Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και όμως, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται…!


Η Τουρκία «ευημερεί», αλλά οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα.
Μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος από την κυβέρνηση γιατί συμβαίνει αυτό;


Γιατί προτιμούν, άραγε, την πατρίδα μας οι λαθρομετανάστες, όταν γνωρίζουν πως η Ελλάδα έχει τρομερά οικονομικά προβλήματα, η ανεργία ανεβαίνει την ανηφόρα και μήνα προς μήνα σπάζει κάθε ρεκόρ;

Γιατί επιμένουν οι λαθρομετανάστες να εισέρχονται στην χώρα μας και δεν παραμένουν στην Τουρκία;

Γιατί οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, δεν κατευθύνονται προς την Τουρκία, της οποίας η οικονομία ανθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα των τούρκων πολιτικών και τα γραφόμενα των Ελληνικών εφημερίδων;

Ποιος μπορεί να εξηγήσει, την στάση αυτή των λαθρομεταναστών, οι οποίοι επιμένουν να έχουν ως στόχο τους την Ελλάδα, όταν είναι δεδομένο πως δεν μπορούν να ευημερήσουν πλέον εδώ;

Οι παραπάνω ερωτήσεις δεν απευθύνονται προς νοήμονες πολίτες.
Απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους ανοήτως κυβερνώντες την Ελλάδα και στους οπαδούς τους…

Εμείς δεν σκοπεύουμε να δώσουμε τις απαντήσεις, επειδή τα κυβερνητικά φερέφωνα του διαδικτύου θα μας χαρακτηρίσουν ως φασίστες. Συμφωνούμε πως οι λαθρομετανάστες είναι άνθρωποι που τους αξίζει μία καλύτερη ζωή, αλλά με δεδομένο πως αυτή δεν θα την βρούνε πλέον στην πατρίδα μας, γιατί συνεχίζουν να έρχονται σε μία χώρα που δεν προσφέρει ούτε την ευκαιρία, αλλά ούτε καν το όνειρο για κάτι καλύτερο;

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Απαντήσεις που θα συμπεριλαμβάνουν τη φράση "επειδή η Ελλάδα είναι στην Ευρώπη", απορρίπτονται, αφού η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία τεράστια φυλακή, με ορθωμένους τους φράχτες εξόδου προς την Ευρώπη. Οι λαθρομετανάστες εγκλωβίζονται εδώ και δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο να μπαίνουν στην Ευρώπη από την Ελλάδα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Διότι απλά εφαρμόζεται το σχέδιο με θρησκευτική ευλάβεια...Οι έχοντες κρατική θέση ευθύνης βρίσκονται σε διατεταγμένη και αδρά πληρωμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ξὲραν οι Ελληνες το σχὲδιο ΟΛΩΝ των κομμὰτων,για τι σοϊ Ελλαδα ὲχουν συμφωνὴση μὲσα στις κωλοστοὲς τους,θα εὶχαν πὰρει τα βοὺνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι σιωνιστικο θρησκευτικο σχεδιο. Τους εισαγει και χρηματοδοτει+ταιζει η εβρ@ιοχριστιανικη μαφια του ιερωνυμου. Προστατευονται δε απο τα φασιστοκουμουνια κκε-συριζα κλπ εβρ@ιογενη πολιτικα εκτρωματα. το προβλημα μας ΔΕΝ ειναι οικονομικο [χρεος κλπ] αλλα Εθνικης κυριαρχιας. Απλως μας απορροφουν την προσοχη στο "χρεος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο οποίος ζητάει βοήθεια είναι ικέτης και αυτός που τη δίνει είναι ελεήμων κύριος.

    Ποτέ δεν αναμειγνύονται αυτές οι ιδιότητες.

    Ποτέ δεν θεώρησε ο Οδυσσέας ως ικέτης την απλή "είσοδό" του σε ένα ξένο σπίτι σαν την ικανή και αναγκαία συνθήκη για ν' αλλάξει την ιδιότητά του μέσα σ' αυτό.
    Ποτέ δηλαδή δεν μπήκε σ' ένα ξένο σπίτι και, αφού παρέκαμψε τους όρους της φιλοξενίας, άρχισε να φέρεται σαν συνιδιοκτήτης.

    Ποτέ δεν αναφώνησε σε ξένο σπίτι …"και τώρα εμείς, οι κάτοικοι του σπιτιού, τι θα κάνουμε από κοινού και μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας;"

    Όταν υπάρχει ιδιοκτησία, δημοκρατία υπάρχει μόνον για τους ομοεπίπεδους ιδιοκτήτες και για κανέναν άλλον. Όλοι οι άλλοι, που για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται μέσα στην ιδιοκτησία κι εξαρτώνται από αυτήν, περιμένουν ν' αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες για το τι μέλλει γενέσθαι.

    Αυτό το οποίο δεν έκανε ο Οδυσσέας εις βάρος κανενός ιδιοκτήτη, δεν το δέχεται και ο ίδιος εις βάρος της ιδιοκτησίας του.
    Απόδειξη;
    Ο τρομερός ήρωας, ο οποίος πολλές φορές επιβίωσε εξαιτίας του ελέους αυτών που τον φιλοξένησαν μέσα στα σπίτια τους, σκοτώνει με τον χειρότερο τρόπο αυτούς που "τρύπωσαν" στο σπίτι του με στόχο να οικειοποιηθούν αυτά που ο ίδιος δημιούργησε για τον εαυτό του και για τους οικείους του.

    -------------------------------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΚΑΙ OVERKILL
    http://youtu.be/K8DMTsJrs_U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μετανάστες είναι η "πέμτη" φάλαγγα των συγκρούσεων που έπονται της τρόικας...Ήμαστε όλοι υποψήφια θύματά τους. Αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. erxontai gia na mas apoteleiwsoun kai na mhn asxolountai oi kuries dynameis tous me emas kai parallila einai to maxilaraki asfaleias tous,,kounia pou tous kounage.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]