν ζητούν απλώς να πληρωθούν από αυτά που δεν τους χρωστάμε, θέλουν να επωφεληθούν κι απ’ το πτώμα...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μονο ενας δαιμονισμενος μπορει να προκαλεσει τοσο πολυ κακο!
    Εχουν τυφλωθη και δεν ακουν τιποτα και κανενα πλεον, παρα,τον δαιμονα που κυβερναει την ζωη τους,αρα,και την δικη μας.
    Το μισος που εχουν για ολους εμας τους Ελληνες, "οι αντιπροσωποι μας",δεν ειναι περιεργο ουτε ανεξηγητο.
    Εχουν συμμαχο τον αρχοντα του ψευδους και της αδικιας και τα εργα τους ειναι τα αναλογα.
    Ο πολεμος ειναι κρυφος που μας κανουν και ο στρατος τους με γραβατες και αρωματα.
    Ειναι οι λυκοι που φορεσαν προβια-κουστουμι.
    Ειναι τελος τα οργανα της ανομιας και της δυσοσμιας και ως τετοια θα πολεμηθουν.

    Ψηλα το κεφαλι Ελληνες, σε ολους αυτους τους κολασμενους και με την την βοηθεια του ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και την βοηθεια της ΠΑΝΑΓΙΑΣ η νικη και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΚΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΜΑ!

    ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ Ε.Α ΠΑΡΩΝ!

    Καλο αγωνα στα μετεριζα σας και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]